Orijinalini görmek için tıklayınız : Survivor
yeni sezon 2 martta başlıyor..takımlar açıklandı bakalım bu sene nasıl olacak çekişmeler..
benim en çok performansını merak ettiğim ismail baki :D keza tolga karelde :D
bu senede gönüllüler 10 ünlüler 8 kişi başlayacak..
Ünlüler-Gönüllüler Yarışmacıları;
SzGsVjuq-VM
buda çekilecek olan Dominikten bir görüntü..artık yarışmacılar için cennet mi cehennem mi olacak görücez :)
http://i.hizliresim.com/epN5bq.jpg (http://hizliresim.com/epN5bq)
Eğlenceli olabilir bu sezon :D yalnız gönüllülerde ilk çıkan akın oyuncu falan diil miydi benzetiyo muyum yoksa
edit: akın saatçi isimli arkadaşmış, heralde 10a 8 olsun diye gönüller takımına atmış server :D
burdan bakınca bize cennet onlara cehennem :)
Bu gönüllülerin fln seçimi fasa fiso alayı kast işi bence...
bende hep ızlerım bakalım gorucez bu sezon neler olucak...
içinden geçicem :D :D :D :D ismail baki için izlenir :D
focus musty35
20-02-2014, 23:49
Bu gönüllülerin fln seçimi fasa fiso alayı kast işi bence...
katılıyorum resmen kaynana gelın sedaya gelın gıbı elemanları almıslar bu guzel hatun bı sekıl cocuk 3 dengesz al sana gonulluler :D
CasabLanca
21-02-2014, 00:02
gönüllülerdeki birkaç isimi dizilerden hatırlıyorum ben
bırakın olsun o kadar, ahmet amcayı nejla teyzeyi koycak değiller ya oraya :D :D
tolgakaynak
21-02-2014, 00:19
tolga'ya verdik taktikleri bakalım neler yapıcak :D
kesinlikle cast.elemeler,mülakat falan yalan dolan.şuana kadarki survivorların birçoğuna 'gönüllü' olarak katılan tanıdıklarımın hepsi farklı ajanslara bağlı oyuncu,oyuncu adayı ya da modeller,hiçbiri bağımsız değil.. şuana kadar yarışma sonunda hayatına kaldığı yerden devam eden olmadı,herkesin kaderi değişti. siz oraya istediğiniz kadar gitmek isteyin,yüzünüz,fiziğiniz uygun değilse,yarışmaya renk katıp reytinge katkı sağlayacağınız düşünülmüyorsa,yarışma sonunda mutlaka alacağınız farklı teklifler sonucunda survivorla anılacağınız için en başından yakıştırılamıyorsanız ya da o potansiyeli sizde görmüyorlarsa zaten mümkün değil,kaldı ki tüm bu kriterlere uysanız bile acun medya ile bağlantısı olmayan bir ajansın yüzü iseniz bu yine çok zor. bunların yanında ajansların önerileri ve acunun seçimleri gönüllü takımını belirliyor zaten.gönüllüler yerine seçilenler demeleri daha doğru yani..açlıktan geberiyoruz sitemleriyle yapılan hollywood performanlarına,yapmacıklığına,buram buram kokan senaryoya rağmen hala şunu izleyenlere diyecek lafım yok,koyunlara yem.. gözünü para bürümüş büyük patrona hala sms atıp para kazandıranlara Allah akıl fikir versin..
kız çıktı delikanlı gibi dedi ki geçen sene aç falan değildik,gayet de yemek yiyorduk..Acun apar topar kaldırdı internete düşen videoları,bakın youtube'a bir tane video yok,tazminata gömdü açıklamalarından dolayı kızı..Şaşırmış bu,değişik bi tip zaten falan diye geveleyip örtbas etti..
Buyrun bulabildiğim tek video:
Merve Büyüksaraç'tan Survivor gerçekleri - Timsah.com (http://www.timsah.com/Merve-Buyuksaractan-Survivor-gercekleri/qTrPTIZ_11R)
Lütfen geçiniz artık yani bunları..Bu ülkenin çok daha büyük sorunları var,smslerinizle Doguş'u kurtarmak yerine soyup soğana çevrilen memleketi kurtarmaya çalışın önce..Bi de bana burada eğlenmek için izliyoruz,zaten biz de biliyoruz diye tepki göstermek yerine çıkın sokağa,yapılan zamlara,toprağa giden gencecik bedenlere,bize ay sonunu zor getirtenlere tepki gösterin.
turbo&quattro
21-02-2014, 01:00
Sehit haberlerinde dugun bayram programa devam eden ama bosbakanin annesi vefat ettiginde adeta yas tutan bu serefsizin hicbir programini izlemedim, izlemeyecegim, izlettirmeyecegim.
kesinlikle cast.elemeler,mülakat falan yalan dolan.şuana kadarki survivorların birçoğuna 'gönüllü' olarak katılan tanıdıklarımın hepsi farklı ajanslara bağlı oyuncu,oyuncu adayı ya da modeller,hiçbiri bağımsız değil.. şuana kadar yarışma sonunda hayatına kaldığı yerden devam eden olmadı,herkesin kaderi değişti. siz oraya istediğiniz kadar gitmek isteyin,yüzünüz,fiziğiniz uygun değilse,yarışmaya renk katıp reytinge katkı sağlayacağınız düşünülmüyorsa,yarışma sonunda mutlaka alacağınız farklı teklifler sonucunda survivorla anılacağınız için en başından yakıştırılamıyorsanız ya da o potansiyeli sizde görmüyorlarsa zaten mümkün değil,kaldı ki tüm bu kriterlere uysanız bile acun medya ile bağlantısı olmayan bir ajansın yüzü iseniz bu yine çok zor. bunların yanında ajansların önerileri ve acunun seçimleri gönüllü takımını belirliyor zaten.gönüllüler yerine seçilenler demeleri daha doğru yani..açlıktan geberiyoruz sitemleriyle yapılan hollywood performanlarına,yapmacıklığına,buram buram kokan senaryoya rağmen hala şunu izleyenlere diyecek lafım yok,koyunlara yem.. gözünü para bürümüş büyük patrona hala sms atıp para kazandıranlara Allah akıl fikir versin..
kız çıktı delikanlı gibi dedi ki geçen sene aç falan değildik,gayet de yemek yiyorduk..Acun apar topar kaldırdı internete düşen videoları,bakın youtube'a bir tane video yok,tazminata gömdü açıklamalarından dolayı kızı..Şaşırmış bu,değişik bi tip zaten falan diye geveleyip örtbas etti..
Merve Büyüksaraç'tan Survivor gerçekleri - Timsah.com (http://www.timsah.com/Merve-Buyuksaractan-Survivor-gercekleri/qTrPTIZ_11R)
Lütfen geçiniz artık yani bunları..Bu ülkenin çok daha büyük sorunları var,smslerinizle Doguş'u kurtarmak yerine soyup soğana çevrilen memleketi kurtarmaya çalışın önce..Bi de bana burada eğlenmek için izliyoruz,zaten biz de biliyoruz diye tepki göstermek yerine çıkın sokağa,yapılan zamlara,toprağa giden gencecik bedenlere,bize ay sonunu zor getirtenlere tepki gösterin.
ağzına sağlık söylenecek herşeyi söylemissin
Sehit haberlerinde dugun bayram programa devam eden ama bosbakanin annesi vefat ettiginde adeta yas tutan bu serefsizin hicbir programini izlemedim, izlemeyecegim, izlettirmeyecegim.
Nokta......
İbrahim33
21-02-2014, 10:59
bu acun olacak boş beleş herifin programlarını izleyen var mı hala yaa ?
BlackGetz
21-02-2014, 16:11
Mügeden gerisi yalan :D
Hala bu hulooooggg canin programlarini izliyormusunuz yazik
Canselmo
21-02-2014, 16:48
Bu ülkede basbakanın yanlısıysan birde ünlüysen gelecegine dair bir şuphen olmaması lazım.
Acun un her röportajında akp de akp diyip duruyor. paralar akıyor
Yiğit G.
21-02-2014, 16:49
izleyen varmı bu şeyleri hala ? Yapmayına arkadaşlar..
evolution_9
21-02-2014, 17:29
bende izlemem acun programlarını ama müge beni benden aldı:)
blumenberg
21-02-2014, 17:32
la bizim mal samanta'yı da almışlar :D tıp fakültesinde iken aynı sınıfta idik
Bad-Fast
21-02-2014, 19:02
İsmail baki yi bende merak ediyorum bakalım nasıl olucak :)
düzmece bence de, zaten daha öncekilerin bir sürü görüntüsü çıktı otellerde yemeklerde döktürürlerken falan. ama oraya çıkıp kendilerini rezil ediyolar benim gözümde, eğleniyorum bazen denk gelince bakıyorum..
canimrecepcim
22-02-2014, 00:15
Hayatımda o kadar saçma iş yaptım hepsinden keyif aldım ama bu programa zap yaparken denk geldiğimde geçmem bir saniyeden daha kısa sürüyor.Bence sms atan eblehtir.
Onurkk06
22-02-2014, 00:51
Ben hiç bi b.kunu izlemiyorum ya 3 4 senedir aynı şeyleri döndürüp döndürüp çeviriyo sadece pascal nouma ile nihat doğanın olduğu bi kaç bölümü izledim birde deli bi oğlan vardı caner miydi onu izledim herşey çok saçma geliyo özellikle kutu açmalı yarışma programı fln saçmanın ötesi kim 500 milyar ister gibi kaliteli yapımlar varken tw de bende bu adamın programını izlemedim Türk bayrağına sansür uyguladığı günleri de unutmadık
aykutsafakyaman
26-02-2014, 01:32
Baska bisey dememize gerek var mi ?
2 yildan beridir bizde izlemeyiz ne acunu ne programlarini.hicbir bolumunu hicbir yarismayida merak etmedim cok sukur.hayatimdan da gayet memnunum.gereksiz vakit kaybindan baska hicbir sey degil..
TolgaEsentepe
26-02-2014, 03:17
la bizim mal samanta'yı da almışlar :D tıp fakültesinde iken aynı sınıfta idik
hazırlık arkadaşımdı benim aynı tip aynı isimle başka siyah samanta yoksa :D
:bravo::bravo::bravo:
Kesinlikle katılıyorum tamamiyle yalan dolan üzerine kurulmuş ve ajansla bağlantınız olmadıkça katılamayacağınız bir program...
Ya bu arkadaş baya değişik çıktı ya :D
Adam Gibi Adam Turabi - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/x1jkmga_adam-gibi-adam-turabi_fun?start=1)
tamamen yalan dolan bi programdır.daha başka amaçları oldugunu idda edenler var
Banu Avar - Survivor Gerçeği - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FEqX0ex-7hc)
Mivec_4G63
27-03-2014, 11:00
geçen öyle bi göz gezdireyim dedim, manyağın birisi adadakilere kızıp deniz ortasındaki adaya taşındı. Çok değişik tipler var
bu sene boku cıktı gecen sene ızlıyodum bu sene bakmadım hıc...