Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Recep İvedik 4

Risendark
21-02-2014, 20:31
Evet abilerim arkadaşlarım filme gittiniz mi gidenlerin yorumlarını almak istedim bi :) Fragmanda ben baya güldüm filmin tamamı da esprilerle dolu mu ?

Caesar
21-02-2014, 20:31
Para kazandırmayın şu adama ya vallaha üzülüyorum :(

Kadyr
21-02-2014, 20:34
http://www.techturkey.com/forum/offtopic-videolar/175008-recep-ivedik-4-fragman.html

Risendark
21-02-2014, 20:35

abi niye yaa güzel güldürüyo :)

Risendark
21-02-2014, 20:37
http://www.techturkey.com/forum/offtopic-videolar/175008-recep-ivedik-4-fragman.html

problem olursa konu silinebilir. Görmemiştim :o

phoenixs
21-02-2014, 21:21
23:00 e bilet aldım :) gece yaparım yorumumu

Gimifayf
21-02-2014, 21:33
Gittim, gulmedim dersem yalan olur, ama zekayla guldurmedigi kesin.
Kisacasi icinizde kalmasin gidin. :)

altima
21-02-2014, 21:47
gittim,,, filmin ilk 20-25 dakkası pek güldürmedi,,,

ada sahnesinde takım çekilişi yeri baya güldürdü..

ama genel bakınca pek ole ahım şahım güldürmedi... hee cok guldugum yerler oldu ama...

fena değil diyelim.

gidilir izlenir,,, ailecekde gidilebilinir,,, küfür falan pek yok.

iyi akşamlar
Rıdvan :)

Le10ur
21-02-2014, 23:57
gıttım geldım cok guzeldı bazı sahnelerde karnıma agrı gırdı ozellıkle talas dokulme oyununda gercekten ıyı hazırlamıslar

SPORTING
22-02-2014, 00:01
Film fragmandan ibaret yada ben çok beklenti içine girmişim.

onur_si
22-02-2014, 00:03
gittim çok beğendim balık sahnesi kopardı :)

kutsal
22-02-2014, 00:15
film zevki kısıye göre değişir tabı ama acıkcası ben pek beğendım dıyemıycem akıllıca espırıler yoktu bel altı bırkac olaya gulup gecılen bır fılm

extreme__
22-02-2014, 00:21
komik mizahıyla izlenebilirse bende gittim çok güldüm keyif aldım

canimrecepcim
22-02-2014, 00:22
Şahan bence bu karakteri iyi oynuyor olabilir ama şahsi fikrim bu kadar para harcayıp uğraşacağına , otursun 5 dakika daha düşünüp kaliteli senaryo ve espri yazsın daha mantıklı bence.
Tv8'de programı varken gerçekten çok iyiydi diyebilirim veya yaşım ufak olduğu için öyle geliyor olabilir kaldı ki facebook,twitter,sözlük derken mizah anlayışı birçok insanın değişmiştir belki ama sanki ünü arttıkça güldürmemeye başladı.
Zaten mizah yaparken günceli takip etmek biraz risktir.Ciddi kafa gerektirir.Yandaş olmanız veya karşıt olmanız gerektiği durumlar olabilir ki bu tepkiye neden olabilir.Aslında en mantıklı yapabileceği youtube için 5 10 dakikalık güncelle alakası olmayan video skeçleri yapsa sinema başarısının çok daha üstüne çıkabilir.Aynı parayı kazanamaz orası ayrı.

kkursat01
22-02-2014, 00:28
bende gittim bugun aşırı bi beklenti içerisime girmeyin çok komik çok gülecegim diye gıderseniz gülemezsiniz zaten cok komik diyemem normal bir filmdi biraz fazla uzun olmus vakti olan gidebilir biraz neselenmek istiyorsanız sadece tiplemeler komik zaten..

phoenixs
22-02-2014, 00:58
ben yeni geldim :) 10 üzerinden 9 diyebilirim şahsım adına :) daha ötesi komedi nasıl olur bilmiyorum

HKND
22-02-2014, 01:54
recebin hayvanlıklarına gülüyoruz işte :o

ARZ1
22-02-2014, 01:57
1-2 sahne haricinde full güldüm diyebilirim.Bence beklentilerin üzerindeydi yinede :)

Risendark
22-02-2014, 02:06
yorumlara göre sanırım ortalama 10 üzerinde 8 8.5 falan alır. zaten bu filmde güldüğümüz recebin bu kro tiplemesi yaptığı hayvanlıklar :)

Berkan
22-02-2014, 03:22
2.30 da geldim bende üstünede medcezir attım :D .valla kotu degil süper filmde degil ama gülmek için izlenir

ilker_yusuf
22-02-2014, 08:04
bu gece bizde bir izleyelim dedik. maçtan sonra inş beşiktaşımda güldürürse yüzümüzü şahan tatlı niyetine gider.

Melih-Ö
22-02-2014, 08:39
Süper film anlayışı nedir sitemizin anlamadım :) Hem gülüyoruz yazılıyor hem gidilir hem de fena değil :) Vallaha şaşkınlıkla okudum yorumları :)

Bende bugün gidicem, bakalım nasılmış :)

Anıl E.
22-02-2014, 09:02
Valla tarzı hep aynı , adamın kafasına vuruyor koyuyumda yaylan diyor vs..

Artık boku çıktı bence. Ben gitmem boş yere :)

MDeniz
22-02-2014, 09:10
gittim ve süperdi baştan sona kadar güldüm.

Bluttbeton
22-02-2014, 09:10
bende gittim bugun aşırı bi beklenti içerisime girmeyin çok komik çok gülecegim diye gıderseniz gülemezsiniz zaten cok komik diyemem normal bir filmdi biraz fazla uzun olmus vakti olan gidebilir biraz neselenmek istiyorsanız sadece tiplemeler komik zaten..

o kadar para verdik gülemedik :D :D :D

dirk
22-02-2014, 10:12
Ben gittim cok eğlendim . Baya bayada Güldüm eğlendim gitmenizi tavsiye ederim ;)

Kıl farkıylaysa ben kazandım ;) da baya baya güldüm

rodya
22-02-2014, 11:00
Tamamiyle duruşuyle ya da duramayışıyla alakalı diyeyim gitmicem, çevremdekilerin gitmesine de müsade etmicem.

imprezaWRC
22-02-2014, 11:38
Cem Yılmaz'ın sahne gösterisini film niyetine sinemada izleyen milletin, survivor'ın da kalitesiz film versiyonunu kaçırmadan izlemesini bekliyorum.

Çok büyük bir doldurma ve akabinde beklenti ile serinin ilk versiyonunu sinemada izlemek zorunda kalmıştık; müöhööhöh müöhöhöh diyerek saçma sapan davranışlara insanların gülmesi gerçekten çok vahim.

Kardeşinide büyük yönetmen diye gazlıyorlar, büyük yönetmen anlayışları da artık nasıl birşey ise...

Ortada bir emek var ise, sakal diye niye suratını , kıl diye niye kollarını boyuyorsun.

TV8'deki güldürmeyen skeçlerden nasıl buralara geldi, kim gazladı, kim yardım ettide bu adam bu kadar usta ! komedyen ! oldu.

S.Özeren
22-02-2014, 12:43
TV8 dekiler gerçekten komik gelmiyordu ama sinemada sanırım salonun verdiği coşkuyla veya topluma ayak uydurma psikolojisi ile ilgili filmlerinde hep güldüm

pazar günü kısmet olursa gidip izlicem

Turboğuz54
22-02-2014, 15:33
Gülmek için gidip izlenirse gayet komik filim ama böyle orası olmamış burası olmamış kendini yönetmen sanıp gidersen bişey anlamazsın

Shadow_Dancer
22-02-2014, 15:35
Cem Yılmaz'ın sahne gösterisini film niyetine sinemada izleyen milletin, survivor'ın da kalitesiz film versiyonunu kaçırmadan izlemesini bekliyorum.

Çok büyük bir doldurma ve akabinde beklenti ile serinin ilk versiyonunu sinemada izlemek zorunda kalmıştık; müöhööhöh müöhöhöh diyerek saçma sapan davranışlara insanların gülmesi gerçekten çok vahim.

Kardeşinide büyük yönetmen diye gazlıyorlar, büyük yönetmen anlayışları da artık nasıl birşey ise...

Ortada bir emek var ise, sakal diye niye suratını , kıl diye niye kollarını boyuyorsun.

TV8'deki güldürmeyen skeçlerden nasıl buralara geldi, kim gazladı, kim yardım ettide bu adam bu kadar usta ! komedyen ! oldu.

Nokta.....

Turboğuz54
22-02-2014, 16:07
Nokta.....

Dayı siz neyin kafasını yaşıyosunuz ya alt tarafı film bu ayrıca her seans katıla katıla gülüyo bi sizi güldüremedi adam ne üzülmüştür kim bilir

Serhat
22-02-2014, 16:42
Çok elitiz biz böyle filmlere gülmüyoruz.

fatiii
22-02-2014, 16:59
bütün serisini gayet severek ve gülerek izledim bu eski serilere göre bi fırt düşük kalmış ama kesinlikle kötü değildi.en azından komik diye izlediğimiz çoğu türk filminden komiktir

Onurkk06
22-02-2014, 17:07
Ben bugun bjk nin maçı dolayısıyla gidemedim ama yarın gidicem büyük ihtimal bizim güldüğümüz noktalar insanın dışa vuramadığı hayvanlılları recep serisinde görmek beni güldürüyo açıkçası.

sweap07
22-02-2014, 18:59
netten bılet alır gece seansına gıderım dedım ama heryer full dolmus :D

imprezaWRC
22-02-2014, 19:30
Gülmek için gidip izlenirse gayet komik filim ama böyle orası olmamış burası olmamış kendini yönetmen sanıp gidersen bişey anlamazsın

:D:D:D pardon ya, Recep İvedik serisi güldürürken düşündürüyor mu, sosyal mesajlar mı veriyor da, anlamazsın yazmışsın :D:D:D:D
Neyini anlamayalım ki, geçiyor ortaya osuruyor, müöhöööö diyor, osururken sosyal mesaj verdi de biz mi kaçırdık :D:D:D:D

O değil de sende okuduğunu convert etme problemi var sanırım; burası olmamış, orası olmamış diye birşey belirtmedim, zaten olan birşey de yok.

Neyse ya, isteyen gider, istemeyen gitmez, ben tespitimi yazdım.

olivera7
22-02-2014, 19:31
Ben butun serilerini ezbere biliyorum o kadar sevdigim bir karakter recep ivedik ama bu filmi ne kadar gulumsetse de bir kere bile kahkaha attirmadi bana digerlerine kiyasla gozle gorulur bir zayiflik soz konusu ancak gidip gayet eglendirebilicek bir film

Ranthor
22-02-2014, 21:24
Tv8 deki program iyiydi, ilk film iyiydi, sonra baydi

Mutu
22-02-2014, 21:32
Bugün gittim. Gülmesine güldüm, ama onun yerine düğün derneğe bi kere daha gitseydim daha mutlu olurdum sanırım :D

atituti
22-02-2014, 21:43
şuan cıktım filmden , bekledigimden kötüydü ama baya güldüm.argo bizim millete yakışıyo :)

şaman
22-02-2014, 21:49
yolda görseniz etmiceğiniz küfür kalmaz böyle bir tipe, para verip izlemek bana göre çok ters, yapabildiği tek şey bu işte ayı rolü onuda ısıtıp ısıtıp iteliyor

canimrecepcim
22-02-2014, 23:22
yolda görseniz etmiceğiniz küfür kalmaz böyle bir tipe, para verip izlemek bana göre çok ters, yapabildiği tek şey bu işte ayı rolü onuda ısıtıp ısıtıp iteliyor

Şahan'ın en büyük samimiyeti o zaten.Bi film yapar parasını yer,para biterken bir film daha yapar.Kısır döngü sayesinde ömür yettiği kadar Recep "X" izleriz.

ÖmerF.Bayar
22-02-2014, 23:42
Bende bugun izledim, 1 2 sahne haric gulmedim, bayat espiri coktu kisaca begenmedim.

samet59
22-02-2014, 23:52
forumda dışlanan adam olucam sanırım ama Cem Yılmazın fundamentals ına çok ama çok az güldüm nedense, Recep i önceden severdim ama ona da artık güleceğimi hiç sanmıyorum bi şekilde izler bakarız bakalım ama sinemasına bedava bilet bulmazsam gitmem.

Anıl E.
22-02-2014, 23:55
Bir Demet Tiyatro, Avrupa Yakası ya da vizontele tarzı komik yapıtların çıkması lazım . İlla komik olacak diye küfürle nereye kadar film yapılabilir ki .

-Adın ne ?
-Taylan
-Koyuyum da yaylan böhöhöhöhö .

Komik gelmiyor açıkçası :) .

_driver_
23-02-2014, 00:09
Şahan'ın en büyük samimiyeti o zaten.Bi film yapar parasını yer,para biterken bir film daha yapar.Kısır döngü sayesinde ömür yettiği kadar Recep "X" izleriz.

filmi izlemedim ama yorumunuzda bir şahan şöyle yapar böyle olur durumu var önceden samimi görüşüyordunuz sonra aranız bozuldu sanırım

HondatugraL
23-02-2014, 00:10
Daha filme gitmedim sadece yorumları okudum ön yargılı gibi olmasın ama en çok güldüğüm film GORA ydı aradan baya zaman geçti GORA eskidi yenilerden en çok güldüğüm film ise Düğün Dernek oldu. Recep İvedik 4 beni Düğün Dernekten sonra kaliteli bir şekilde güldüremez diye düşünüyorum.

Risendark
23-02-2014, 00:43
düğün dernektede ben hiç gülemedim neden anlamdım espriler hiç hoşuma gitmemişti sonra eyvah eyvah 3 e gittim tamamen boşa para verdiğimi düşündüm recep ivedikte nolcak çok merak ediyorum :)

Faruk_Vtec
23-02-2014, 00:53
düğün dernektede ben hiç gülemedim neden anlamdım espriler hiç hoşuma gitmemişti sonra eyvah eyvah 3 e gittim tamamen boşa para verdiğimi düşündüm recep ivedikte nolcak çok merak ediyorum :)

recep ıvedık 4 onların 1 tık ustu.. :)

smıle'lerle anlatıcak olursak;

tam böyle deıl :hehe:
ama böylede deıl :)
böyle.. :D

cookies
23-02-2014, 01:03
Cmylmz bile tebessüm ettiriyor artık.. Osuruğa gülüyoruz, ne komik osurdu fln.. Kimseyi zorlamıyorlar zaten gitmen için ama.. giderim sanırım, çünkü şimdi her yerde muhabbeti döner;
-abi osurdu ya orasıhühoho..
-he ya nası osur.. hahah...
-valla iyi osurdu ha.. haha hü...
gülmeye kasarım en azından :p

Risendark
23-02-2014, 01:11
recep ıvedık 4 onların 1 tık ustu.. :)

smıle'lerle anlatıcak olursak;

tam böyle deıl :hehe:
ama böylede deıl :)
böyle.. :D

smile üzerinden anlatım güzel olmuş abi :D yinede gitmeye değer ama öyle düşünüyorum

ugurcan52
23-02-2014, 01:15
kesınlıkle gıtmeyın ; recep serısıyle alakası yok bunun
benı uzen fılmın degıl sahanın oyunculugunun bu fılmde vasat olması

boosted_pug
23-02-2014, 03:13
Espiriler inanilmaz kalitesizdi banka muhabbeti, insanlari sürekli asagilama bir yerden sonra baymaya basliyo resmen ikinci yari bitsede ciksam dedim bundan sonra recep serisinden bi yol olucagini düsünmüyorum

Eyvah eyvah tamam çok fazla güldürmüyodu ama bi tebessüm oluyodu bunda ayni hareket igrenclik noktadina kadar sündürülmüş bir gülüyosun iki gülüyosun 3 , 4 en sonunda yeter artik yapma ayni espiriyi dedirtiyor. kisacasi evde izlenir sinemaya boşuna para vermiş olursunuz

ghibli06
23-02-2014, 08:30

kesinlikle katılıyorum, size çok komik bir şey anlatayım, Şahan ODTU Koleji mezunu, onun sınıf arkadaşları der ki, kolejde hiç komik değildi, müsamereler vs de ilgilenmezdi tiyatro kolunda da değildi... çok pısırık ve asosyaldi, sonra ne oldu da kimin gazıyla böyle oldu kimse anlamadı, ben esprilerde zeka ararım, bunda sadece küfür ya da ayılık var, mimik yok, oyunculuk yok, standup kapasitesi yok hazır cevaplık zaten sıfır... tam bir medya projesi!

LnchCntrl
23-02-2014, 08:39
Hiç sevemedim kıyaslamak bile istemiyorum Cem yılmaz'ın akıl dolu esprileriyle..

Bu adam hala ergen gibi niye takılıyor ben anlayamadım, 2-3 samimi arkadaşla izlenirse güldürür sonuçta küfür veya bu tarz düşük hareketler güldürüyor orta bi samimiyet varsa ama sen niye kalkıp bunlardan film yapıyon ki ?! Ben açıkça rahatsız oluyorum bu adamdan.. Sevenlerinede saygı duyarım.

Kakus
23-02-2014, 10:53

Müsadenle atıyorum bunun altına imzamı başkan. Fakat ben Zoka ve Dikkat Şahan Çıkabilir'in bazı skeçlerini beğeniyordum. Zaten Recep İvedik'de Dikkat Şahan Çıkabilir'den çıkmadır. Keza orada Kim 500 Milyar İstemez ki?-de vardı Recep İvedik.

Aynı görüşteyim. Baydığına da katılıyorum. Fakat kızmıyorum, yadırgamıyorum da. Sürekli saçma hareketlerle güldürebileceğiniz bir kitle var elinizde. Biliyorsunuz ki kendilerinin normal hayatta ayıplayacağı ne varsa, beyazperde de yaptığınızda kahkaha atacaklar. E güzel de getirisi olacak cebinize. Bırakır mısınız yahu bunun peşini? Ben bırakmam. Amacım kaliteli bir eser sunmak olmadığı, öyle veyahut böyle para kazanmak olduğu müddetçe; bırakmak için aptal olmam lazım.

Dayı siz neyin kafasını yaşıyosunuz ya alt tarafı film bu ayrıca her seans katıla katıla gülüyo bi sizi güldüremedi adam ne üzülmüştür kim bilir

Dayısı, ben bırakalı çok oluyor; sen de azaltmalısın bence.
Dayısı, alt tarafı bir filimse, alt tarafı bir filmmiş gibi yorum yap.
Dayısı, millet güldü diye gülecek olsam; ötekinden veyahut senden ne farkım kalır?
Dayısı, beğenmediğimiz için böyle saçma bir şekilde yargılaman, en az Recep İvedik filmleri kadar saçma bir yaklaşım.
Dayısı, cahil, cühela, karaktersiz ve haysiyetsiz olsam "Recep İvedik filmlerine gülen adamdan da böyle yorum beklenir" diyip sana, senin tarzında cevap verirdim. Fakat yapmayacağım.
Dayısı, bu şekilde savunduğuna göre kankan falan olmalı. Bir sor bakalım üzülmüş mü, ağlamış mı?

serkan6606
23-02-2014, 11:35
..........

Le10ur
23-02-2014, 11:45
Gitmedim gitmemde yakında korsanı çıkar büyük bir zevkle alır sardıra sardıra izlerim.... para kazandırılacak bir şahsiyet degil ....

oyle bır dusuncen varsa para kazandırılacak adam degılse hıc ızleme o zaman emege saygın olsun

Kutluhan
23-02-2014, 12:24
İlk yarıda yine güldük de ikinci yarısı bence boşa zaman kaybı, ama 5,6,7.. cıkarsın gider izlerim.

ice
23-02-2014, 12:31
İğrenç ...

EmrahERKAN
23-02-2014, 12:43
Fragmandan ibaretmis

Melih-Ö
23-02-2014, 13:26
Bizim milletimiz ne elitmiş haberimiz yokmuş :)

Gittim, güldüm, eğlendim, sıkılmadım. Ne mutlu bana :)

canimrecepcim
23-02-2014, 13:32
filmi izlemedim ama yorumunuzda bir şahan şöyle yapar böyle olur durumu var önceden samimi görüşüyordunuz sonra aranız bozuldu sanırım

Aynen abi bizim kütük aynı , askerde üst devreydi benim orda bozuştuk :)

Şaka bir yana tabii , off topic bölümü ve ben de yorumumu belirttim.Bu kesinlikle demek değildir ki amacım Şahan'ı ve yapıtlarını küçük görmek.

M3CSL
23-02-2014, 13:33
Cem yılmaz vs göre zaten tarz farkı var. bu tarzdan hoslanmayan begenmeyebılır normaldır ama bu tarzı begenen cok kısı var,
buyuk beklentıyle gıtmıceksın senı bıraz eglendırdıyse yeter zaten. tabı survıvorın ıyı ızleyıcısı olmak lazım..

eyvah eyvah 3 te 2-3 esprı dısında benı hıc sarmadı mesela..

ghibli06
23-02-2014, 14:37
aramızda herhangi biri, Şahanın bu işi sanat için, kültür için yaptığını iddia edebilir mi? yaşı benden 2 yaş küçüktü sanırım hatırladığım, 15 senede toplasanız 10 tane filmi yok, baktı skeçlerinden çıkma Recep İvedik tiplemesi tuttu, adam sadece para kazanmak için 1-2 senede bir filmini yapıyor, bizim millet ayı görüp de gülmeye bayılır çünkü... elitlikse evet biraz da elit olmak lazım, iyiyle kötüyü ayırt edebilmek lazım, gerçi erkek çocuğa anne-baba dedikten sonra küfür öğretip sonra da o küfürlere gülen bir milletiz, Şahan gibiler de bu zaafımızı iyi tespit edip araba kolleksiyonu yapıyor kendine...

blumenberg
23-02-2014, 14:44
özcan deniz'in çakma ordan burdan alıntı filmlerine bin basar, adam filminde inşaat amelesi idi, öyle bi çekmiş ki sanki bi dünya yıldızı tarzında.

Melih-Ö
23-02-2014, 14:45
Şahanı tanımam etmem, bir muhabbetimde yoktur ama bana yapılan yorumlar aşırı komik geliyor.

Sinemaya herkes sosyal mesaj almaya mı gidiyor? Sinemaya hangi amaçla gidiyorsunuz? Adam 1-2 senede bir film çıkarıp para kazanabilir sonuçta para kazanmak için yapıyor bu filmi. Kitlede seviyorsa sizin gözünüzde herşeye gülen 'elit olmayan' kitle daha neyin tartışmasıdır ki bu? Filmi izledim küfür diyorsunuzda ben '***' harici bir kelime duymadım küfür olarak, argo mevcut tabikide, bel altı imalar mevcut.

Vakit geçirmek için, gülmek için sinemaya gidenlerdenim filmin konusuna göre tabi. Fazla büyütülüyor bence bu konu, beğenme göreceli bir kavram olduğu için beğenene kimse niye beğeniyorsun veya beğenmeyene niye beğenmiyorsun dememeli.

Ufak bit not, en basit sinema filmi bile aylarca sürüyor, günde 20 saate yakın çalışıyor. Hani sözümüz vardır ya 'Emeğe Saygı' bence bunu da unutmayalım.

MiaMi
23-02-2014, 14:45
aramızda herhangi biri, Şahanın bu işi sanat için, kültür için yaptığını iddia edebilir mi? yaşı benden 2 yaş küçüktü sanırım hatırladığım, 15 senede toplasanız 10 tane filmi yok, baktı skeçlerinden çıkma Recep İvedik tiplemesi tuttu, adam sadece para kazanmak için 1-2 senede bir filmini yapıyor, bizim millet ayı görüp de gülmeye bayılır çünkü... elitlikse evet biraz da elit olmak lazım, iyiyle kötüyü ayırt edebilmek lazım, gerçi erkek çocuğa anne-baba dedikten sonra küfür öğretip sonra da o küfürlere gülen bir milletiz, Şahan gibiler de bu zaafımızı iyi tespit edip araba kolleksiyonu yapıyor kendine...

Bu sayade bentley aldı bindi satmış şimdi :) , bir dahada spor araba parahalı araba almayacakmış

M3CSL
23-02-2014, 14:57
Melıh o artı 1

Hersey sanat kalıte degıl, ne derece kalıtelı yapımların surundugunu gorduk, tuketıcıye hıtap etmıyor mesela.. Beklentıyı iyi analız etmek onemli sinemada ve çoğu sektörde..

ghibli06
23-02-2014, 15:01
ben sanat filmi izleyin geri kalanı izlemeyin demiyorum, adamın sanatla alakası yok filmleri de aynı şekilde sadece para kazanma üzerine yapıyor dedim, arada fark var...

Melih-Ö
23-02-2014, 15:05
ben sanat filmi izleyin geri kalanı izlemeyin demiyorum, adamın sanatla alakası yok filmleri de aynı şekilde sadece para kazanma üzerine yapıyor dedim, arada fark var...

Abi televizyon sektründeyim o yüzden sinema dizi o tarz yerlerde sosyal mesajlar vermek veya ne bileyim böyle kültürel eğiilimlere yönelmek bana halka karşı oynamak gibi geliyor yapmacık oluyor yani. Kısacası çoğu kişi eğlenmek gülmek için gidiyor sinemaya özellikle bu tarz filmlerde. Ben gitmem şahsen kültürel filme ihtiyacım yok çünkü, ihtiyacım gündelik stresten uzaklaşmak, 2-3 saatliğine mööööhe gülmek vs. Zaten yaşadığımız hayat komple sosyal mesaj, her yaşadığımız bir ders veriyor bize :)

ghibli06
23-02-2014, 15:09
Abi televizyon sektründeyim o yüzden sinema dizi o tarz yerlerde sosyal mesajlar vermek veya ne bileyim böyle kültürel eğiilimlere yönelmek bana halka karşı oynamak gibi geliyor yapmacık oluyor yani. Kısacası çoğu kişi eğlenmek gülmek için gidiyor sinemaya özellikle bu tarz filmlerde. Ben gitmem şahsen kültürel filme ihtiyacım yok çünkü, ihtiyacım gündelik stresten uzaklaşmak, 2-3 saatliğine mööööhe gülmek vs. Zaten yaşadığımız hayat komple sosyal mesaj, her yaşadığımız bir ders veriyor bize :)

bakın zaten beğenene kimse laf edemez sana göre çok güzeldir çok eğlenmişsindir çok gülmüşsündür... ama bu o filmi gerçek bir film bile yapmaz, ne çekim kalitesinden, ne kamera açılarından ne senaryosundan ne de castın yeteneklerinden bahsedilemeyen, sakalın kalemle çizildiği, göğüs kıllarının yapıştırma olduğu bariz farkedilen bir gösteri sadece, o gösteriye çok gidilmesi çok gülünmesi de başkalarının eleştirilerini haksız hale getirmez...

Melih-Ö
23-02-2014, 15:13
bakın zaten beğenene kimse laf edemez sana göre çok güzeldir çok eğlenmişsindir çok gülmüşsündür... ama bu o filmi gerçek bir film bile yapmaz, ne çekim kalitesinden, ne kamera açılarından ne senaryosundan ne de castın yeteneklerinden bahsedilemeyen, sakalın kalemle çizildiği, göğüs kıllarının yapıştırma olduğu bariz farkedilen bir gösteri sadece, o gösteriye çok gidilmesi çok gülünmesi de başkalarının eleştirilerini haksız hale getirmez...

Cast yetenekleri konusunda haklısın abi biraz pasiflerdi. Kamera açısı falan o gözle bakmadım ama illaki hataları vardır. Eleştirmek her zaman daha iyisi olsun diyedir tabikide, bu sonuçları çıkaracak olanda film sahibidir bence :)

Shadow_Dancer
23-02-2014, 15:18

Bol bol gül tadini cikar...

blumenberg
23-02-2014, 17:46
recep filmini izlemeye giden adam gülmek için gider, nasıl efekt kullanmış veya senaryoya bakmaz, filmin sonunda ters köşe olmak için de izlemez, para kazanmak için yapıyor diyenler cem yılmaz neden gösterisini sinemaya uyarladı, bu cem yılmaz'ı para kazanmaya yönelik hareketten dolayı kötü mü yapar ? Hayır..

sonuç olarak 2.sinin kulvarları farklı, birini seviyorum demek diğerini kötülemek zorunda olmayı gerektirmez, ben cem yılmaz'ı ayrı severim fakat şahan da serinin en iyi filmini (skecini) çekmiş diyebiliriz, gülmekten karnıma ağrılar girdi :)

filmi beğenmeyenler kendilerini elit görmeye devam edebilirler :)

Merthan
23-02-2014, 17:49
Valla daha gitmeden filmden sogudum yemin ediyorum.

ARZ1
23-02-2014, 17:55
recep filmini izlemeye giden adam gülmek için gider, nasıl efekt kullanmış veya senaryoya bakmaz, filmin sonunda ters köşe olmak için de izlemez, para kazanmak için yapıyor diyenler cem yılmaz neden gösterisini sinemaya uyarladı, bu cem yılmaz'ı para kazanmaya yönelik hareketten dolayı kötü mü yapar ? Hayır..

sonuç olarak 2.sinin kulvarları farklı, birini seviyorum demek diğerini kötülemek zorunda olmayı gerektirmez, ben cem yılmaz'ı ayrı severim fakat şahan da serinin en iyi filmini (skecini) çekmiş diyebiliriz, gülmekten karnıma ağrılar girdi :)

Dediklerinizin tamamına katılıyorum :icon_tup::icon_tup:

ghibli06
23-02-2014, 18:37

Barlas bizim toplantılarda fırıl fırıl dönen e30 larla kafa buluyouz ya, sene gelmiş 201X, adamların tek bildiği döndürmek diyoruz ya... bakıyorsun kaporta bitik, jantlar karpuz, lastiklerden teller görünüyor... ama adamlar dönüp dönüp eğleniyor, böyle de bir topluluk var diyoruz.. Şahan da aynen öyle, kendi kendime eğlenip gülecek olsam başka aktiviteler yaparım :) adam biraz geliştirir kendini, hööö höööö ile yıllardır dönüp dönüp duruyor, bir kısım o höö hööölere bayılırken bazıları eleştiriyor haklı olarak...

Volkann
23-02-2014, 18:44
Arkadaslarin zorunla gittim bugun 5 para etmez

SerdaR A.
23-02-2014, 18:46
izlensede olur izlenmesede... bugün gittim ama böle aman aman konuşulacak bir film değil bence.

Le10ur
23-02-2014, 18:52
hosunuza gıtmedıyse daha ıyısını sız yapın sıze gulelım o zaman

ghibli06
23-02-2014, 18:55
hosunuza gıtmedıyse daha ıyısını sız yapın sıze gulelım o zaman

arabanda arıza çıktığında servis sana aynısını diyebiliyor mu? 'bu kadar oluyor kardeşim daha iyisini biliyorsan sen daha iyi bir araba yap' mı diyor? parasını veriyorsun her türlü eleştiriyi yaparsın hakaret etmediğin müddetçe, karşı taraf da ister alınır üzerine ister alınmaz...

Oğuzhan Ç.
23-02-2014, 18:55
Bende bugün gittim pek bekledigim gibi degildi gitmesenizde olur yani :)

Low-Rider
23-02-2014, 19:00
yahu ne kadar kastınız altı üstü bir film

survivor muhabbetleri komikti

komik olmayan hatta bayık olan kısımlar çoktu

997TT
23-02-2014, 19:32
Cocukları goturdum bugun,esprı sevıyesı bellı bır yerde,bu gozle bakmak gerek.

blumenberg
23-02-2014, 19:40
Barlas bizim toplantılarda fırıl fırıl dönen e30 larla kafa buluyouz ya, sene gelmiş 201X, adamların tek bildiği döndürmek diyoruz ya... bakıyorsun kaporta bitik, jantlar karpuz, lastiklerden teller görünüyor... ama adamlar dönüp dönüp eğleniyor, böyle de bir topluluk var diyoruz.. Şahan da aynen öyle, kendi kendime eğlenip gülecek olsam başka aktiviteler yaparım :) adam biraz geliştirir kendini, hööö höööö ile yıllardır dönüp dönüp duruyor, bir kısım o höö hööölere bayılırken bazıları eleştiriyor haklı olarak...

herkesin hoşlandığı şey farklı tabi haklısın, ama recebi izlemeye gidenlern hiçbiri de nasıl bi imdb puanı yapacak acaba diye izlemiyor,

kısa zamanda bi aktivite yapalım abi :)

ghibli06
23-02-2014, 19:49
herkesin hoşlandığı şey farklı tabi haklısın, ama recebi izlemeye gidenlern hiçbiri de nasıl bi imdb puanı yapacak acaba diye izlemiyor,

kısa zamanda bi aktivite yapalım abi :)

yapacağız, ayak fena değil yürümeye başladım :)

blumenberg
23-02-2014, 20:50
yapacağız, ayak fena değil yürümeye başladım :)

çok güzel bi haber abi, sevindim baya

Le10ur
23-02-2014, 21:22
arabanda arıza çıktığında servis sana aynısını diyebiliyor mu? 'bu kadar oluyor kardeşim daha iyisini biliyorsan sen daha iyi bir araba yap' mı diyor? parasını veriyorsun her türlü eleştiriyi yaparsın hakaret etmediğin müddetçe, karşı taraf da ister alınır üzerine ister alınmaz...

sen benı yanlıs anladın abı mıllet korsanı cıksın ızlerız dıyor madem oyle dusunuyolar hıc ızlemesınler yanı adam suan ffull cekıyorsa sınemalar ya bızım ınsanımız koyun bu tarz fılmlerı sevıyor yada fılm ıyı yanı

Dragger
23-02-2014, 21:37
Survivor adası fena değildi, onun dışında gerçekten vasattı.

Bir de ota boka herşeye gülenleri anlamıyorum. Kaliteli olun biraz kardeşim, herşeye de gülünmezki...

gsi_club
23-02-2014, 22:28
flim in güldüren sahneleri vardi evet ama ben sonunun garip bir sekilde bitmesini anlayamadim.sonunu iyi baglayamamislar

EserBodrum
23-02-2014, 22:46
Bende biraz önce izledim Recep ivedik'i şahsen beğendim güldüm. Ortada sanatsal bir olay yok tabiki ama gülmek için izlenir bence. :)

Selim.Y
23-02-2014, 22:59
Beklediğim gibi değildi fazla gülmedim. Serinin en kötü filmi bence

NOT: elit falan değilim :D

Anıl E.
23-02-2014, 23:00
Recep yüzünden bile forumda tartışma çıkacak nerdeyse :) .

SerhatA.
23-02-2014, 23:45
Gittim beğendim ve çok güldüm tavsiye ederim :)

HondatugraL
23-02-2014, 23:49
1 saat önce geldim gittim güldüm komik olmaya komikti ama düğün dernek kalitesinde güldürmedi. Ama güzeldi gidin görün kendi fikrinizi edinin yazıları okuyup kötüymüş gitmeyelim demekten iyidir.

ferroo
24-02-2014, 09:27
bende yarın gıdıcem :D

Can's
24-02-2014, 09:28
bende yarın gıtmeyı planlıyorum umarım ılk serıler gıbı eglencelı gecer hmmna

rebelh
24-02-2014, 09:34

güzel yakalamışsınız :icon_tup:

benim gözümde ztn şahanın kişiliği 5 para etmediği için 5 kuruş bile kazandırmam kendisine

EEE
24-02-2014, 10:13
yorumların bir kısmına bakınca İngiliz entellektüelini görüyorum sanki kraliyet ailesinin bireyleri...
Askere gitmedinizmi memleketin yarısından fazlası böyle kabul edin memleket İstanbuldan ibaret değil ne adamlar var Şahan' ın tiplemeside bu...
Jim Carrey tiplemesi yapacak değil ya...

ilker_yusuf
24-02-2014, 10:22
Harbiden güldüğüm sahnelerde oldu sıkıldığım sahnelerde... Memleketimde böyle insanlar yokmuş gibi davranmanın bir alemide yok. Seri uzadığı için insanlarda genel bir bıkkınlık elbette vardı..

altugkocer
24-02-2014, 10:36
Sırf gitmiş olmak için gidecektim ama yorumlardan sonra gitmemeye karar verdim. Recep İvedik komik, çok gülüyorum evet ama filmin sanatsal bir değeri yok bence.

Berkan
24-02-2014, 11:00
kimse var demiyoki recep ivedikten. her seyrettigin film sanatsal degerlimi neyin sanatsalı allaşkına belgesel yada cannes a gitmeyecek bu film oturucan gülücen .?

örnek olarak güneşi gördüm mahsunun filminin ne sanatı vardı propaganda yapmaktan başka sosyal mesajıda makineye bebek atmayın tarzıydı heralde. ki seyredersen anlarsın burdada r.ivedik degerlerini korumaya calısıyo nekdr öküz olsada coluk cocuk için bişeyler kovalamaya calısıyo

altugkocer
24-02-2014, 11:10
Sen de haklısın tabiiki ama ben biraz da yıllardır kendini geliştiremeyen bu adamın bu kadar kolay para kazanmasını istemediğim için gitmeme kararı aldım. İsteyen gider güler, ben de gitsem ben de gülerim ama içimden gelmiyor.

-hoNDa-
24-02-2014, 12:23
daha önceki serilerine göre biraz basit bir senaryo olmuş.her dakikasına gülecem diye düşünmeyin normal bir film olmuş.çok güldüren yerleride var ama beklentinin dışındaaa çok çok komik değil

alperkirman
24-02-2014, 12:24
gitti 15 lira

Dragger
24-02-2014, 12:27
flim in güldüren sahneleri vardi evet ama ben sonunun garip bir sekilde bitmesini anlayamadim.sonunu iyi baglayamamislar

Evet parayı alınca cep herkülüne düğün falan yapar diye beklerken pat diye bitti.

Evrenoz
24-02-2014, 12:29
Serinin ilk filmine arkadaş grubuyla gitmiştim; beğenmemiştim.. 1-2 sahne hafif tebessüm yaratmıştı o kadar
Diğer bölümlerinden 1 ya da 2 tanesini de otobüs yolculuklarında zorunlu olarak seyretmiştim, kesinlikle beğenmemiştim..
Osuruğa, ayılığa, hayvanlığa gülen bir adam olmadığımdan buna da para harcamayı düşünmüyorum, illaki bir otobüs yolculuğunda denk gelir zorunlu olarak izlerim..

mr.korhan
24-02-2014, 12:56
Ben düğün derneğe gittim ve yakın tarihte daha çok güldüğüm bir film hatırlamıyorum.. tüm recep serileri ve eyvah eyvahlar dahil.

şunu sorayım o zaman bu filme ve düğün derneğe gidenlere..
düğün dernek ile recep ivedik 4 , 100 üzerinden kaçar puan alırlar eğlence ve gülme katsayısı olarak..
ona göre gideyim ivediğe :)

ghibli06
24-02-2014, 13:01
Ben düğün derneğe gittim ve yakın tarihte daha çok güldüğüm bir film hatırlamıyorum.. tüm recep serileri ve eyvah eyvahlar dahil.

şunu sorayım o zaman bu filme ve düğün derneğe gidenlere..
düğün dernek ile recep ivedik 4 , 100 üzerinden kaçar puan alırlar eğlence ve gülme katsayısı olarak..
ona göre gideyim ivediğe :)

düğün derneğe ben de gittim ve de beğendim, steady cam, fly cam ve sahnelerin çekimi çok başarılıydı, cast ekibi yetenekliydi ve de bir senaryo vardı... R.İvedik'e hayatımda bir kez gittim 2 miydi 3 müydü bilmiyorum bir de evde denk geldim o kadar, ben genel olarak bu adamın yaptığı filmleri beğenmiyorum...

gurcell
24-02-2014, 13:04
Berbat bir filmdi. Eski serilerinin devamı. Zaten adamların yayınladığı teaser filmin hepsi. İzlediğimiz teaser dışında ekstra bir şeyler yoktu. Dolayısı ile bence gitmeyin, ilerde tv de yayınlanınca izlersiniz.

eanday
24-02-2014, 13:15
Valla bende söylenenlerin tam aksine ilk 3 seriden daha komik buldum baya baya da güldük

alperkirman
24-02-2014, 13:15
film isteyen wolf of the wallstreet e gitsin buna girmeyiiin :D

MDeniz
24-02-2014, 14:59
Gülerken düşünmekten çok katıla katıla kahkahalara boğılmak isteyen düşünmeden gidebilir...

toolqa
24-02-2014, 18:40
bence çok iyi bi film olmuş gülmekten gözümden yaş geldi .. tavsiye ederim..

Merthan
24-02-2014, 18:56
Kesinlikle eski serileri daha güzeldi.
1-2 ve 3'e katıla katıla gülmüştüm ama 4'ü bende pek beğenmedim açıkcası.
Bazı yerleri lak lak la acayip uzatmış o kısımlar çok baydı beni.
Zaten filmin bi kısmını uzun süre gülmeden izledim.

Canselmo
26-02-2014, 18:59
Film kotu guldugum 1 -2 sahne var , burdaki yorumlari okuyup bir beklentiye girmeme ragmen cidden kotu bosa paraniz gitmesin

Frid
26-02-2014, 19:06
fragmanı bile izlemedim ne gitmesi :D

levent
26-02-2014, 19:12
nete düşse de izlesek bari :D

Canselmo
26-02-2014, 19:23
nete düşse de izlesek bari :D

Kanka valla bosa giden 2 saat olur cok kotu

ferroo
26-02-2014, 20:37
ben gıttım dun aksam cok guzeldı valla gulmekten karnım agrıdı gayet ıyı bence :)

ege_c
26-02-2014, 20:57
Arkadaş grubumda çogunluk gidelim dedi,huysuzluk yapmak istemedim,ben de katıldım.. Hem güldürmedi hem düşündürdü. Ne kadar önemli sanatçılar biraraya geliyor,emek veriyor,romanları uyarlıyor ya da özgün senaryolar oluşturup muhteşem sinema filmleri ortaya çıkarıyor,elin adamı Avrupa'da ödüllere boğuyor ama kendi ülkesinde ilgi görmüyor,seviyesi yerlerde sanatla alakası olmayan bi adam çıkıp öküzlük yapınca gece seanslarına kadar kapalı gişe,muhteşem bir ilgi,bir de bir bokmuş gibi basına demeçler falan.. Ülkenın durumuna yanıp yakınırken,vurdumduymaz,ruhsuz,kültür birikim yoksunu cahil insanlarına çemkirip başı bunların belirlediğini düşündükçe delirirken,kendimi birden o sınıfta hissettim.. Guldurseydı benı yıne kendımden utandırmaz bu dusuncelere sevk etmezdi belki ama gerçekten objektıf olarak izledim ve yorumluyorum; ''En azından guldum.'' tesellim bile yok,sadece utanıyorum.

ferroo
26-02-2014, 21:11
Arkadaş grubumda çogunluk gidelim dedi,huysuzluk yapmak istemedim,ben de katıldım.. Hem güldürmedi hem düşündürdü. Ne kadar önemli sanatçılar biraraya geliyor,emek veriyor,romanları uyarlıyor ya da özgün senaryolar oluşturup muhteşem sinema filmleri ortaya çıkarıyor,elin adamı Avrupa'da ödüllere boğuyor ama kendi ülkesinde ilgi görmüyor,seviyesi yerlerde sanatla alakası olmayan bi adam çıkıp öküzlük yapınca gece seanslarına kadar kapalı gişe,muhteşem bir ilgi,bir de bir bokmuş gibi basına demeçler falan.. Ülkenın durumuna yanıp yakınırken,vurdumduymaz,ruhsuz,kültür birikim yoksunu cahil insanlarına çemkirip başı bunların belirlediğini düşündükçe delirirken,kendimi birden o sınıfta hissettim.. Guldurseydı benı yıne kendımden utandırmaz bu dusuncelere sevk etmezdi belki ama gerçekten objektıf olarak izledim ve yorumluyorum; ''En azından guldum.'' tesellim bile yok,sadece utanıyorum.

izlemek zorunda degılsın ızlemek zorunda degıldın herkesın fıkrıne saygı duy begenende var begenmıyende sen begenmemıssen begendedım de senın fıkrındır saygı duyulur kımse begenmek yada begenmemek zorunda degıl kımsede ızlemek zorunda degıl sen begenmemıssen olabılır herkesın gorusu ayrıdır o okuzlugu herkes yapamaz sen cık yapsana 70 mılyonun onunde agzını bıle acamazsın o yuzden saygı duy...

dirk
26-02-2014, 21:25
gittimde hiç gülmedim
zaten zorla götürdüler
düşündürmedi
eskileri daha iyidi
5 para etmez
survivor izlesek daha iyidi :)) Herkes gidiyor ama hiç kimse beğenmiyor 5 cıksın oda aynısı olur :) Keyifle izledim güldüm.... Yeri geldi kahkayı bastım :) Tavsiye ederim Ne de olsa türk filmi

ege_c
26-02-2014, 21:39
izlemek zorunda degılsın ızlemek zorunda degıldın herkesın fıkrıne saygı duy begenende var begenmıyende sen begenmemıssen begendedım de senın fıkrındır saygı duyulur kımse begenmek yada begenmemek zorunda degıl kımsede ızlemek zorunda degıl sen begenmemıssen olabılır herkesın gorusu ayrıdır o okuzlugu herkes yapamaz sen cık yapsana 70 mılyonun onunde agzını bıle acamazsın o yuzden saygı duy...

oHjyEKkcySs

https://www.youtube.com/watch?v=oHjyEKkcySs

ümitech
26-02-2014, 22:18
kesinlikle berbat bir film, eski ivedikler çok dha güzeldi!zahmet edipte devamını çekmesin bence.
bu adam müşteçhen olmadıkça zor güldürür bana göre
sıktı artık bööööö bööööö aynı espriler aynı tavırlar

yearone
26-02-2014, 23:00
Çok güldük çok :D

breko52
26-02-2014, 23:07

ilk filmden sonra hiç bir serisine gitmedim
katılıyorum arkadaşa
yani yapılmış birşeyi tekrardan yapmak
üretememek anlamına gelir
Survivor'ın Çok güzel hareketler zamanında ve diğer örnek örnek işler güçler vb
dizilerde bir sürü parodisi yapıldı zaten bir de sinema
gidip gülüneceği kesin ama asla gitmem
çoğu kişi fragman dakilerin aynısı var dedi :soru: :soru:
neyse netten online izleriz :p :p

S.Özeren
05-03-2014, 11:57
sinemada yine güldürdü beni eski serilerden kesinlike 2-3 tık ilerde

TolgaEsentepe
05-03-2014, 12:07
seri çıktığından beri söylenen sözler he aynı.. Sanatsal değeri yok, konu yok, öküzlüğü güldürüyor.. O tarz film izleyenler o tarz fimlere gitsinler.. Neden bile bile lades diyip gidiyorlar ki ? Ben karakteri seviyorum, beni eğlendiriyor, yargılamadan izliyorum filmi..

can2k
05-03-2014, 12:09
ya arkadaşlar "güldürdü ama düşündürmedi" yorumu nedir Allah aşkına?
gidiceksin düşünmeden gülüceksin, iki tane cem yılmaz izleyip hepsinin boyle olmasını beklemeyin, adam yapiyo gayette eglenceli, butun serilerine gittim güldüm geçtim filme oturup düşünmedim ulan güldük ama neye güldük diye, devlet meselelerine kadar getirmişsiniz burda...
çekememezlik yapmayın adam çok kazanıyo diye,
sen çıkıp aynı hareketleri yapsan sinemada milyonlarca insana güldürebilir misin bi de öyle düşün, emeğe saygı biraz

E46
05-03-2014, 12:19
Ben gittim gözümden yaş geldi.. gidilir

İbrahim33
05-03-2014, 12:21

+1 , özellikle cevizkıran skeçleri çok başarılıydı.

MatraX_07
05-03-2014, 12:52
bütün serisini izledim ama bunu pek sevdiğim sayılmaz

hele ki b*k sahnesi vardı nerdeyse kusacaktım

Can Job
05-03-2014, 14:16
Bnce gidip izlenmeli güzel :D 4

chatlaxs
05-03-2014, 17:54
hafta sonu bende gittim, il seri güzeldi bu 3ü çektik 4üde yapalım bari gibi laf olsun diye yapılmış sanki ben beğenmedim :)

evolution_9
05-03-2014, 18:02
bütün serilerini izledim bunada gittim hiç pişman değilim çok güldüm herkese tavsiye ederim.

sweap07
05-03-2014, 18:04
bende gıttım guldum fakat aynı cok abartı kelımeler vardı yınede guldurdu

sinanbaysal
05-03-2014, 18:32
Ben 2 defa gıttım . Gıdelım dıyen olsa bıdaha gıderım yanı :)

rcbrs
05-03-2014, 18:48
Konu yeni ama espriler eskilerin tekrarı gibiydi dolayısıyla güldürmedi
Şahanı destekleyecek oyuncu yerine toplama cast yapmış adamlar rol bile yapamıyorlar

Emre Akçay
05-03-2014, 19:10
Bende çok beğenmedim. Filmin bittiğini de anlamadım. Sonu hemen bitti.

toolqa
05-03-2014, 19:39
öteberi mevzuu baya makara ..mutlaka izlenmeli..

Jem
05-03-2014, 19:40
Gittim bende beğenmedim, filmin sonu hemen bitti garip olmuş biraz.

Caesar
05-03-2014, 19:46
Hödük bir adamın şişko bir kıza hakaretler yağdırmasının neresi komik?

Yaşlı bir adamı sapık olarak gösterip hakaretler yağdırmasının neresi komik?

Allah aşkına hakkaten gülenler bu sahnelere güldü neresi komik ya?

Biri açıklasın bende güleyim lütfen.

Onurkk06
05-03-2014, 21:21
İlk 3 seriye cok gülmüştüm ama bu 4 resmen işkence gibiydi cok kötü fragmanı 10 kere seyretdim o yüzden galiba hiç beğenmedim

volkan_gs
05-03-2014, 21:31
İlk kez ben de hayal kırıklığına uğradım, serinin en kötüsüydü.

CaNeR54
05-03-2014, 22:04
Cep herkülü :D Eski serilerine nazaran daha az sahnelere güldüm ama gidilebilir çoğu saçma sapan türk sinema filminden 50 kat daha iyi.

onursumer
05-03-2014, 22:09
bazı sahneler çok abartılı ve sıkıcıydı

ama çok güldüren yerlerde vardı genel olarak ilk serileri gibi değil

çok büyük beklenti ile gitmesseniz memnun ayrılırsınız :)

ercan26esk
05-03-2014, 22:28
para için çevrilen gereksiz seri...

AşkınS.
05-03-2014, 23:08
"Bence" iğrenç otesiydi.ama cok gulen de var göreceli biraz

ghibli06
05-03-2014, 23:11

sen ne anlarsın, kolaysa sen de küfür et herkes gülsün!....

diyor açıklama olarak beğenen arkadaşların çoğu...

imprezaWRC
06-03-2014, 10:51

Merakımdan imdb puanına baktım, 4,1 almış. Bu berbat puana rağmen de durum ortada, buradan çok güzel tespitler de çıkar ama bunu filme gidip beğenen arkadaşların bünyesi kaldırmaz, gerekte yok, alan razı, satan razı.

altugkocer
06-03-2014, 11:02

Merakımdan imdb puanına baktım, 4,1 almış. Bu berbat puana rağmen de durum ortada, buradan çok güzel tespitler de çıkar ama bunu filme gidip beğenen arkadaşların bünyesi kaldırmaz, gerekte yok, alan razı, satan razı.

Ağzınıza sağlık valla

HaKo
06-03-2014, 11:04
bugüne kadarki filmlerde ince espriler vardı iyi kötü bir de yüzü eskidi birazda heralde bu film gerçekten çok kötüydü. Yani ara sıra tebessüm ettirdi sadece o da komedi filmine geldik diye zorla ettik heralde.

-Murat Özcan-
06-03-2014, 11:05
Gittim dün hiç beğenmedim eski serilere göre berbattı bu filmi gitmeyin

HaKo
06-03-2014, 11:07
3 serinin kaymağını sıyırmak için yapılmış uyduruk kaydırık bişeydi resmen. Salonda 3-4 tane 12 yaş altı çocuktan başka kimse de pek gülmedi zaten.

burkaykalyon
06-03-2014, 11:22
Youtube'a ''komik video'' yazsam daha çok gülerdim. (alıntıdır)

Verdiğim paraya yazıklar olsun.

murat182
06-03-2014, 11:25
sinema çekimini izledim az önce iyikide para verip gitmemişim :)

y.güner
06-03-2014, 11:56
boşa zaman kaybı