Orijinalini görmek için tıklayınız : Google da sorunmu var ?
Selam sabahtan beridir google dan arama yapamıyorum iş yerindeki tüm bilgisayarlarda aynı durum söz konusu.Cep telefonum ile kendi internet paketi üzerinden deniyorum durum aynı sizde de aynı sorun varmı ? Youtube hesabımıda açamıyorum.
canimrecepcim
19-02-2014, 17:09
Çatır çatır çalışıyor.
metehancihangir
19-02-2014, 17:10
Youtube hesabım açılıyor , sabah 7:10 dan beri aktif şekilde google kullanıyorum hiç bi sorun çıkmadı bunlarla ilişkisi olan gmail hesabımda gayet güzel çalışıyor
çok garip sorun bende demek sorunun ne olabileceğine dair bir fikri olan varmı peki ?
ctrl+shift+ delete ye basıp bı temızleyın tarayıcıyı yada uzantılarda bıse varsa kaldırın
brs_odbs
19-02-2014, 19:23
biraz saçma olucak arkadaşın konusu ama benimde kaç gündür youtube açılmıyor anlam veremedim telefondan falan giriyorum ama bilgisayardan giriş yapamıyorum bunun çözümü nedir okadar karıştırdım heryeri ama olmadı
Şu an bir problem yok arkadaşlar bir şey yapmadım kendiliğinden düzeldi sanırım geçici bir durumdu.Herkese teşekkür ederim.