Orijinalini görmek için tıklayınız : Bocanegra Sorgu
BilalAkbayır
25-02-2014, 01:00
34 mer 22 plakalı bordo bocanegrayı bilenlerden bilgi alabilirmiyim. arkadaşıma düşünüyoruz aracı. Sahibindende ilan nosu :149099214. Saygılar.
Bundan 3 ay once aracı boyasız olarak satmıştık suan 2 parca boyalı diyor
BilalAkbayır
25-02-2014, 01:31
Çizikten ötürü değil diyosunuz yani?
BilalAkbayır
25-02-2014, 01:34
Konuyu açma sebebim esasında yatak sarıp toplanan bi bordo boca vardı bu araç olma ihtimali nedir acaba bilgisi olan varmı daha açık yazayım.
2 sene önce araçla ciddi şekilde ilgileniyordum çok fazla araştırdım.
Polis bi beyefendi satıyordu,10-11 ay kadar ilanda durdu 47.000 tl den en son 35.000 tl ye kadar düşürdü arabayı en sonunda sattı. Şuan 4. sahibinden satılık olması lazım diye biliyorum.
O zaman satan kişi hatasız,hiç yüklenmemiş ve servis geçmişi tertemiz bi araç dedi bana.
Fakat araştırdığımda sanırım Türkiye'deki en mimli Bocası bu olduğunu gördüm,2 kere şanzıman 1 kere komple motor değiştiğini öğrendim.
Kime sorduysam yangından mal kaçırır gibi uzak dur demişti.
Araç Türkiye'nin ilk yüklenen Bocanegrası diye biliyorum zamanında ciddi hızlıymış.
İlk Paşaoğlu,daha sonra Revo ve Ecufast olarak yazılımı yapılmış.
Kısacası araştırdıktan sonra iyikide almamışım demiştim.
Ne şimdiki sahibini ne de önceki sahiplerini tanımam,benim bildiklerim bu kadar.
BilalAkbayır
25-02-2014, 02:35
Merthan çok teşekkür ediyorum bildiklerini paylaştığın için. Aklıma gelen araç buymuş. İyi ki konu açtım bu gece. Sabahtan gidip bakacaktık arkadaşla araca.
Rica ederim kardeşim ben bildiklerimi söyledim kısmet bu işler.
Dediğim gibi ne satanı tanırım ne de alanı tanırım.
aynen 35k gibi rakamlara satılmıştı araç. Merthan gereken herşeyi söylemiş zaten :)
Konuyu açma sebebim esasında yatak sarıp toplanan bi bordo boca vardı bu araç olma ihtimali nedir acaba bilgisi olan varmı daha açık yazayım.
O arac bu arac
Bayrampaşalı
25-02-2014, 14:57
42 ASK 42 plaka beyaz boca hakkında bilgisi olan varmıdır arkadaslar bunların yag yakma olayını nasıl anlarız servise götursek herşey cıkarmı orda
guwen_ar
25-02-2014, 15:39
34 mer 22 sifir olarak alindi mert diye yakin bi arkadasimdaydi edirne'de.ozamanin imkanlariyla yapilabilenlerin hepsi yapildi.olabildigince hizliydi.bi kac videosu mevcut.
27 binde satti arac bizdeyken sol on camurluktan arka camurluga kadar tornavida ile cizmisler.mert'de oralari boyatti.baska bsy yoktu aracta.sonrakileri merthan yazmis zaten.