Orijinalini görmek için tıklayınız : Tablet projesi aux girisi sorunsali
tolga_55
26-02-2014, 10:33
Arkadaslar aracima tablet pc bagladim sarj girisi icin teybin arkasindan hat aldim.herhangi bir sorun yasamadan kullaniyordum. Basinc gostergesi icinde tablete sarj icin cektigim kablodya baglanti yaptim. Yani teybe gelen hattan hem tablet hemde gosterge akim cekiyor. Son zamanlarda teypten aux u actigimda sesi cizirtili vermeye basladi. Ben aux kablosunda problem vardir diye yeni kablo aldim sonuc yine ayni. Tableti sarjdan cikarip calistirinca cizirti olmuyor ama sarja takinca bu sorun var .
edemirbas
26-02-2014, 10:40
Arkadaslar aracima tablet pc bagladim sarj girisi icin teybin arkasindan hat aldim.herhangi bir sorun yasamadan kullaniyordum. Basinc gostergesi icinde tablete sarj icin cektigim kablodya baglanti yaptim. Yani teybe gelen hattan hem tablet hemde gosterge akim cekiyor. Son zamanlarda teypten aux u actigimda sesi cizirtili vermeye basladi. Ben aux kablosunda problem vardir diye yeni kablo aldim sonuc yine ayni. Tableti sarjdan cikarip calistirinca cizirti olmuyor ama sarja takinca bu sorun var .
Basınç göstergesi fazla güç çalıyor olabilir o kablodan, göstergenin kablolarını çıkartıp denedinizmi?
tüm besleme kablolarının şaselerini iyice sağlamlaştırın bir kalın kablo ile öyle deneyin yada şase kablosunu daha farklı bi yerden sağlam bir şekilde alın.fark göremediyseniz teybinize parazit kesici bağlayarak denemede bulunabilirsiniz.
tolga_55
26-02-2014, 14:56
3-4 kere tablet şarj girişini çıkarıp takınca cızırtı kesiliyor. Sanırım benim problemim converterla alakalı
aynı sorun benim tablette de var, arabada hem şarj hemde aux bağlıyken hoparlörlerden parazit sesi geliyor ama şarj bağlantısını kesince sorun anında kesiliyor
immortalboss
26-02-2014, 21:30
Elektrik kablolarıyla aux kablosu aynı yerden geçiyorsa o yüzden olabilir. :) Elektrik elektronikten çok fazla anlamam ama aynı sorun amfi kablolarında da oluyordu.
tolga_55
28-02-2014, 10:38
aynı sorun benim tablette de var, arabada hem şarj hemde aux bağlıyken hoparlörlerden parazit sesi geliyor ama şarj bağlantısını kesince sorun anında kesiliyor
Converter da sorun var . Ben degistim sorun ortadan kalkti bu 12v tu 5 v ta dusuren cakmak sarz kitleri genelde dandik oluyor kaliteli orjinal samsun iphone turevi cihazlarinkini kullanin.
hmm anladım, benim ki çinden 1,5 liraya satın alınmıştı :D