Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Cooper S/Jcw 2009/2011 - RCZ 2010/2011
Megane dizel coupe mi vericem carsamba gunu kismetse, arac bakiyorum dusunuyorum. Bu iki arac arasinda; Rakamlar sarfiyatlar servis bakim bedellerini yani hemen herseyi kiyasliyorum..rcz 200luk mu oto modeli mi, mini de ise s mi jcw mu vs gibi..totalde 2/3kisi max biniyoruz yilin 8 ayi, 1/2 ay da yurt disindan abla gelince biniyoruz 4 kisi okadar. Yorumlariniz degerli, varsa arac önerileri de aliyim. Rakamim 56/57/58 max. Selamlae saygilar
Benim tercihim eğer manuel kullanıma engel yoksa manuel JCW olurdu.
Mini bakim servisi ile korkutuyor beni ama kalitesi de koy girsin derirtiyor
BlackStone
24-02-2014, 21:08
Hocam benzinli aracın hangi bakımından korkuyorsun ki? Periyodik bakımlar hepsinde aşağı yukarı aynıdır zaten. Senin limitinde (55-58 bin lira arasında) ağır bakımları yapılmış temiz bir JCW bulma şansın çok yüksek. Hiç olmadı S alırsın. Ayrıca RCZ ile JCW'ü mukayese etmek pek mantıklı olmaz.
Emre Akçay
24-02-2014, 21:25
Konuyu takipteyim bende.
Rcz düşünürsen arkadaşım satıyor,hatasız 30.000 km beyaz 156 hp
Rcz düşünürsen arkadaşım satıyor,hatasız 30.000 km beyaz 156 hp
Rakam alabilirim oncelikle 200hp manuel de bakiuorum. Ayrica scirocco da olabilir ama donanim yuksek olmasi ile...
Rcz cok tarz bi arac bence, durusu gidisi ile. Ama nedense cok seveni yok ve alan 15/20k km de elden cikariyor? Sebebi niye bilmiuorum
Heves bence.Arkadaşım da 15000 civarı aldı 1 yıl kullandı satıyor.61000 istiyor.
rcz 200 lük harici düşünmezdim, fakat 4 kişi o araçta ızdırap olur.Bence JCW alın hem baya bir süre mini cooper s aramıştınız içinizde kalmasın.
focus musty35
24-02-2014, 23:36
dusunursen benım aracım
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-turkiyede-tek-en-dolu-jcw-cooper-s-154390599/detay)
Erdem K.
25-02-2014, 10:41
Eğer yerine göre 3-4 kişi binme durumunuz varsa, kesinlikle rcz düşünmeyin derim.
Arka koltuklara ancak bebek, çocuk veya bayan çantası, ceket vb. şeyler için tasarlanmış. Yetişkin insanlar arka koltukta rahat edemez...
Bu sebeple, iki araç arasından Mini JCW tercih etmenizi öneririm.
hemen karşı komşum'da var rcz arabaya sinek çarpsa arıza ışığı yakıyor dedi geçenlerde çok şikayetçi benim tercihim jcw'den yana olurdu
ersin_srndg
25-02-2014, 11:06
Donanım, kalite ve ilgi istiyorsanız JCW doğru karar.
Forumda ki arkadaslari tenzih ediyorum ama bugune kadar muhattap oldugum efendi bir mini kullanicisi denk gelmedi yoksa coktan almistim. Ya araci görmek icin yalvarir duruma geliyoruz ya da kanamalarinin kesilmesini bekliyoruz, hal boyle olunca da paranla rezil olasin gelmiyor. Ankara daki arac sahibi arkadasim sagolsun saatlerce konustu izah etti fakat rakam da 59 dan asagi inemedik :)
Tsk ettim yorumlara rcz out oldu...
biz çok kabayız :D :D :D hatta insan bile değiliz.. :hahaha:
Ama araba güzel, bencede MINI
yasindemir
25-02-2014, 16:40
Meg 3 Coupe'den Scirocco 160'lığa geçiş yaptım 6-7 ay oluyor.
Çok net beklentilerini karşılar derim. Meggyden sonra cooper'ın içi çok küçük gelir...
RCZ'de arka koltuğa insan oturamıyor. Honda CRZ gibi arkası,, süs koltuk var.
focus musty35
26-02-2014, 00:46
cooper s jcw cok farklı aractr mutlaka bınılmelı
yusuf yılmaz
26-02-2014, 13:48
Jcw tercih ederdim bende
ancak polo gti ve ibiza Cupra olmasa
çünkü 56-57 demisin bu fiyatlara sıfır dahi bulabilirsin Cupra mesala
jcw manuel ve bu iki araçtan en az % 20 fazla yakıyor ve km si çok daha fazla olacak,
elbette bu benim fikrim
tercih sizin..
bnm tercih belirtmem doğru olur mu bilmiyorum ama:)mini zevki başka bişey...yeri ben de ayrı....
gespenster
26-02-2014, 22:55
jcw al
rcz ıle yan yana bıle koyma derım.
bütcen yeterliyse jcw al hem performans hem tarz olarak kalitelidir. Ayrıca satarken piyasasıda ölmez.
bnm tercih belirtmem doğru olur mu bilmiyorum ama:)mini zevki başka bişey...yeri ben de ayrı....
sen hiç konuşma 2 lira için skntı çekiyorum :D:icon_wack
58 demişsin zaten , bişey yok arada...:)
ceyhun737
27-02-2014, 18:33
Jcw ile cupra gti kiyaslanamayacak kadar farkli araçlar bence.
rebeloghy
27-02-2014, 19:13
Jcw ile cupra gti kiyaslanamayacak kadar farkli araçlar bence.
Roll de araba söküp geçince , kıyaslamalara dahil oluyorlar :) :)
Jcw kesinlikle daha güzel :) rcz ye 3. Kisiyi almayı düşünme heleki 4u aklından gecirme :)
jcw alirdim ama rcz nin tipi daha guzel bana gore degeri bilinmiyor hala
scirocco 160 lık ilk tercihim olurdu yazılım vs güzel duruma gelebilir Astra Gtc turbo da hoş görünüyor jcw hiç tarzım değil fakat kesinlikle zehir gibi araç.
Şu saydığın araçlar arasında JCW ile kıyas kabul edicek araç gerçekten yok fakat , 58000 TL lere JCW alman imaknsız
Ayrıca mini kullanıcıları gayet düzgün insanlardır bu forumdada hep bir yardımlaşmaları olmuştur mini ile ilgilenen her arkadaşa pm attığın anda sana hep geri dönüş olmuştur bu konuda anlamsız bir tribe girmişsin bence
Benim tercihim Mini olurdu ama 58'e temiz Jcw alinmaz. Rcz alicaksam da 200'luk manuellerden alirim. Mini ekibi kullanicilari benim bugune kadar denk geldigim, tanistigim bikac insan kadariyla da en yardimsever ve kendi icinde en iyi anlasan 2-3 gruptan birisidir, az cok taniyanlar da bunu iyi bilir :)
MertSerhanÖ.
14-04-2014, 16:33
kesinlikle JCW
aries2000
09-09-2014, 13:25
benim arkadaşımda RCZ var. sıfır almıştı, 2 senedir kullanıyor ve sıkıntı yaratmadı biliyorum. şimdiden alacağın araba için hayırlı olsun diyelim