PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dubaİ gezİsİ

muzurasd
19-02-2014, 15:04
arkadaşlar 4 mart- 12 mart dubai gezim var istediğiniz bir şey var mıdır sormak istedim yardımcı olmaya çalışırım.İstediğiniz ürünleri detaylı şekilde anlatmanız lazım marka model vs araçla ilgili isede aynı şekilde sadece transport işlemi yapmış olucam

Agah
19-02-2014, 15:09
altın kaplama 1.4 is :D :D şaka şaka hayırlı yolculuklar :)

BuRaK_eFe
19-02-2014, 15:13
petrol sıvı olan barbara :D hayırlı yolculuklar iyi tatiller

muzurasd
19-02-2014, 15:17
saolun arkadaşlar sipariş veren olursa İstanbul maltepedeyim.daha iyi yerlere gitmek size nasip olsun

muzurasd
19-02-2014, 15:18
altın kaplama 1.4 is :D :D şaka şaka hayırlı yolculuklar :)

sen crx yeni almadın mı :D

brs_odbs
19-02-2014, 15:19
hep merak etmişimdir orayı :D iyi tatiler hayırlı yolculuklar

muzurasd
19-02-2014, 15:22
hep merak etmişimdir orayı :D iyi tatiler hayırlı yolculuklar

belki ömrümde bi kere gidebileceğim bi yer tadını çıkaracam :D

Fatihöztürk
19-02-2014, 15:35
Ipad Air almayı düşünüyordum acaba çok fiyat farkı varmıdır? nerden öğrenebiliriz dubai fiyatını.. Bu arada iyi yolculuklar.

muzurasd
19-02-2014, 15:53
not aldım fatih fiyat öğrenince pmlerim

Fatihöztürk
19-02-2014, 15:55
not aldım fatih fiyat öğrenince pmlerim

Tamam bende kartalda oturuyorum zaten.. pm atarsın.. şimdiden teşekkürler.

boretto
19-02-2014, 16:06
oncelikle keyifli yolculuklar ... Times Square Mall da Yellow-Hat 'i (japon Tuning, aksesuar ve arac bakim magazasi) ziyaret etmeni tavsiye ederim. ben bir kac meguiars urununu ve birkac seyi cok uygun fiyata ordan almistim. ornek ekledigim fotograflar 2011 agustos a ait :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/819/tna8.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/835/7io8.jpg

tksan
19-02-2014, 19:06
Ipad Air almayı düşünüyordum acaba çok fiyat farkı varmıdır? nerden öğrenebiliriz dubai fiyatını.. Bu arada iyi yolculuklar.

ben 3 gün evvel ordaydım iphone 5s türkiyeyle 400-500 lira flan fark var. isterseniz apple web sayfasından ülke olarak bae i seçin fiyat karşılaştırması yapın

Agah
19-02-2014, 19:36
sen crx yeni almadın mı :D

fazla mal göz cıkarmaz :D

GreyGoose
19-02-2014, 19:48
Telefonlar CİDDİ anlamda ucuz Türkiye ye gore.
Jumeirah bolgesini gezmeyi ihmal etme. Birde ultra luks bi night club vardi adini unuttum oraya girebilirsen resim at bize :(
İyi eglenceler

muzurasd
19-02-2014, 20:13
olursa sipariş duruma göre getiririm telefonu. marina kısmında mı club :D

GreyGoose
19-02-2014, 21:27
olursa sipariş duruma göre getiririm telefonu. marina kısmında mı club :D

Yok sahil kisminda degil sehir içinde.

hondafit
19-02-2014, 23:37
iphone alıcaksanız aklınızda bulunsun facetime özelliği yok

muzurasd
24-02-2014, 15:27
kendime almicam isteyen olursa getirebilrim

muzurasd
17-03-2014, 16:31
arkadaşlar dubai gezilesi görülesi bi yer döndüm ve çok memnun kaldım

ahmetgurlek
24-11-2016, 19:01
Yeni konu açmak istemedim. Halihazırda dubai'deyim. Fiyatlar anormal pahalı geldi, özellikle yiyecek-içecek ve giyim. Benim asıl bakmak istediğim elektronik cihazlar, özellikle de fotoğraf makinesi. Tr'den daha uygun fiyata bulabileceğim yerler var mıdır dubai'de?

dasemert
24-11-2016, 19:08
Yeni konu açmak istemedim. Halihazırda dubai'deyim. Fiyatlar anormal pahalı geldi, özellikle yiyecek-içecek ve giyim. Benim asıl bakmak istediğim elektronik cihazlar, özellikle de fotoğraf makinesi. Tr'den daha uygun fiyata bulabileceğim yerler var mıdır dubai'de?

Güzel indirimlerin olduğu zamanlar oluyordu avmlerde abi bende forumda okumuştum yine birde şöyle bir link var
Dubai Alışveriş Rehberi & Dubai'den Ne Alınır? (http://gezipgordum.com/dubai-alisveris-dubai-de-ne-alinir/)

Son olarak merak ettiğim tatil amaçlı gidilirse değer mi ?İnternetten bakınca cok eğlenceli duruyor :D

GokhanRS
24-11-2016, 19:14
Ben 3 kere gittim. Deiramıydı neydi elektroniğin ucuz olduğu semt vardı. Metroyla gittim şehri görmek için haftalık sınırsız kart almıştım. Aslında taksiler ucuz ama metroyu seversin daha zevkli, ismi hoşuna giden semtlerde durarsın filan gibi. Ancak dediğim semtlerde dolandırıcılıkta var Çin mali taklit ürünü anlarım dersen sotun yok. Değilse zamanın varsa Dubai mall a git. 1 günde gezmen mümkün değil. Dubai mall dünyanın en büyüğü sanırım. İçinde blog yapmalık konu foto çıkar. Aslında dubaide vergi yok ama yinede bazı mağazalar uçuk fiyatlı. Sanırım zenginlikten kaynaklı kârlar çok yüksek.

ÖmerF.Bayar
24-11-2016, 22:44

Deira da Naif bölgesine gitmeniz gerek, Naifde birçok elektronik mağazası ve hanları var, ben Dubai de yaşıyorum fakat şuanda fuar için İstanbuldayım, olsam net yardımcı olurdum, ama bu işin doğubankı Naifdir Dubaide.

ÖmerF.Bayar
24-11-2016, 22:46
Dubai Mall vs gerçekten pahalı, diğer bölgelerde ise faturalı ve mağazadan ürün alındığında Çin malı çıkma şansı yok hadi çıktı diyelim fatura anında malınızı orjinali ile değiştirmeye yeter hatta hediye bile edebilirler korkudan :)

ahmetgurlek
25-11-2016, 17:31
Bugün naif bölgesinde biraz bakındım. Fazla mağazaya denk gelemedim belki de yanlış bir tarafındaydım. Golf souk'tan çıkınca bi kaç mağaza vardı ama fiyatlar sanki tutturabildiğine gibi geldi. Hanım ve oğlan bütün gezdiğiniz için hem bitkin hem de açlardı o yüzden fazla da gezemedim. Belki pazar havalimanına giderken tekrar uğrarım. Bi kaç adres olsa çok iyi olurdu aslında...

ÖmerF.Bayar
02-12-2016, 15:17
Bugün naif bölgesinde biraz bakındım. Fazla mağazaya denk gelemedim belki de yanlış bir tarafındaydım. Golf souk'tan çıkınca bi kaç mağaza vardı ama fiyatlar sanki tutturabildiğine gibi geldi. Hanım ve oğlan bütün gezdiğiniz için hem bitkin hem de açlardı o yüzden fazla da gezemedim. Belki pazar havalimanına giderken tekrar uğrarım. Bi kaç adres olsa çok iyi olurdu aslında...

Alıntı yahut mesaj göndererek yanıtlasaydımız sizi yönlendirebilirdim bu konuda, haberim olmadı yazdığınızdan,

Genel olarak forumdan gidicek arkadaslar olursa elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum, musait olursamda birebir ilgilenirim, haber vermeniz yeterlidir.