PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nanolex Ultra Glass Sealant incelemesi

imprezaWRC
24-02-2014, 11:36
Nanolex Ultra Glass Sealant, nanolex cam cilası ürünleri arasında en yenisi ve en uzun ömürlüsü olarak piyasaya sürüldü.

Ürünün özellikleri
Özellikle 40km/h'tan itibaren camdaki boncuklar hareketlenmeye başlıyor; 40km/h üzerindeki hızlarda ise ***** göktaşı yağmuru başlıyor :)

Firmanın belirttiğine göre, ürünün dayanımı 18 ay veya 30.000km, bakalım ender zamanlar haricinde ömürnün %99'nu açık otopark, otoban ve şantiyelerde geçiren yani sürekli toza, çamura, kire...vs'ye maruz kalan otomobilde ne kadar dayanabilecek.

Ürün ile ilgili bilgilerin olduğu adres
Nanolex Ultra Glass Sealant | nanolex (http://www.nanolex.de/en/products/nanolex-ultra-glass-sealant)

Uygulama özellikleri ve uygulama öncesi dikkat edilecek noktalar
Ürün, urban glass sealant gibi kolay uygulanabiliyor. Çok çabuk kuruyor, ortam yeteri kadar ışıklandırılmamış ise nereye ne kadar uyguladığınızdan şüphe edebiliyorsunuz, uygularken ben eşit uygulama yaptığımdan bazen şüpheye düştüm ama eşit uyguladığımı bu sabahki yağmurda anladım :)

Çok çabuk kuruyor, kuruduğunda camda hafif puslu bir yüzey oluşuyor ama işin en güzel kısmı, kuruduğunda çok rahat silinebiliyor. Hatta unuttuğunuz yer varsa endişelenmeye gerek yok, ertesi gün bile sildiğinizde sıkıntı yaşamazsınız. (aynanın bir kısmını silmeyi unutmuşum, ertesi gün sildim, sıkıntısız çıktı :) )

En önemli nokta ise, ürünün 12 saat sürede cure etmesidir. Yani bu süre içerisinde camlara su, yağmur değmeyecek. Ben bu kuralı biraz abarttım 24 saat su değdirmedim :)

Uygulama öncesinde ise; chemical guys chemical guys window clean ile camları sildim. Sonra, nanolex glass polish ile derinlemesine temizlik yaptım. Ardından da nanolex glass cleaner ile camları 1 tur daha sildim. Nanolex glass cleaner'dan da ayrıca memnun kaldım; çünkü geride hiç iz bırakmadı. (fakat kokusu çok fena başımı ağrıttı :( )
Video
Bu sabah çektim :)
HD olarak izlemenizi tavsiye ederim, diğer türlü bulanık gözükebilir.

pe1bKpBAlJk
https://www.youtube.com/watch?v=pe1bKpBAlJk

P.S : Test ve inceleme için ürün gönderen Onurcan'a tekrar teşekkürlerimi sunarım.

Daha önce de Nanolex Urban Glass Sealant'ı denemiştim ve memnun kalmıştım.

Berkan
24-02-2014, 12:42
bombardımana tutulmuş gibi negüzel valla

sorunun bu kısmını Onurcana iletiyim kaç kuruş bu meret :D

Ranthor
24-02-2014, 13:10
40 km çok iyi, gtechniq e ciddi alternatif olur.
tabi fiyati onemli. 40 tl civari ise fiyat/performansi çok iyi.

Emre Ekrem
24-02-2014, 13:17
Bu ürün evde uygulanacağı zamanı bekliyor, benim açımdan çok faydalı oldu, teşekkürler.

Onrcn
27-02-2014, 09:16
40 km çok iyi, gtechniq e ciddi alternatif olur.
tabi fiyati onemli. 40 tl civari ise fiyat/performansi çok iyi.

60tl fiyati su an kampanyada. Cam pastasi vs set alirsaniz 90tl kargo dahil. Bu arada tesekkurler incelemen icin Hakan; biraz fazla kullanmissin yinede, biz 6 on cam falan cikartiyoruz 30ml den. Yani bu fiyata cok rahat 2 yil gideri olur bir kisiye ;)

Performansinin azaldigini dusundugun an, Nanolex Paint Cleaner kullanabilirsin. Bu urunu hic bir kimyasal camdan ayiramaz, istersen asit masit istedigini dokebilirsin, sadece fiziksel yollarla camdan cikartabilirsiniz urunu ; )

imprezaWRC
27-02-2014, 09:56
60tl fiyati su an kampanyada. Cam pastasi vs set alirsaniz 90tl kargo dahil. Bu arada tesekkurler incelemen icin Hakan; biraz fazla kullanmissin yinede, biz 6 on cam falan cikartiyoruz 30ml den. Yani bu fiyata cok rahat 2 yil gideri olur bir kisiye ;)

Performansinin azaldigini dusundugun an, Nanolex Paint Cleaner kullanabilirsin. Bu urunu hic bir kimyasal camdan ayiramaz, istersen asit masit istedigini dokebilirsin, sadece fiziksel yollarla camdan cikartabilirsiniz urunu ; )

Olm sen Duster'ın camlarını ne sandın, bildiğin akvaryum camı, ön cam kadar arka cam ve yan camlar var :D :D

MDeniz
27-02-2014, 10:41
peki glass guard mı bu mu hangisi daha iyi glass guardın fiyatıda çok güzel

ghibli06
27-02-2014, 12:53
size arabasız bir soru... yeni evde bütün banyo tezgahları cam, haliyle temizliği sıkıntı oluyor... bu tarz ürünleri hiç evde deneyen oldu mu? duşa kabin, jakuzi camları ve de tezgahlarda?

MDeniz
27-02-2014, 12:55
duşakabinde denedim sonuç harikaydı ama ben glass guard la denedim. birde evin ön cephe camına denedim yağmurda güzel ama yağmur yağmıyor adanaya :D

Onrcn
27-02-2014, 14:35
Karsilastirma yapmayayim ama baya iddialiyiz :)

MDeniz
27-02-2014, 15:28
Ürün satılması için karşılaştırma şart bence 25 tl ye 60 tl gibi bir fark var yani aktif bir bakım ürünleri alıcısı olarak fiyat biraz yüksek geldi.1 ay oldu süreli glass guardı benim araca şimdiye kadar zerre azalma yok özelliğinden. 3 kere aracımı kendim amatörce 1 kere oto yıkamacıda yıkandı. yağmur çamur cabası :)

ama gerçekten bir üstünlük var ise karşılaştırarak testi görmek isterim.

Onrcn
27-02-2014, 16:16
Ürün satılması için karşılaştırma şart bence 25 tl ye 60 tl gibi bir fark var yani aktif bir bakım ürünleri alıcısı olarak fiyat biraz yüksek geldi.1 ay oldu süreli glass guardı benim araca şimdiye kadar zerre azalma yok özelliğinden. 3 kere aracımı kendim amatörce 1 kere oto yıkamacıda yıkandı. yağmur çamur cabası :)

ama gerçekten bir üstünlük var ise karşılaştırarak testi görmek isterim.

Onu kullanicilarin yapmasi daha iyi olur. Boyle bir testi sahsen ben yapsamda yayinlamam. Bu tarz urunlere 3-5 yikamada birsey olmaz zaten, hatta Nanolex ten bahsedersek yikama ile hic bir alakasi yok etki azalmasinin. Etkisi azalmasina sebep olan tek sey surtunme, sileceklerin pisligi ile alakalidir. Yoksa uzerine istediginiz kimyasali dokun, uzerini kaplayip kalmamissa etkisini azaltamaz.

MDeniz
27-02-2014, 16:32
O Zaman bekleyelim test eden çıkar inşallah teşekkürler

Ranthor
28-02-2014, 17:18
Glass guard bende 10 ayi doldurdu, hala aktif ama 80 km/h ustunde kaydiriyor,
Bir uygulama 2 tl civarlarinda fiyat performans 30 kat filan iyi:)

Burda artan kur fiyatlari da cok kotu oldu...

40 km ( tabi camin acisina gore) cok iddiali rakam. Denemek lazim. Yari hizda kaydirmasi buyuk avantaj olur. silecege hiç gerek kalmaz. hakan 40 la giderken video ceksene

imprezaWRC
01-03-2014, 19:59
Glass guard bende 10 ayi doldurdu, hala aktif ama 80 km/h ustunde kaydiriyor,
Bir uygulama 2 tl civarlarinda fiyat performans 30 kat filan iyi:)

Burda artan kur fiyatlari da cok kotu oldu...

40 km ( tabi camin acisina gore) cok iddiali rakam. Denemek lazim. Yari hizda kaydirmasi buyuk avantaj olur. silecege hiç gerek kalmaz. hakan 40 la giderken video ceksene

40km/h iddialı rakam değil ki, senelerdir nanolex urban glass sealant versiyonunda da 40km/h'tan itibaren boncuklar hareketleniyor :)

imprezaWRC
22-07-2014, 10:52
Şubat ayından beri Ultra'nın performansı iyi gidiyor. Arada bir ipa ile camları silmek gerekiyor ki bu prosedür işin doğası gereği yapılması gerekiyor, çünkü boyaya yapışabilen partiküller camada yapışabiliyor.

pLg_kPsH_4k&
Nanolex Ultra Glass Sealant - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pLg_kPsH_4k&)

0_U8R_xVLdA
Nanolex Ultra Glass Sealant - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0_U8R_xVLdA)

d.berkay
23-07-2014, 16:00
Ben yaklaşık 1 yıldır babamın arabasında deniyorum. Etkisi biraz azaldı ama hala oldukça başarılı ki hiç alkol temizliği yapmadım. Hatta 12 saat su değmeyecek kuralını da çiğnedim ve 1 saat sonra yağmura çıktım :)

imprezaWRC
23-07-2014, 16:42
Ben yaklaşık 1 yıldır babamın arabasında deniyorum. Etkisi biraz azaldı ama hala oldukça başarılı ki hiç alkol temizliği yapmadım. Hatta 12 saat su değmeyecek kuralını da çiğnedim ve 1 saat sonra yağmura çıktım :)

Alkolle silmek zorunda kaldım, çünkü abuk sabuk kirlere maruz kalıyor. Ağaçtan birşeyler damlıyor, öndeki otobüs yağ kusuyor, yol çalışması...vs vs vs
Alkol yerine auto finesse'nin crystal 'i de iyi iş görüyor :)

imprezaWRC
15-10-2014, 10:49
8 ay oldu halen işlevini sürdürüyor.
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/nanolexultra_zpsc49b9118.jpg

canpower
15-10-2014, 20:48
whascoat da aynı etkiyi yapıor valla.. :)