Orijinalini görmek için tıklayınız : Buda ss f7r 80 225
Yola ciktik agir agir geliyoruz maslak kilit macmi ne var
guwen_ar
26-02-2014, 20:18
http://i60.tinypic.com/2vm7adj.jpg
Silivri'ye vardik bekliyoruz.her seyden once kazasiz belasiz insallah.
Throttle
26-02-2014, 20:28
muayene yok polis davasinda kacalim die :) bisi sokmedm arc koltuk haric full takili sunroofumu acip hava tazeliyorum hatta ahahaha :)
kazasız belasız denemeler...
Honda Type_R
26-02-2014, 21:45
Haber varmi?
Throttle
26-02-2014, 21:51
gecio k20 masallah iyi gidiyor tebrikler emegi olanlara gelenlerinde ayagina saglik
gecio k20 masallah iyi gidiyor tebrikler emegi olanlara gelenlerinde ayagina saglik
100-200 ölçme imkanınız oldumu ?
SEÇKİN172
26-02-2014, 21:54
video yokmu okan ?
sadece gecıyomu ? ya da zıttırolup gıdıyormu
Selcuk_RoL
26-02-2014, 21:59
Video yok ama tadimlik foto var:)
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/3478C8EA-86B8-40FD-A779-28E6C25483AE.png (http://s1133.photobucket.com/user/jobyan/media/3478C8EA-86B8-40FD-A779-28E6C25483AE.png.html)
_muhaRRem
26-02-2014, 21:59
ben en çok dbn merak ediyorum. kadran ile dbn nin gerçeklik farklını bi görelim anlayalım.
Selcuk_RoL
26-02-2014, 22:00
ben en çok dbn merak ediyorum. kadran ile dbn nin gerçeklik farklını bi görelim anlayalım.
13 / 14 saniye galiba?
13 / 14 saniye galiba?
sonlarına dogru olan kısmın fotosunu alsaydın selcuk :)
guwen_ar
26-02-2014, 22:07
Yok ole cok fark olmuyo yanimizdan gecerken tahminim 200 gibi 3 boy onde top speedte aciyo k20.
Herkesin eline ayagina saglik samimi dawrandi herkes.
Denemeden sonra konusmalarimiza gore egk20 ile ayni guclerde type r la denk f7r diye tahmin ediliyor.
Yok ole cok fark olmuyo yanimizdan gecerken tahminim 200 gibi 3 boy onde top speedte aciyo k20.
Herkesin eline ayagina saglik samimi dawrandi herkes.
Denemeden sonra konusmalarimiza gore egk20 ile ayni guclerde type r la denk f7r diye tahmin ediliyor.
sen 250 lerde fark ne oluyo onu soyle 200 nekı
Selcuk_RoL
26-02-2014, 22:09
sonlarına dogru olan kısmın fotosunu alsaydın selcuk :)
Abi video koyacaklar ben bisey demiyim biz hem sonunu gorduk 5-6 lik mevzu bana gore he okan gaz birakmistir fln bilemem
ya beyler makara bi tarafa takdirde edin ama. adam 200 km geldi denedi. geçsin geçilsin. biz zrvkşi denem öğrenmiş olduk
guwen_ar
26-02-2014, 22:11
sen 250 lerde fark ne oluyo onu soyle 200 nekı
Yanimizdan oldukca hizli gectileri icin gormekte zorluk cekiorm :D
Video koyarlar zaten.
Abi video koyacaklar ben bisey demiyim biz hem sonunu gorduk 5-6 lik mevzu bana gore he okan gaz birakmistir fln bilemem
duzgun vıdeolar gelır ozaman ınsallah
Throttle
26-02-2014, 22:14
suan yoldayim pek yazaniorum ama gelenlerle sohbetimiz guzeldi ayak ustu sagolsunlar ordada soyledm 200 220 aralignda aramiz 2 3 araba boyu kdr oluo cok yuksek suratlere cikmadm daha dogrusu sagda oldugmdan trafoge cok takildim ama masallahi var benim f7r da suan yuzumu guldurdu yalan olmasin baya gecilcem sandm :)
6AgWehgP0ao
devolation
26-02-2014, 22:15
yanliz konu 52 li 106 dan swap K20ye gelmesi bile okan icin basaridir diye dusunuyorum.. ayrica foruma hareket getirdiginiz icinde ikinizede tessekuru borc bilirim keselerinize bereket kocaman maasallahlar araclara
MuratGürakan
26-02-2014, 22:19
Tebrikler her iki aracada. k20 zaten muhteşem giden bir makine. f7r'da bununla kıyaslanınca bence tebriği hak etmiş.
Valla helal olsun f7r iyi gitmis.
Egk20 nerden baksan en assa 240 hp dir.
MertSerhanÖ.
26-02-2014, 22:27
deneyen 2 aracada maşallah.Okan egk20 gerçekten hızlı bir araç f7r için sonuç çok iyi tebrikler:)
Honda Type_R
26-02-2014, 22:29
Dbn olculduyse merak ettim dogrusu videodan 9-10 sn olculmustu.Ki keza cem abinin egk20 10 sn di sanirim
Throttle
26-02-2014, 22:29
dynodynamics 247hp sanirim ole solediler emin deilim ama o kiloda o guc iyi gerckten ben kendimi merak ediorum birazda agirlik atmam sart :)
maşallah 2 aracada.
okan senin araca ayrı maşallah. eksiklerini giderirsin umarım biran önce.
Throttle
26-02-2014, 22:32
dbn den pek anlamam ama k20 9 saniye gormus bu gece bana bagladilarda anlamiom bi ara 14 falan yazdi :d dedim nasi sey aramiz 5 saniy :))
Throttle
26-02-2014, 22:32
maşallah 2 aracada.
okan senin araca ayrı maşallah. eksiklerini giderirsin umarım biran önce.
aynen dahada hirslandm :)
220'ye kadar basabildik demişsin. Senin kadrana göre mi Okan yoksa EGk20 kadranına göre mi ? Birde senin top speed kaç kendi kadranına göre ? Yada 220 olunca sen kaç devir daha dönebilirsin ?
Bu arada kazasız belasız bitmiş gece o sevindirici. Maşallah.
Ilk kez yuklenen ve honda kadar tune parcasi olmayan bir makina f7r gercekten hakettigi basarida benim nazarimda dahada iyi olur diye dusunuyorum
Honda kral zaten ikisinede maşallah
farkı bilmiyoruz ama az ise. f7r a helal. çünkü tune konusunda önderi yok. hondada 1001 setup var
F7r cok cokıyı gıtmıs, beklenılenın uzerınde.. k20 zaten iyi.
2boy demek iki araba arasinda 4m olmasi demektir ki bizim gordugumuz oyle degildi. iki araba arasinda her basista en az 10-12 m vardi, demektir 3araba boyu arada arti kendisi toplamda 4boy demektir, ki buda EG one gecince f7r arkasina girip tunel yapiyordu. Miniks koydugu videodanda goruluyor
Her iki arabada gitmesi gerektigi gibi gitti, herkesin emegine saglik masallah
Throttle
26-02-2014, 22:59
guzel bi video cekeriz dedikte hesap yapamadik kamera tam yanimi cekio k20onume cikinca ne kdr fark var gozukmuo onun kamera arkaya bakiosa guzel videolar gelir yada disardan cekenler koyar baya bi arac cekti disardan
guzel bi video cekeriz dedikte hesap yapamadik kamera tam yanimi cekio k20onume cikinca ne kdr fark var gozukmuo onun kamera arkaya bakiosa guzel videolar gelir yada disardan cekenler koyar baya bi arac cekti disardan
Cem abinin kamerada one bakiyormus
pt52 li 106 dan konu açılıp eg k20 gelmesi garip olmuş. hadi geldi sanki adam k20 yi geçerim bilmemne demişte geçilmiş gibi alaycı tavırlar falan :)
demekki pt52 li 106 lar egk20 nin 3 boy gerisinde öylemi? :)
okanı savunuyorum gibi algılanmasın kendisinden pek haz almam ama mevzu komik
mami_makinen
26-02-2014, 23:07
Aradaki boy farkı 5-6 boy vardı benim yanımdan gwçerlerken heralde 200 gibi geçiyorlardı
100-200 ölçümüne baktığımda 14.2 yazıyordu yani 14 saniye
pt52 li 106 dan konu açılıp eg k20 gelmesi garip olmuş. hadi geldi sanki adam k20 yi geçerim bilmemne demişte geçilmiş gibi alaycı tavırlar falan :)
demekki pt52 li 106 lar egk20 nin 3 boy gerisinde öylemi? :)
okanı savunuyorum gibi algılanmasın kendisinden pek haz almam ama mevzu komik
yok arkadas 8 sanıye kosan k24 ıle denemek ıstemıstı ondan mutevellıt egk20 goturduk bızde. ***** once martı sıkıcek sonra leylegı ısteyecek. 200 de arada 6 boy cıvarı. 250 de ne kadar fark olur sen hesap et.
pt52 lı 106 hemen hemen F7R ıle denk gıder. suan gorunen f7r nın rakıbı pt52 106. he kendını gelıstırır ozaman bakarız
KA®ANLIK
26-02-2014, 23:17
8 sn ihtimali var gibi bir şey demiş miyim? Bence kadrana bakarak dbn alınsa 12 sn civarı ancak koşar diyorum.
Sadece değeri pek bilinmeyen, verimli bir motor olduğunu belirtmeye çalıştım.
Eski Opel kullanıcısısınız, C20XE ne ise F7R da ona benzer, aynı gruba sokabilecek olduğunuzdur.
Ben yazını tekrar okudum, 8 saniye ihtimali olabileceğini anladım yine,
neyse önemli değil...
12 saniye konusunda hemfikiriz...
C20XE ile F7R reno ve opeller için efsanedir çünkü bu markaların efsane olabilecek başka motorları yoktur hemfikiriz burada da :)
Kanka suanda o araba hic besleme olmadan kesin 10XX cikartir
orçunum 10xx çoook iddialı, 1000kg atmosferik bir arabanın 10xx yapması için takribi 230-240 Dynodynamics falan vermesi lazım herhalde... ( rüzgar direnci ve diğer dış etmenleri bir kenara koyarsak... )
o setupta 1000kg olsa F7R vereceği en baba 200hp dir herhalde...
bence 12 saniye civarında koşar "en iyi ihtimalle"...
F7R ın bu kadar gitmesi bile ayrı olarak takdire şayan, onun için ayrıca tebrik ederim ama.
maşallah...
biri 3 boy diyor biri 6 boy ben anlamadım bişi :)
içerden video gelsede izlesek :)
Throttle
26-02-2014, 23:28
yok 10 boy :D
abi denemeden sonrada söyledim ben kendi kadranımda 220 lerdeyken yani daha 5 e atmamışken (bdn de 200 e yakın) yaklaşık 8-9 deneme yaptıysan bazısında 1-2 boy bazısında 3-4 boya çıktı 5. viteste pek yürümedim ne olur biter bişi söyliyemem eerken saat trafik olunca top speed göremedik zaten ama yeni bir konu açarak dışardan okadar araba çekiminden 1 tane videomu yakaladınız ?
yani sadece sormak istediğim her denemede o videodaki görünen farkmı oldu dürüst cevaplarsan sevinirim.. (bu arada o videodaki fark 4 boy civarı muhtemelen beni kendi devrine çektiğin video)
Erdal Uzunoglu
26-02-2014, 23:35
yok 10 boy :D
abi denemeden sonrada söyledim ben kendi kadranımda 220 lerdeyken yani daha 5 e atmamışken (bdn de 200 e yakın) yaklaşık 8-9 deneme yaptıysan bazısında 1-2 boy bazısında 3-4 boya çıktı 5. viteste pek yürümedim ne olur biter bişi söyliyemem eerken saat trafik olunca top speed göremedik zaten ama yeni bir konu açarak dışardan okadar araba çekiminden 1 tane videomu yakaladınız ?
yani sadece sormak istediğim her denemede o videodaki görünen farkmı oldu dürüst cevaplarsan sevinirim.. (bu arada o videodaki fark 4 boy civarı)
söyluyoruz kardesım arac ıcı cekım dıye bas bas bagırıoruz ...
Throttle
26-02-2014, 23:38
söyluyoruz kardesım arac ıcı cekım dıye bas bas bagırıoruz ...
olm çektikte önüme çıkınca arada ne kadar olduğu gözükmüoki senin koyduğun açıya koyduk beni çekmiş koca gece video :icon13:
Erdal Uzunoglu
26-02-2014, 23:41
olm çektikte önüme çıkınca arada ne kadar olduğu gözükmüoki senin koyduğun açıya koyduk beni çekmiş koca gece video :icon13:
sesli güldüm vallahı okan Allah seni bildigi gibi yapsın ne alem adamsın :)
esmerserseriler
26-02-2014, 23:51
maşallah fr7 ye ... k20 ile yürümüş.. 5 boy 7 boy altı üstü herşeyiyle tebrikler..
Maşallah deneyen araçlara 2 tarafıda tanımam etmem tarafsız dışardan araçları takip ettiğim kadarıyla EGK20 bu setupta eksiği yok bir üst stage için sadece parça alınması gerek bir araç olarak görüyorum..
F7r ise bence eksikleri daha çok fazla en azından daha bir headers bile yok diye okumuştum onuda geçtim KG olarak zaten eg'den daha ağır bir araç videoda 4 boy gibi gözüküyor bu 5-6 bile olsa bence normal bir sonuç bence çok güzel yürümüş f7r Maşallah..
Throttle
27-02-2014, 00:03
Maşallah deneyen araçlara 2 tarafıda tanımam etmem tarafsız dışardan araçları takip ettiğim kadarıyla EGK20 bu setupta eksiği yok bir üst stage için sadece parça alınması gerek bir araç olarak görüyorum..
F7r ise bence eksikleri daha çok fazla en azından daha bir headers bile yok diye okumuştum onuda geçtim KG olarak zaten eg'den daha ağır bir araç videoda 4 boy gibi gözüküyor bu 5-6 bile olsa bence normal bir sonuç bence çok güzel yürümüş f7r Maşallah..
kardeşim tarafsız yorumun için teşekkürler.
Bahane olarak algılanmasın lütfen şuan aracımda yapmayı planladığım bir kaç işlem var ilk olarak bi headers koymak kapağı işlediğimiz için avansı kısmıştık onu yakıtla beraber açmak ve araçtan 150kg civarı ağırlık atmayı düşünüyorum ha bunlardan sonra ne olur tekrar denemek görmek çok isterim nitekim amacım kesinlikle tr nin en hızlı atmosferiği olmak felan değil sadece yapılınca bilinmeyen araçlarında iyi bir yerlere gelebildiğini göstermek..
kardeşim tekrar tebrik ederim seni inşallah sorunsuz dilediklerin olur bilgi yardıma her zaman açığız
Throttle
27-02-2014, 00:44
kardeşim tekrar tebrik ederim seni inşallah sorunsuz dilediklerin olur bilgi yardıma her zaman açığız
cok saol abi eg nin masallahi var istanbulun en gili atmosferiklerinden birisin bunun bilincindeym denemek bile gurur verici saol tekrardan denemeyi cok isterim bisoler daha yapip masallah kazasiz belasiz sorunsuz..
kardeşim tarafsız yorumun için teşekkürler.
Bahane olarak algılanmasın lütfen şuan aracımda yapmayı planladığım bir kaç işlem var ilk olarak bi headers koymak kapağı işlediğimiz için avansı kısmıştık onu yakıtla beraber açmak ve araçtan 150kg civarı ağırlık atmayı düşünüyorum ha bunlardan sonra ne olur tekrar denemek görmek çok isterim nitekim amacım kesinlikle tr nin en hızlı atmosferiği olmak felan değil sadece yapılınca bilinmeyen araçlarında iyi bir yerlere gelebildiğini göstermek..
Ya okan yapma Allah aşkına aracın içinde hiçbirşey bırakmamışsaın
Nasıl 150kg daha atıcaksın Allah aşkına abartma kardeşim
Ben 125kg yim zaten EGk20 benimle 1120 kg
Senin aracın bugun eg den daha hafifti
Gidip tart kendin gör
Throttle
27-02-2014, 00:53
abi ordada soyledim benim aracin sunroofsuzunun agirligi 1090 kg koltuklar ve stepne haricinde hic bisi sokuk deil sunroofumda sizin gibi sokuk deil hepai ustunde toplam attigim rakam 60kg i kesinlikle gcmez bende 65 im neyse ince detayin gerek yok sunroof bagaj kaput fiber kapilarla 150 den fazla atarim gibime gelio belkide atamam yani yapip gormek tartmak lazim ama dedigm gibi yine tebrik ederim gecmek gcmektir ben k20 den suan yavasim eksiklerimi tamamlyip tekrar denemek cok isterim sizde istersez tabi
abi ordada soyledim benim aracin sunroofsuzunun agirligi 1090 kg koltuklar ve stepne haricinde hic bisi sokuk deil sunroofumda sizin gibi sokuk deil hepai ustunde toplam attigim rakam 60kg i kesinlikle gcmez bende 65 im neyse ince detayin gerek yok sunroof bagaj kaput fiber kapilarla 150 den fazla atarim gibime gelio belkide atamam yani yapip gormek tartmak lazim ama dedigm gibi yine tebrik ederim gecmek gcmektir ben k20 den suan yavasim eksiklerimi tamamlyip tekrar denemek cok isterim sizde istersez tabi
Bagaj kapağından 20 sunrooftan 20 kaputtn 20 bak fazla fazla yazdım
60 kg oldu başka nerden atcan 90 kg :)
O araçtan kesme biçme olmadan atacağın kg 50 kaput bagaj sunroof
Kapıları kesersen içlerini boşaltırsan 30 kg de öyle atarsın 80 kg total
Bende diyorumki bugun kg lerimiz hemen hemen eşittir değilse bile ağır olan benimdir :)
Neyse kazasız belasız denedik tadımız kaçmasın boşver
Eksikleri gider yine sıkalım farkı görürüz
İyi geceler kardeşim
Throttle
27-02-2014, 01:01
iyi geceler abicim saolasin..
Firattoptas
27-02-2014, 09:31
Statta maçdaydım haberim vardı gelemedim sorunsuz bir gece olmuş maşallah deneyen araçlara gelen insanlarında ayağına sağlık kazasız belasız bol gazlamalar herkese :icon_tup: