PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yokohama ile ilgili bir soru

HondatugraL
21-02-2014, 12:02
Uzun araştırmalar sonunda Yokohama S-Drive lastık almaya karar verdım ancak lastıkçılere sordugum kadarı ıle Yokohama TR de bulunabılen lastık değilmiş patlarsa yarılırsa yerıne yenısını koyamayabılırsın dedıler. Lastik yetiştiremiyormus bunu sorduğum yer ise 10 yıl boyunca Yokohama satan biyer.

Sizce Yokohama almak risk mi ? Yoksa akıl çelmek için söylenmiş bir aldatmaca mı ? :beuj:

Oznsrl
21-02-2014, 12:22
yokohama yerine ne öneriyor :)

Burak Mehmet
21-02-2014, 12:28
yokohama s drive kendimde kullandım arkadaşlarımdanda kullanan oldu hiç sıkıntı yaşamadım.. şuanda arazi aracımda da geolander mt modelini kullanıyorum..1 tane yardım yenisi 4 gün içinde geldi..

VWci
21-02-2014, 12:34
Yokohama'yi bulursun. Bulanamayan bir lastik degil... Bayraktar satiyor... En kotu Citroen'e gidip siparis edersin gecen sene %40 indirim yapmislarda advanlar da dahildi...

Emre Ekrem
21-02-2014, 13:43
Performansı nasıl? Kullananlar vardır illaki, almayı düşünüyorum bende.

KA®ANLIK
21-02-2014, 13:49
Yokohama çok saçma bir ebat olmadığı sürece bulursun...

S Drive ı bende kullandım,
ısındıktan sonra performans alabileceğin bir lastik. ısındıltan sonra gerçekten çok tatminkar...
Antalya da iyi performans alacağını düşünüyorum.

Ama S Drive artık eskidi, eski teknoloji.
Eğer ebadında var ise Advan Sport V105 almanı öneririm Yokohama.

HondatugraL
21-02-2014, 17:35
yokohama yerine ne öneriyor :)

Yokohama yerine Nankang ns20 öneriyor. Bu arada istediğim ebat 195-45-16.

Yokohama çok saçma bir ebat olmadığı sürece bulursun...

S Drive ı bende kullandım,
ısındıktan sonra performans alabileceğin bir lastik. ısındıltan sonra gerçekten çok tatminkar...
Antalya da iyi performans alacağını düşünüyorum.

Ama S Drive artık eskidi, eski teknoloji.
Eğer ebadında var ise Advan Sport V105 almanı öneririm Yokohama.

çok pahalı olmaması lazım benım için s drive bile 1.000 tl tutuyor obıle fazla gelıyor bana ama hoş bi lastik oyuzden alasım var