Orijinalini görmek için tıklayınız : 215-40-18 Lastik Tavsiyesi Lütfen...
mhuratboz
21-02-2014, 01:48
Clio 4 Aracıma 18 Jant Takıcam 2 Hafta Sonra Jantın Ofseti 8.5 Olduğundan Dolayı Bu Ölçülerde Takmak Zorundayım.
215-40-18 Yada 205-35-18 Olucak Bunun İçin Bana Yolu İyi Tutacak Özellikle Frenlemede Abs'yi Çok Devreye Sokmuyacak Çok Sert Olmayan Güvenilir,Ve Bi O Kadarda Parasal Bakımdan Çok Fazla Zorlamıyacak Lastik Ne Önerirsiz.Tavsiyeleriniz Nelerdir.Kullan Arkadaşlardan Yorumlarını Bekliyorum...
aracınız düşük ise 40 yanakla sürter kesinlikle. 18 in ilacı 35 fiyat konusunda sıkıntınız yoksa toyo veya michelin öneririm, kuzenimin amg jantlarına toyo almıstık o zaman çok memnundu...
Parasal bakımdan uygun dersenizde, syron,starmaxx kullanabilirsiniz.. starmax şimdiki aracımda kullanıyorum önceki aracımdada kullanmıştım kuruda güzel, ama ıslakda ne duruyor ne de kalkıyo sarmaktan :)
petlas pt741 hakkında yorum yapabilicek olan var mı
serdar_07
21-02-2014, 14:18
petlas pt741 hakkında yorum yapabilicek olan var mı
aynen bende çok merak ediyorum...şu anda lastik arıyorum bi çok lastik var tabi fiyata göre...ama kullananlar bilgi verirse iyi olur...
mhuratboz
21-02-2014, 18:48
aracınız düşük ise 40 yanakla sürter kesinlikle. 18 in ilacı 35 fiyat konusunda sıkıntınız yoksa toyo veya michelin öneririm, kuzenimin amg jantlarına toyo almıstık o zaman çok memnundu...
Parasal bakımdan uygun dersenizde, syron,starmaxx kullanabilirsiniz.. starmax şimdiki aracımda kullanıyorum önceki aracımdada kullanmıştım kuruda güzel, ama ıslakda ne duruyor ne de kalkıyo sarmaktan :)
Yorumuz İçin Teşekkürler Toyonun Lastik Ebadını Ver Serisini Biliyorsanız Söylermisiniz. Belkide Önlere İyi Bişe Takarım Arkalarada Kötünün İyisi Bişe Takarım.
Bana Hem Kuru Zeminde Hemde Islak Zeminde İyi Bişe Lazım Para Olarak Çok Bişe Uçuk Rakamlar Vermek İstemiyorum.Mesela Petlas Ultra Performans Lastiği 200 Lira 215-40-18
izmirlicem
24-02-2014, 01:43
istediğin ölçülerde var mı bilmiyorum ama bende continental premium contact vardı aşırı memnundum. 3 mm diş kalmıştı hala it gibi tutuyodu frenler özellikle, ıslakta kurudan daha iyi tutuyodu.
bende bu aralar cok araştırmıştım Goodyear F1 asymtrc ile conti5 önerilir goodyear kullanıyorum yol tutuş cok iyi yağmurda bile sıkıntı olmuyo ;)