Orijinalini görmek için tıklayınız : Ek Civic Coil Spring (ayarlı yay) hakkında bilgi ???
Ek.Civic_Spoon
22-02-2014, 16:36
arkadaşlar aracıma coil spring, ayarlı yay diyede tabir edilen üründen arıyorum,
fakat ***** sitede farklı fiyatlarda ürünler var kalite farkı varmıdır ? ,
benim istediğim aracı istediğim zaman indirip kaldırabilmek, yol tutuşu falan aramıyorum konforlu olsun yumuşak olsun, o yüzden hangisini alıcağıma karar veremedim tavsiye edebileceğiniz daha önce ve şuanda kullanıp memnun olduğunuz bi ürün varsa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar,
şimdiden teşekkürler
orkuteren
22-02-2014, 17:22
konfor ve yumuşaklığı unut arkadaşım bu tür yaylarda seke seke gidersin :) koni amortisör yay kombinasyonu yapman daha mantıklı bence bahsettiğin yaylar için bi taktırırken mutlu olursun birde söktürürken :)
Ek.Civic_Spoon
22-02-2014, 17:25
konfor ve yumuşaklığı unut arkadaşım bu tür yaylarda seke seke gidersin :) koni amortisör yay kombinasyonu yapman daha mantıklı bence bahsettiğin yaylar için bi taktırırken mutlu olursun birde söktürürken :)
arkadaşım daha önce kullandım 2010 2011 senelerinde ben çok memnundum, şuanda kayınçomun iesinde var onlarda aşırı rahat yumuşak fakat aracı aldığımızda takılı idi şu an markasını öğrenemiyorum ..
muratbalci
23-02-2014, 00:00
Kesinlikle katılıyorum. Bence sadece koni amortisör ve orjinal yay bile güzel kombinasyon olur. Tabi bütün bunlar, yol tutuş iyileştirme adına yapılıyorsa.
Eğer amaç aracı basarak görselliğe katkı sağlamaksa, ayarlı yay alın, ama arkadaşın söylediklerine ek olarak yol tutuşu da unutun.
fsunnetci
23-02-2014, 06:57
Aracı çok basmadığın sürece coilspring ler çok sekmez ama dip basık kullanırsan çok sekiyor,piyasada ki satılan mavi ve kırmızı renkli olan çin mallarının kalitesi aynıdır ama marka istiyorsan Megan Racing düşünebilirsin yada Coilspring üzerinde gelen yayları çıkartıp orjinal yaylarını kesip kısaltarakta bu coiller ile kullanabilirsin..
D16inside
23-02-2014, 08:03
tavsiye edeceğim Ground Control yada mega racing koni yellow serisi ile mükemmel kombine oluyor.