Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.0tfsi stage2 plus vs stock volvo s60r
Arkadasim arac alip gecmeyi planliyor bense en az 5 boy atar birakirim gazlamayi dedim :) benim aracimin specler
K04 golf r turbo kit
methanol kit
komple 76 lik egsoz
rs4 kirmizi bobin
Filtre kit
yazilim
1.7 bar peak
1.5 cont
Bsh throttle pipe
Autotech benzin pompasi
s3 enjektor
greddy profec
dv
Forge wastegate
mishimoto intercooler
oteki arac stok ve otomatik
300 hp 4 cekerle gecerim diye iddaya bindi araci alip gelecek mis oyle diyor :)
roll ve
0 -1000 metre seklinde :)
sizce ne olur :)
MertSerhanÖ.
13-02-2014, 23:03
Cupra bariz net geçer başkada yorum yapamıyorum :):)
mehmetelt
13-02-2014, 23:36
araba cupra değil bildiğim kadarıyla. 185 lik sport up. ama speclere bakarsak leonun gücü k04 ile 300 e yaklaşmıştır diye tahmin ediyorum. birde leon, volvodan yaklaşık 300 kilo daha hafif. leon arayı açar diye tahmin ediyorum.
mehmetelt
13-02-2014, 23:39
3 farklı 2.0 tfsi var.
1- 185 lik sport up
2- 200 lük FR
3- 240 lık CUPRA
kelalper
14-02-2014, 09:22
0 dan dikerseniz volvo kalkar geçer ama roll yaparsanız üzülür. S60 R benim eski megane dan bayağı yavaş. Şanzıman çok yavaş araba çok ağır aktarma kaybı çok.
Arac 320 civari olmakta 1.7 peak 1.5 conti ile benim setup stage 2 plus tan farki yok :) ha sadece onlar 2 bar rahat aciyor benim icin 1.8 bar sinir sağlıklı olmasi icin
her türlü Leon önde olur,,,sadece sıfırdan kalkıldığından 1. viteste volvo önde gider :) ...
benzin paranı ödemeyecekse deneme bile :))) boşa yakıt yaktırmasın sana :)
S60 R eğer manuel olsaydı hiç şansınız olmazdı.
Ama otomatik olduğu için ortada bir sonuç çıkar bana göre. Bariz fark açılmaz iki araç arasında.
arac 320 civari olmakta 1.7 peak 1.5 conti ile benim setup stage 2 plus tan farki yok :) ha sadece onlar 2 bar rahat aciyor benim icin 1.8 bar sinir sağlıklı olmasi icin
300 hp leon var bende denemek İstersen ben varim
35AR5226
14-02-2014, 13:37
benimde bi abi corsa 1.3 cdti la her türlü gecerim gecerim dedi içimden düşünüyom bu araba nasıl gidiyoki bana kafa tutuyo diye :) en son denedik 20 30 boy fark vardı :) bence leon cok rahat alır sıfırdanda roll dede
:) gap çik ayarlicam bir gun sana denicez 80 beygir eksik soyledin :)
Antalya'da manuel s60r varsa guzel olur bu arada bizim sport up lar fr ile ayni yazılım farki var ve cupra dan oldukca hafif :) 80 100 kg arasi fark var
Emir cupra filan bilmiyorumda senin o tornacı arabanla beni geçmen çok zor be kardeşim benim aracim stabil değil 550 hp şuanda :)
Emir cupra filan bilmiyorumda senin o tornacı arabanla beni geçmen çok zor be kardeşim benim aracim stabil değil 550 hp şuanda :)
Ahaha gel gel hava soğuk kömür niyetine yakacam arabani ne atioon mert neyin kafasi yazanlari okuondan sonra konus :)) 550 hp yi kim kaybettide sen buldun
leon derken hacı babaaaa :D
Ahaha gel gel hava soğuk kömür niyetine yakacam arabani ne atioon mert neyin kafasi yazanlari okuondan sonra konus :)) 550 hp yi kim kaybettide sen buldunGüzel kardeşim araç şuan 550 hp bugun dyno ya sokucam sanada gösteririm sen o TORNACI arabanla beni geç anahtarı masaya koyucam
Güzel kardeşim araç şuan 550 hp bugun dyno ya sokucam sanada gösteririm sen o TORNACI arabanla beni geç anahtarı masaya koyucam
s60r stock yazılmış başta nasıl 550hp oldu şimdi ?
s60r stock yazılmış başta nasıl 550hp oldu şimdi ?Emir stock yazmış ben öyle birşey yazmadım o stock sandı sanırım arabayı
dostum Cupra yi filan bilemem tek bildigim emir in tornacı arabası beni geçemez en az 10 boy atarım
Emir stock yazmış ben öyle birşey yazmadım o stock sandı sanırım arabayı
dostum Cupra yi filan bilemem tek bildigim emir in tornacı arabası beni geçemez en az 10 boy atarım
peki araçta neler var da 550hp güç aldınız öğrenebilirmiyiz ?
Güzel kardeşim araç şuan 550 hp bugun dyno ya sokucam sanada gösteririm sen o TORNACI arabanla beni geç anahtarı masaya koyucam
:) 550 hp 4x4 dyno sunu almadan gelme gargi video ile bu arada arkadaslar ciddiye almayin stok araba almaya gitti en fazla yazilim atar :)
onursoytam
15-02-2014, 12:06
Stock 60R ı.. soft saxo ile 4 araba geçmiştim :)
soft saxo da 2,0 TFSI kadar gitse 60 R ı 5 boy geçersin emir ueshueh :)
cupracık ciddi üzer.
leoncupra
15-02-2014, 13:59
manuel olsaydı arkadaşların dediği gibi işler stock halde bile değişirdi ama,otomatikte 2.0 tfsi bu speclerde geçmesi lazım R ı,yanlız araç sahibinin dediği gibi 500 +lar varsa sıkıntı...
o tank gibi araba leonu biraz zor kanımca
Demo Volvo S60R 500+ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FiWZ7P9TrSk)
hadi geçse bile volvo sahibi kişi bu uslubuyla 0 1 geride zaten :icon_wack
Bosverin 550 hp dynoyu flan cikin deneyin :D
Stock 60R ı.. soft saxo ile 4 araba geçmiştim :)
soft saxo da 2,0 TFSI kadar gitse 60 R ı 5 boy geçersin emir ueshueh :)
cupracık ciddi üzer.
haci ben yapacagımı biliyorum kepez üstünde :D
Bosverin 550 hp dynoyu flan cikin deneyin :D
Arabayi istanbuldan getiriyor görecez bakalım :) ama MERT R geri vites yapma aracin gibi :D
Emir stock yazmış ben öyle birşey yazmadım o stock sandı sanırım arabayı
Biz çok gördük mert 10 boy atarım diyip yiyenleri rahat ol :D
Emir sikinti yok 4 5 gün e yanındayım o TORNACI arabani yakıcam bilgin olsun :)
MuratGürakan
15-02-2014, 23:18
AEAlmas, allah sabır versin sana.
Emir sikinti yok 4 5 gün e yanındayım o TORNACI arabani yakıcam bilgin olsun :)
Dedigim gibi gel kepez üstünde karsilayacam seni konulu film yapacam beni gecersen de video yu koyarım biz tebrik etmesinide biliriz :) istediğini de ister tornaci de ister leon de ister su bu de fark i yiyince ah vah etme :) hani tamam beygir varda gideri belli :) baska araba fa denemek istersen ayarlarim :) ummadigin araclar ustunden gecer
Canselmo
16-02-2014, 00:39
S60 r Yuruyeni ve aktarimdan kaybi cok. 2.3 t5 olsa yazilim vs durum degisebilirdi,
Cupra koyar gecer
niye tornacı arabası diyorsunuz ? merak ettim :) :)
niye tornacı arabası diyorsunuz ? merak ettim :) :)
picligine diyor boyle atıştıgımıza bakmayın samimi arkadaşımdır ama kafası bazen basmıyor bazı şeylere :D Tornadan hilti cikardim Mert R yapma Antalyaya gelince :D
mehmetelt
16-02-2014, 10:44
ahahah hasta oldum aranızdaki muhabbete. tornacı arabası ne yaa :D
s60r yazılımlı olsa bile geçebileceğine ihtimal vermiyorum
emir senin araba stage 2 plus oldu mu ???? en son hatırladıgım az basınç basıyodun
Emir sıkıntı yok kardeşim 2.0 tfsi dan döndürme cupra ni görücez sıkıntı yok.....
oo yarış heyecanlı geçecek gibi.ne zaman olacaksa çekirdee mizi alalım bekleyelim ama derseniz bu haftasonu adapazarında olacak bende geliyim denemeye nasıl olur??
allah rızası için köprü üstünden çekmeyin