Orijinalini görmek için tıklayınız : Noter araç satış sistemi hakkında.
YavuzNaz
20-02-2014, 19:01
Bugün başımıza gelen ve bu sabah yürürlüğe giren bir uygulamadan bahsedeyim. Noter satış sisteminde aracınızın muayne bilgileri kayıtlı değilse satış yapılamıyor, sorgulama ekranından sonraki ekrana geçilemiyor, birde bugünden itibaren muaynesi olmayan aracın satışı yapılamıyormuş, muayne bilgilerimizi işletmek için emniyete gidip güncelleme yaptık, araç satışı yapacak arkadaşların bilgisine.
civic@ef
20-02-2014, 19:20
vay arkadaş bi bu eksikti muaynesiz satamama işi çok gereksiz olmuş
herşey değişiyor bide bu çıkıyor şimdi.bilgilendirme için tşkler :)
multispace
20-02-2014, 19:26
bilgi için teşekkürler yararlı oldu
tarafikten çekili olup ta satışı yapılacak araçlar hakkın da bilgi aldınız mı ?
Mikrop_Ali
20-02-2014, 19:31
tarafikten çekili olup ta satışı yapılacak araçlar hakkın da bilgi aldınız mı ?
çekme belgeli araçları etkelemez diye tahmin ediyorum.
Muayenemiz var, noter sistemine işletmek ne demek oluyor ben anlayamadım?
Low-Rider
20-02-2014, 19:42
Muayenemiz var, noter sistemine işletmek ne demek oluyor ben anlayamadım?
2 taraf arasında entegrasyon yok herhalde, muayenem var diye gidip işletmek zorundasın anladığım
2 taraf arasında entegrasyon yok herhalde, muayenem var diye gidip işletmek zorundasın anladığım
Harika uygulama harbiden :)
Bugün yaklaşık 13 satış verdik muaynesiz sorun çıkmadı ama ?
Vekaletle alınan aracı yarın devir alacağım. Muayenesi var. Fakat emniyete bildirilmedi sanırım. Problem çıkarmı bundan..
YavuzNaz
20-02-2014, 20:58
3 defa perpadan şişli trafiğe gidip geldik yanlışlığı düzeltebilmek için, muayne istasyonu muayneyi onayladığı zaman emniyet ekranında görünmesi gerekiyor, aradaki iletişimsizlikten dolayı bazı araçların muaynesi görünmüyor, sistemin bugün başladığını perpa noteri katibi orda bulunan herkeze izah etti, biz dahil eksiği olan kimseye satış işlemi yapamadılar.
Patisever
20-02-2014, 23:26
vekaleten satıs oluyor type r satıldı noterden muayenesini yapacağına dair vekalet yazısı ıle satıs gerçekleşti