Orijinalini görmek için tıklayınız : E 34 Supercharcer önerileri...
atesaydiner
25-02-2014, 21:53
Aklımda ki bir projeyi sunmak istedim E 34 525i cadde, drift, roll ortalamasında supercharcer uygulaması yapmak istiyorum maliyeti ne olur, hangi marka sc kullanmalıyım, hangi ustaya gitmeliyim ve diğer önerileriniz ?
jdm works bu konuda gayet tecrübeli..
boosted_pug
25-02-2014, 23:02
Satiliklarda komple kit var hemde baya uygun bi fiyata hatta sahibindende de ilani mevcut extradan alicaginiz beyin ve enjektör
alpinstar fatih ustaya gidebilirsin sc yi den getirebilirm yurt dışından
15 gün önce m5 yaptık hayat keyifli oldu
bektas_talay
25-02-2014, 23:48
Fatih abi ulaşabileceğin en üst seviye bmw doktoru :)
atesaydiner
26-02-2014, 13:10
maliyeti 6-8 bin tl arası olur diyorlar daha iyi bilenler varsa bu konuda da yardımcı olurlarsa sevinirim
hazır prof kit herşeyi dahil fazla tutar 6-8 arası uydurma bişey olur
ghibli06
26-02-2014, 13:20
maliyeti 6-8 bin tl arası olur diyorlar daha iyi bilenler varsa bu konuda da yardımcı olurlarsa sevinirim
arabanın durumu nedir? motorun durumu nedir? egsoz sisteminin durumu nedir? bunları bilmeden ancak parça fiyatı alabilirsin... o nedenle 'kaça malolur?' sorusundan ziyade 'bu işi kim yapar?' ona karar verip her şeyi detaylıca konuşmalısın...
arabanın durumu nedir? motorun durumu nedir? egsoz sisteminin durumu nedir? bunları bilmeden ancak parça fiyatı alabilirsin... o nedenle 'kaça malolur?' sorusundan ziyade 'bu işi kim yapar?' ona karar verip her şeyi detaylıca konuşmalısın...
aynen öyle çünkü evdeki hesap çarşıya uymuyor gidicen usta aracına bakıcak hangi kit hang güç isteniyor karar verilecek ondan sonra fiyata göre karar verilecek
atesaydiner
26-02-2014, 13:43
aracın herşeyi iyi durumdaysa eğer düşüncesi üzerinden gidersek maliyeti ne olur :)
aracın herşeyi iyi durumdaysa eğer düşüncesi üzerinden gidersek maliyeti ne olur :)
git alpinstar fatih ile görüş selamı söyle hesabı çıakrtın benim tahminimce 10 ve üzeri çıkar dolar çok uçtu
Mechanix
26-02-2014, 15:26
jdm works bu konuda gayet tecrübeli..
Biz SC uygulaması tavsiye etmiyoruz. :) Teşekkürler.
Mustafa Birsesli
15-06-2014, 09:36
Istanbuldaysan alpinestar fatihe gidebilirsin