PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw Z4 2.0 Manuel Nedir Ne değildir

halitilker
13-02-2014, 21:36
Arkadaşlar merhaba,
Bmw Z4 2.0 manuel hakkında ustalarından, kullanmış olanlardan, detaylı bilgi almak istiyorum
Araç tasarım olarak herhalde çoğu kişinin beğenisini kazanmıştır ama arabanın genel durumu sizce nasıl ?
Kronik sorunları nelerdir
Alırken nelere dikat etmek lazım
Gerçekten zevk makinasımı yoksa ilerde dert çıkarırmı ?
Takip ettiğim kadarıyla bir ara fiyatları düşüktü ama son zamanda (artık euro endeksindenmi bilmiyorum ama) fiyatları biraz daha yükselmiş görünüyor.
Değerli yorum ve yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkürler

blumenberg
13-02-2014, 21:55
aslanın ağzını sürekli doldururm ve basınca gitmesin aman aman diyorsanız alınır gayet keyifli bi şekilde binilir

Octane
14-02-2014, 10:45
Arkadasimin z4 3.0 indan :

Hardtop cok guzel, ve mutlaka alinmali. Yoksa kis aylarinda sizdirma ve cok usume sorunlari oluyor.

Oturma pozisyonu aliskanlik istiyor fakat alisinca kaputun da gorulmesiyle cok rahat kullaniliyor.

Manuelse sikinti yok, otomatiklerde sorun mevcut malesef dikkatli kullanilmamissa.

Cok yuksek hizlarda biraz dengesiz. 260 gibi. 2.0 icin bu bir problem olmayacaktir.

Bunlar sorunlari. Bunlarin disinda bir sikintisi yok.

halitilker
17-02-2014, 09:33
hardtop olayında haklısınız kimse sorsak aynı şeyi söylüyor, tente olanlardada sızdırma olayı mevcutmuş fakat onuda farklı bir yolla halletmişler gibi görünüyor
tercihimiz düz yönde otamatik ile ilgili sorunları az çok öğrendik

İstanbuldan bir araca baktırmaya çalışıyoruz araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-son-fiyat-sahibinden-acil-satilik-z4-2.0-147830438/detay)

atituti
17-02-2014, 09:52
arabayı hergun goruyorum evimin yanında , birkaçkez adamın sahip oldugu mobilya dükkanından alışveriş yapmıştım , araba hakında bilgim yok ama sürücü hakkında konusursam hakkını vermiştir gibime geliyor ;) sakin birine benzemiyordu.

cem36
17-02-2014, 11:17
2.0 duz vitesler agar gidiyor fakat yakıt vs uzmez. Hız olarak cok bısey beklemeyin şekli guzel roadster bir araç.
2.5 ve 3.0 sahip olmuş biri olarak söylüyorum ikisinde de tenteden herhangi bir sıkıntı cekmedım bakımlı aracın tentesınden sıkıntı cekmezsınız.
kronık olarak cam motoru bozuluyor yada teli kopuyor. sanayide 30-40 liraya yeni makara sarıyorlar fakat olmadık yerde koptugunda cam acık kalıyor basıma defalarca geldi.
tentesi zaten hafif oldugu için modelli bir aracın tente motorunun sıkıntı cıkarıcagını dusunmuyorum.
almadan önce motorunda valvetronigine baktırın 2.0 aracların cogunda bozuk cıkar özellikle 80 bın ustu araclarda. maalıyetı 700-800 lirayı buluyor degıstırmesı.

halitilker
17-02-2014, 13:34
arabayı hergun goruyorum evimin yanında , birkaçkez adamın sahip oldugu mobilya dükkanından alışveriş yapmıştım , araba hakında bilgim yok ama sürücü hakkında konusursam hakkını vermiştir gibime geliyor ;) sakin birine benzemiyordu.

Sakin birine benzemediği gibi çokta meşgul birine benziyor valla :) cumartesi adam gönderdik araca baktırmak için ama araç sahibinin yoğunluğu yüzünden baktıramadık, bugün için sonuç almaya çalışıyoruz valla

halitilker
17-02-2014, 13:36
2.0 duz vitesler agar gidiyor fakat yakıt vs uzmez. Hız olarak cok bısey beklemeyin şekli guzel roadster bir araç.
2.5 ve 3.0 sahip olmuş biri olarak söylüyorum ikisinde de tenteden herhangi bir sıkıntı cekmedım bakımlı aracın tentesınden sıkıntı cekmezsınız.
kronık olarak cam motoru bozuluyor yada teli kopuyor. sanayide 30-40 liraya yeni makara sarıyorlar fakat olmadık yerde koptugunda cam acık kalıyor basıma defalarca geldi.
tentesi zaten hafif oldugu için modelli bir aracın tente motorunun sıkıntı cıkarıcagını dusunmuyorum.
almadan önce motorunda valvetronigine baktırın 2.0 aracların cogunda bozuk cıkar özellikle 80 bın ustu araclarda. maalıyetı 700-800 lirayı buluyor degıstırmesı.

anlatım için öncelikle teşekkür ederim,
kronik olarak cam motoru sorunu olduğunu duymuştuk ama dediğiniz gibi çözülüyorsa çokta sorun olacağını zannetmiyorum
Tente konusunda hard top almak şart oldu gibi ve internette var bi kaç tane uygun fiyata

HaKo
17-02-2014, 13:38
ben olsam 3.0 bakardım , 2.0 hem 3.0 kadar yakar onun yarısı kadarda gitmez hiç keyif vermez.

halitilker
17-02-2014, 13:52
ben olsam 3.0 bakardım , 2.0 hem 3.0 kadar yakar onun yarısı kadarda gitmez hiç keyif vermez.

3.0 lara baktık fakat onlarında çoğu otamatik vites
biz özellikle manuel olsun istiyoruz

Bu arada i ile sdrive arasındaki bariz farklar nelerdir acaba

HaKo
17-02-2014, 13:57
3.0 lara baktık fakat onlarında çoğu otamatik vites
biz özellikle manuel olsun istiyoruz

Bu arada i ile sdrive arasındaki bariz farklar nelerdir acaba

i drive diye bir model yok. hepsi sdrive z4lerin yani spor şanzımanlı.

Tabi bahsettiğm e89 yeni kasalar için geçerli. Sizin baktığınız e86 kasa da böyle bir ayrım yok.

halitilker
17-02-2014, 14:00
eng ile anlaştık aracı aldık, yardımlar için herkese teşekkürler

KOSEREN
17-02-2014, 17:29
Hayırlı olsun,yakıt olarak 4 silindir ve Manuel olduğu için üzmez.
Güle güle kullanın