PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Giulietta 1.4 MA TCT 170 Hp . Yazılım Revo - Dr.ECU -

Troop3R
28-02-2014, 01:40
Herkese hayırlı geceler . Aranızda veya bildiğiniz giuliettaya yazılımlı araca sahip olan var mı . Ben bir yere yaptırdım (isim ve marka vermicem ) memnun kalamadım. Aracı dyno'ya çıkarttık çok saçma sonuçlar elde ettik . 180 Hp de 499. Nm Tork üretti .2. Dynoda 202 HP 320 Nm Tork verdi her çıkışta farklı bir sonuç elde edildi . Otomatik şanzumandan kaynaklı ölçemediğini söylediki araba triptonikte dip basıldığında vites düşürme yapmıyor .

Ben yardım istiyorum Revo , Dr.Ecu , EcuFast , Ps , Paşaoğlu şimdiden teşekkürler ..

Merthan
28-02-2014, 01:42
Revo Ford ve Vag grubuna çalışıyor dolayısıyla Revo'ya yaptıramazsın onu elemelisin.

Troop3R
28-02-2014, 02:10
Revo Ford ve Vag grubuna çalışıyor dolayısıyla Revo'ya yaptıramazsın onu elemelisin.

Bundan bir hafta önce maslak Revo'daydım . Bir araca yazılım yaptırdık ayak üstü Aracımı sordum 2 tane yaptık dedi hatta biri QV imiş ama ben ne derece bi artış sağlar onu merak ediyorum . Piyasanın en sağlamı Revo diyolar o da 1.5 -2 arası bir miktar tutuyor . Zamanında yaptırdım ama memnun kalamadım şimdi verdiğim paraya boşa gitmesin istiyorum ..

SGTI
28-02-2014, 02:11
Araci nerede dynoya cikardiniz oda onemli.yazilim isinde alper abiyi tavsiye ediyorum ben ecufast yani.benim abimin aracinida benim aracida o yapti.1 senedir en ufak problemsiz biniyorum.her konudada yardimci oldu sagolsun.detayli sormak istedigin bisey varsa pm atabilirsin

Merthan
28-02-2014, 02:14
Siz sanırım Powershop'a gittiniz ve Bayçu bey ile konuştunuz bu konuyu.
Size o zaman kendisi custom yazılım yapıcak yani Revo yapılmıcak.

Burdan bakabilirsin,dediğim gibi Revo sadece Ford ve Vag grubuna çalışıyor.

http://www.revotechnik.com/

Troop3R
28-02-2014, 02:22
Siz sanırım Powershop'a gittiniz ve Bayçu bey ile konuştunuz bu konuyu.
Size o zaman kendisi custom yazılım yapıcak yani Revo yapılmıcak.

Burdan bakabilirsin,dediğim gibi Revo sadece Ford ve Vag grubuna çalışıyor.

Revo | Innovative Hardware and Software Products for Audi, Ford, Porsche, SEAT, Skoda and VW vehicles (http://www.revotechnik.com/)

Öyle diyince direk baktim bu siteye evet doğru söylüyosunuz . Custom yazılım nasıl oluyor . Yeni map mı yani Revo ile alakası tamamen yok . Evet PowerShop'a gitik.

levent
28-02-2014, 03:08
dr.ecu özgün veya ecutuned eyüp'e ulaşırsan yardımcı olurlar.

Troop3R
01-03-2014, 13:47
dr.ecu özgün veya ecutuned eyüp'e ulaşırsan yardımcı olurlar.

TEşekkürler

01ayk01
01-03-2014, 14:28
Araci nerede dynoya cikardiniz oda onemli.yazilim isinde alper abiyi tavsiye ediyorum ben ecufast yani.benim abimin aracinida benim aracida o yapti.1 senedir en ufak problemsiz biniyorum.her konudada yardimci oldu sagolsun.detayli sormak istedigin bisey varsa pm atabilirsin

Range rover evoque , audi a6 , passat cc , 2 tane tir'imiza hepsine alper abi yapti hic bi sorun yasamadim. Yakitimda dustu sakin kullanimda. Ben agresif yazilim yaptirmama ragmen hic bi sikinti yasamadim. Kesinlikle oneririm.

Zero
02-03-2014, 09:00
Alper abiye gidip bi fikir al derim.Isinden cok memnun kalirsin kisiliginden bahsetmiyorum bile.

Ouz
02-03-2014, 17:19
EcuFast Özgün abi yaptı, memnunum.