Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da boya ve boyasız göçük düzeltme ustası
tropheus
20-02-2014, 21:34
Aracımızın çamurluğunda top çarpması sonucu oluşmuş bir göçük ve 1-2 yerinde ufak gamzeler mevcut bu göçükleri boyasız düzeltmeyi ve ön arka tamponu boyatmayı düşünüyoruz fakat arka tamponda küçük bir çatlak mevcut hem onun onarımını yapacak hemde boya işçiliği güzel olan usta tavsiyelerinizi paylaşırmısınız?
ivedikte 2001 stop var tampon tamiri yapıyor,,arka tampon kazalıydı bende bugün yaptırdım,,baya güzel olmuş,,2001 stopun yakınında işçiligi iyi olan boyacıda bulursan iyi olur
serdar_yuksel06
20-02-2014, 22:44
Alim usta var o göçük düzeltme yapıyor. Ama boya ile ilgili bişi diyemem
bora1311
20-02-2014, 23:27
gocuk tamiri icin : Gocuk Dunyasi Anasayfa ::: Gocuk Dunyasi, Göçük özel servisi (http://www.gocukdunyasi.com/)
boya icin : Emre Oto Servis
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 1. Cadde 2573. Sokak No:25
Keske melih ö nun babasi ankarada olsaydi. Ayni dertlerden ben de müzdaribim.
CasabLanca
21-02-2014, 00:03
yağlı çekiç için alim usta iyidir. tampon boyası içinde uygun fiyatlı ve hızlı ertan oto kaporta boya vardır şaşmazda düşünürsne yerini ayrıntılı tarif ederim
Kutluhan
21-02-2014, 08:42
Sasmaz'da herko jantın ve bmw servisinin karşısı, subaru servisinin sag tarafında bir usta var ben ufak tefek göçük,çektirme,çekiç vs vs. İşlerini ona götürüyorum, dükkan adı ve usta adı tam cıkartamadım ama iyi usta.
bitane çok ünlü 35 li yaşlarda biri var da ona da göçügu cıkart dedim mi arabayı satana kadar gelemiyo o kadar yogun
tropheus
21-02-2014, 10:24
Aracımızın çamurluğunda top çarpması sonucu oluşmuş bir göçük ve 1-2 yerinde ufak gamzeler mevcut bu göçükleri boyasız düzeltmeyi ve ön arka tamponu boyatmayı düşünüyoruz fakat arka tamponda küçük bir çatlak mevcut hem onun onarımını yapacak hemde boya işçiliği güzel olan usta tavsiyelerinizi paylaşırmısınız?
ivedikte 2001 stop var tampon tamiri yapıyor,,arka tampon kazalıydı bende bugün yaptırdım,,baya güzel olmuş,,2001 stopun yakınında işçiligi iyi olan boyacıda bulursan iyi olur
2001 stopu biliyorum daha önce far temizletmiştik ama tampon tamiri yaptıklarını bilmiyordum sizde memnun kalmışşınız tamir işini orada yaptıralım o zaman, teşekkürler.
Alim usta var o göçük düzeltme yapıyor. Ama boya ile ilgili bişi diyemem
Alim usta gamzelere bile göçük başına 70 lira fiyat verdi bana biraz fazla geldi açıkcası.
gocuk tamiri icin : Gocuk Dunyasi Anasayfa ::: Gocuk Dunyasi, Göçük özel servisi (http://www.gocukdunyasi.com/)
Burdanda fiyat alırız, tesekkurler.
boya icin : Emre Oto Servis
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 1. Cadde 2573. Sokak No:25
Teşekkürler.
Keske melih ö nun babasi ankarada olsaydi. Ayni dertlerden ben de müzdaribim.
Evet keşke burda olsaydı, hatta yakın zamanda İstanbul'a gitme durumumuz var ayarlayabilirsek biz gidebiliriz.:)
yağlı çekiç için alim usta iyidir. tampon boyası içinde uygun fiyatlı ve hızlı ertan oto kaporta boya vardır şaşmazda düşünürsne yerini ayrıntılı tarif ederim
Adresi pmlersen sevinirim Eray Abi.
Sasmaz'da herko jantın ve bmw servisinin karşısı, subaru servisinin sag tarafında bir usta var ben ufak tefek göçük,çektirme,çekiç vs vs. İşlerini ona götürüyorum, dükkan adı ve usta adı tam cıkartamadım ama iyi usta.
Tesekkurler.
bitane çok ünlü 35 li yaşlarda biri var da ona da göçügu cıkart dedim mi arabayı satana kadar gelemiyo o kadar yogun
Adres veya iletisim numarası varmı?
Dent teknik Alim usta göçük düzeltmek için iyidir.
ADRES TEL NO YOK.ankara irfan oto dan ulaşabılıyosun
dent teknik alim usta'ya git. ben şaşmazda bir kaç tane göçükcüyle görüşmüştüm. hakikaten sinir sahibi olmuştum. alim ustanın işi çok iyidir.
wiesmann
21-02-2014, 14:42
2 ay önce komşunun arabasını çizmiştim. detailing garage' dan arkadaşlar "İRFAN OTO" yu tavsiye ettiler.
çok memnun kaldım açıkçası tamponun kenarı iyi 15x20cm lik çiziklerle doluydu boyasız gayet güzel halletti..araç sahibi çok önem verdiğim biri olduğu için fiyata takılmadım 300tl verdim.
içeride mercedes bmw range ferrari subaru gibi özel araçlar vardı yani gayet ciddi bir yer.
İrfan Oto (http://www.irfanoto.com/#/anasayfa)