Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti stock
arkadaşlar 106 gti ımız var stock speclerde sayılır sadece
aem dry flow fıltre
gaz kelebek polish
48 mm egzos + orta susturucu sonda ıse jasma mugen power egsos var
ngk bkr6e buji
tps sensoru map sensoru yenı alındı orjınal parça olarak
5 40 yag var ve oem 16 63 ayna mahrutı var
sorun su kı aracım 3 boy kadar eksıde sankı ve 2 vıtes 5,000 devırde asılınca tam ıstedıgım tepkı yok bu işi iyi bilen arkadaşların onerısını beklıyorum
ARACIN SIKISTIRMASI 11,5 CIKIYOR
brkkksln
25-02-2014, 12:24
ah şu sıkıştırmanın gözü kör olsun.
sıkıştırma oranını nasıl hesapladınız ve 3 boy gerilemeyi nasıl ölçtünüz?
egzozdan benzin kokusu yoğun şekilde geliyor mu?
cıhazla olctuk 11,5 cıktı 3 boy tahmınım lambda sensorum calısyor benzın kokusunu soruyosan
sıkıştırma değil de o kompresyon değeri olmasın :) orta susturucuyu cıkarıp 13/59 kısa takın devam :)
dogru soyluyosun kompresyon :) karnım aç bıraz yemege cıkmadım daha mazur gör :)
13 59 cok kısa kacar benım ıcın ortayı stock da sıkıstırsın dıye taktım
aLperTunga
25-02-2014, 12:39
3 boy gerilediğini nasıl anladın? kafa burun gittiğin araba seni 3 boy geçmeye mi başladı?
aynı speclerde gti dan 3 boy gerıde kalıyor daha once denemdim desem yalan olur
by_hayali
25-02-2014, 12:56
senteyi kontrol edin :) eğer bariz bir yavaşlık hissettiyseniz
senteyı yenı ayarladım suan yerınde
aLperTunga
25-02-2014, 13:14
aynı speclerde gti dan 3 boy gerıde kalıyor daha once denemdim desem yalan olur
diğer araçta ince conta olabilir mi?
birde kullandığın bujiler bence gereksiz. BOSCH fr6kdc çift tırnak almalısın. 25-30 lira civarı takımı.
sadece ince conta bukadar farkedermı apertunga??
bujileri orjınal alıcam kısa zamanda
orta susturucu üst devirlerde boğar aracınızı. 14/60 da kullanabilirsiniz
16 63 de ortaya iptal et mı dıyosun ?
egzos manıfoldunu 4 2 1 den 4 1 e cevırmek mantıklı olurmu pekı ?
mikelazi
25-02-2014, 13:39
konuyla alakalı degil ama sizin araç xs 8v degilmiydi benmi yanlış biliyorum...
aLperTunga
25-02-2014, 13:42
ince conta 4-5 boy fark ediyor uzunda. conta olabilir denediğin arabada.aracının gaz yemesi gaza oturması sağlıklı ise bir sorun olduğunu sanmıyorum ama bujileri mutlaka değiş ve dediğim bujileri kullan.
ince varmıs arkadaşım sımdı ogrendım allah şükür saglıklı aracımın yururu kesıklık vs yok olay çözüldü şimdi çok tesekkurler :)
mikelazi
25-02-2014, 13:48
gti a gecıs yaptım :)
yapma yaa :)
son durum neydi o araçta...takipteydim.bir anda yok oldu.
aLperTunga
25-02-2014, 13:51
ince varmıs arkadaşım sımdı ogrendım allah şükür saglıklı aracımın yururu kesıklık vs yok olay çözüldü şimdi çok tesekkurler :)
;) headers la oynama bu speclerde en ideali orjinalidir. sadece üstleri biraz canlandırmak için ortayı sökebilirsin.bujilerini değiş kompresördeki eksoz sesin bile değişecek.
1,6 xs e göre inanılmaz güzel sonuclar elde ettil çok sağlıklı yurudü emsal xs lere 8 boy cıkıyordu suan avcılar tarafında bırıne satılmıs sanırım malesef bakımsız durumda :(
mikelazi
25-02-2014, 14:13
üzüldüm iyi emek vardı üzerinde.
oem manifold kullan orjinal SS magnum almıcaksan :)
bilgiler için tesekkurler ama her edındıgım bılgı kafa karısıklıgna yol actı malesef bundan sonra bıldıgım yoldan gıdıcem :)
aLperTunga
25-02-2014, 14:51
bilgiler için tesekkurler ama her edındıgım bılgı kafa karısıklıgna yol actı malesef bundan sonra bıldıgım yoldan gıdıcem :)
sen bildiğin yolda git o zaman :)
by_hayali
25-02-2014, 15:19
bildiğin yol nedir paylasırsan belki kafası karışanlara-bilmeyenlere faydan olur :)
VtecDream
25-02-2014, 16:24
orta susturucuyu kullanıyorsan bence 51'e dön :)
komple 51 boru sona magnex bıldıgım yol arkadaşım :D