Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda cİvİc ek İÇİn Ön- arka hoparlÖr tavsİyesİ
Ek cİvİc Ön ve arka kaÇ cm hoparlorleri deĞİŞtİrmek istiyorum ne tvsiye edersiniz mid takimi nedir herkes diyor mİd takimi anlamiyorum pek Ön ve arkaya ne alabilirim yardimci olabilecek arkadaŞ varmi
yokmu yardımcı olabılcek kac wattlık almam lazım pek anlamıyrm
abi jbl 16cm gt065080 modelini al aracımda hem önde hem arkada kullanıyorum müthiş güzel sesi var şiddetle tevsiyemdir sana :icon_tup:
batu lınk varmı ben bulamadımda
Önlere mid takılır eyvallah ama arka pandizottakilere dokunmak mantıklı deil. Fabrika çıkışında gerçekten çok çok iyi ses kalitesi var ve bass olsun netlik olsun süper. Tahminlerime göre de amfi kaldırabilir ayarı çok açılmadığı sürece.
benımkılerın ses kotu yıllardır oem takılıyoruz bıraz ses olsun arabada anfı felan dusunmuyrm normal hoparlor yeterlı
batu lınk varmı ben bulamadımda
abi eğer izmirdeysen çankaya bitpazarında gani elektronik var ben ordan alıyorum ürünleri
Oğuzhan Ç.
23-02-2014, 18:53
Arkalara bunu alabilirsin abi tam uyuyor çok güzel temiz bir ses veriyor kendi aracımda kullanıyorum. Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-infinity-ref9633i-oval-hoparlor-yuksek-performans-131202446/detay/)
abi eğer izmirdeysen çankaya bitpazarında gani elektronik var ben ordan alıyorum ürünleri
batu urfadayım para yollarsam alabılırmısın:)
önlere 16 ,arkalara orjinal yerine kayık tabir edilenlerden cuk oluyor:) önlere mıknatıs bölümü çok büyük olmayan bişeler tercih edersen zorlanmadan takarsın.
ıste tymu ıstedıgımde aynı aractan olup alıp takan arkdsşların yorumları salakca gıdıp bırsey aılıp resıl olmak ıstemıyrm anasının nıkahında urfadayım:)
Aynı araç bendekide :D 98 sadece :)
önlerde 16 arkalarda 6x9 var orjnal yerinde, aldığımdan önlerde 13 arkalarda 16 vardı 16 ları öne aldım 6x9 arkalara taktım, jamesonun var çok kaliteli değil ama 6x9 lar zaten yetiyor:)
kanka benım oemler artık cızırtı yapıyor:D
Teyp orjinalmi ,4x50 felansa teyp, normal bişeler alsan yeter cızırtıdan iyidir :) arkadaşların önerdiklerine bir bak
Güzel bir de hoparlör takım alırsan on numara olur :)
yukardaki jbl ve infinity güzel duruyor:)
Bende bulamadım :D o mid takımlar anfisiz iyi ses vermiyebilir teybin çok üstüne olmasın hoparlörlerin gücü
Bende bulamadım :D o mid takımlar anfisiz iyi ses vermiyebilir teybin çok üstüne olmasın hoparlörlerin gücü
Aynen Timucan kaliteli hoporlor isini fazlasiyla gotur arkalara pioneer 6975 onlerede 1682 iyi olur
canozgur106
23-02-2014, 23:44
Komponent tak en iyi çözüm o dur
JBL GTO 938 bence mantıklı bi kolon arkalarda güzel calar
JBL GTO938 2014 - TopTenREVIEWS (http://car-speakers-review.toptenreviews.com/jbl-car-speakers-review.html)
sayfayı iyi bi arastırrsan nasıl bi kolon oldugunu görceksin....
önlerede 100rms altında mid takma derim
batu urfadayım para yollarsam alabılırmısın:)
olur abi alırım sıkıntı değil yalnız benim dediklerim compenant anfin falan var demi yoksa çok güzel vermez sesi
Arka orjınal yerlerıne oval hoparlor sıgıyor, önlerede 17 cm olması lazım..
anfım yok beyler ona gore secenek söyleyelım tesekkurler:)