Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara / Mercedes bayisinde calisan forum uyesi var mi?
Gimifayf
21-02-2014, 21:28
Abilerim kardeslerim gecen hafta nasip oldu ehliyeti aldim, emektar 97 E200'u Ankara'ya getirdim, birkac yapilcak seyi var.
Yetkili servis harici bir yere goturmek istemiyorum, randevu vs. konularda yardimci olabilecek bir forum uyemiz varsa kendisiyle iletisime gecmek istiyorum.
Ama yine de illa su Mercedes servisine gotur dediginiz bir yer varsa onerileri de alabilirim...
Nasipse eksikleri halledip guzel bi konusunu acicam emektarin. :)
By CrAzY
21-02-2014, 21:30
Şaşmaz akar salla servisi :D
Bakımları yaptır hemen roll konusu açalım kanka :D
Gimifayf
21-02-2014, 21:31
Şaşmaz akar salla servisi :D
Ya abi oyle de ben hic sanayiye goturmedim arabayi hem o yuzden, hem de iyi usta ve opmeyecek fiyatli bi yer bulamam tavsiye lazim. :D
Ha yetkili servis her yerden tuzlu ama en azindan icim rahat oluyo. ( Psikolojik olarak. :D )
Gimifayf
21-02-2014, 21:34
Miko bi dur la sen bi dur la sanzimani motoru kucagima aldircan bana. :D
BuRaK_eFe
21-02-2014, 21:52
kardeşim Mercedes Hasmer'de ama çok tavsiye etmem bakımların bile liste fiyatları bir araba parası gene yapacağım bişey olursa pm den telefon at randevuyu almaya çalışırım
Gimifayf
21-02-2014, 21:55
kardeşim Mercedes Hasmer'de ama çok tavsiye etmem bakımların bile liste fiyatları bir araba parası gene yapacağım bişey olursa pm den telefon at randevuyu almaya çalışırım
PM attim abi.
civic@ef
21-02-2014, 21:56
Yarın ararsan yardımcı olurum 05332516599 Mehmet Aydoğan/ Aydoğanlar Otomotiv
Yunus abi sasmaz aydoganlarda yardimci olur eminim
http://www.techturkey.com/forum/members/15252-civic-ef.html
By CrAzY
21-02-2014, 21:56
Dediğime gel emin ol şaşmazda o arabayı baştan yaparlar :) bmw olsa tm diycektim ama mercedeste ortam yok :)
Gimifayf
21-02-2014, 21:59
Yarın ararsan yardımcı olurum 05332516599 Mehmet Aydoğan/ Aydoğanlar Otomotiv
Aldim abi numarani yarin ulasicam.
Yunus abi sasmaz aydoganlarda yardimci olur eminim
http://www.techturkey.com/forum/members/15252-civic-ef.html
Eyvallah kendisi yazdi sagolsun. :)
Dediğime gel emin ol şaşmazda o arabayı baştan yaparlar :) bmw olsa tm diycektim ama mercedeste ortam yok :)
Bakicaz artik... :)
Burak K.
21-02-2014, 22:02
İşin gücün yok mu senin ?
mehmet aydoğan ı ara mutlaka. ilgi ve alakası yeter arabanı oraya bırakmana.. Mercedes-Benz yetkili servisi aydoğanlar otomotiv. şaşmaza batıkent istikametinden girince 300-350 mt. sonra sağda..
bora1311
21-02-2014, 23:03
Mengerler Ankara İstanbul Yolundayim, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim...
Gimifayf
21-02-2014, 23:05
Mengerler Ankara İstanbul Yolundayim, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim...
Abi bi tel no pm'lersen yarin seni de rahatsiz edebilirim.
bora1311
21-02-2014, 23:07
Abi bi tel no pm'lersen yarin seni de rahatsiz edebilirim.
pm attim...
Risendark
21-02-2014, 23:25
Almer mercedesi öneririm ;)
Gimifayf
23-02-2014, 14:43
Araci dun Aydoganlar'a goturdum, sagolsun Mehmet Abi herseyiyle ilgilendi, balatalari degistirdik, diger eksikler icin bi liste cikardik biraz masrafi cok cikti, yazin ya satip ya da garaja cekip sifir araba almaya karar verdik simdilik boyle binicem. :)
Sonuc olarak Mercedes icin bundan sonra bisey gerekirse ben Aydoganlar'a gotururum, tavsiye edilir. :)
VW Aydoğanlar ile Mercedes Aydoğanlar aynı kişinin mi?
Aynı kişi sahibi forum a üye ;) görünce yazacaktır
civic@ef
23-02-2014, 15:25
Araci dun Aydoganlar'a goturdum, sagolsun Mehmet Abi herseyiyle ilgilendi, balatalari degistirdik, diger eksikler icin bi liste cikardik biraz masrafi cok cikti, yazin ya satip ya da garaja cekip sifir araba almaya karar verdik simdilik boyle binicem. :)
Sonuc olarak Mercedes icin bundan sonra bisey gerekirse ben Aydoganlar'a gotururum, tavsiye edilir. :)
Sen sagol Metehan birsey lazım olursa araman yeter.
civic@ef
23-02-2014, 15:27
Evet VW Servisi'de bizim. Sıkıntılı bir durum oldugunda aramanız yeterli elimden geldiğince yardımcı olurum.
Gimifayf
23-02-2014, 18:05
Ayni kisinin diye biliyorum.
Edit: Yazilmis.
Eyvallah abi.
Evet VW Servisi'de bizim. Sıkıntılı bir durum oldugunda aramanız yeterli elimden geldiğince yardımcı olurum.
Sorun oldu mu zaten sizin servise geliyorum.Nisan gibi de bakıma gelcem hatta.Daha hiç problem yaşamadım.Sadece merakımdan sormuştum:) Teşekkürler ilginiz için.