Orijinalini görmek için tıklayınız : deneme talebi
yarın gece giderli atmosferik honda vtecler varsa istanbul genelinde denemek isterim
avrupa anadolu farketmez :heyoo:
aracım stage 1 seviyesinde 0506 921 87 13
BlackGetz
28-02-2014, 10:49
Varsa kendine arabasına güvenen görelim fitekleri R yapmadan
Yuruyen vtec yokki su an :) hepsi yıkama garaj mod :)
KADİR KIRIŞ
28-02-2014, 10:52
Bizde burdan devam edelimmm konu kirliliği yapmayalım atmo 170-230 hırbo 300-400 hp araçlarla denemek isteris... 3-4 araç bizde var...
geldi bahar ayları :D
Rex'i sahalarda görecek miyiz :D
BlackGetz
28-02-2014, 10:57
Deme öyle deme mahalle kavgasına döner ;)
Rex'i sahalarda görecek miyiz :D
waiparexs 7/24 hep sahalarda :D
waiparexs 7/24 hep sahalarda :D
Sen çıkarsan sırf senin aracı izlemek için gelmek isterim abi haberin olsun :cool:
Turboğuz54
28-02-2014, 11:01
Feh hariç vtec varmıki deneyen oralarda videolarda genelde hep aynı vtecler deniyodu :D
Sen çıkarsan sırf senin aracı izlemek için gelmek isterim abi haberin olsun :cool:
busene istanbul parkta jübilemi yapıcam izlersin :D
busene istanbul parkta jübilemi yapıcam izlersin :D
Bu sene istanbul park yanacak gibi... :D Kısmet olursa bende pistte olacağım araç hakkında hala kafamda deli sorular...
çıksın makineler abii bu kaçıncı gider sıkıldım artık ( :
Throttle
28-02-2014, 11:05
beylikdüzü mü kanka gelemmi :D
f7r stage 1 :D
orhan_guney
28-02-2014, 11:05
rjh olaydı iydii ya laa :)
Olaydı iyiydi :D
Ne çektin be RJH :D
yürümeyen rjh mi :D
orhan_guney
28-02-2014, 11:08
yürümeyen derken bebeğim sen boklu crx karıştırdın heralde :D
300 tl ye fazla bile yürüyodu :D
yürümeyen derken bebeğim sen boklu crx karıştırdın heralde :D
seni seviyom başkan :D
300 tl ye fazla bile yürüyodu :D
demeöle laa :D
Bizde burdan devam edelimmm konu kirliliği yapmayalım atmo 170-230 hırbo 300-400 hp araçlarla denemek isteris... 3-4 araç bizde var...
bugün denenrmisiniz?
Throttle
28-02-2014, 11:15
KADİR KIRIŞ
hangi araçlar var 170-230 arası için ?
KADİR KIRIŞ
28-02-2014, 11:16
bugün denenrmisiniz?
bugun biras zor...
bugun biras zor...
imzamda telim var ararsınızı aracımı biliyosunuz
BlackGetz
28-02-2014, 11:18
çıksın makineler abii bu kaçıncı gider sıkıldım artık ( :
Benim hoşuma gider de kanka ya başkasına :D
KADİR KIRIŞ
28-02-2014, 11:19
KADİR KIRIŞ
GSI var uzun zamandır denemiyodum bi görelim geriledikmi ilerledikmi diye
aracım aslında 180- 190 anca çıkar ama illa geçiceğim araçlar olmasın biras rekabet olsun diye... 230 kadar yazdım :icon_tup:
BlackGetz
28-02-2014, 11:20
KADİR KIRIŞ
170 190 denerim corsamla
KADİR KIRIŞ
imzamda telim var ararsınızı aracımı biliyosunuz
egk20 vardı galiba biras ağır gelir ama yinde denerim geçilme gibi bi problemim yok ;)
Throttle
GSI var uzun zamandır denemiyodum bi görelim geriledikmi ilerledikmi diye
aracım aslında 180- 190 anca çıkar ama illa geçiceğim araçlar olmasın biras rekabet olsun diye... 230 kadar yazdım :icon_tup:
bende o civarlardayımdır heralde deneriz senle :icon_tup:
egk20 vardı galiba biras ağır gelir ama yinde denerim geçilme gibi bi problemim yok ;)
ben aracınızı bilmiyordum başka araçlarda varsa denerim sorun olmaz ama benden zevk almazsın
guwen_ar
28-02-2014, 11:21
Sana hangi arac lazim dostum
KADİR KIRIŞ
28-02-2014, 11:22
ben aracınızı bilmiyordum başka araçlarda varsa denerim sorun olmaz ama benden zevk almazsın
aynen katılıyorum ama hırbolu araçlarda olucak senin kıvamında haberleşiris :icon_tup:
KADİR KIRIŞ
28-02-2014, 11:24
bende o civarlardayımdır heralde deneriz senle :icon_tup:
sıkıntı yok deneris.. ;)
BlackGetz
28-02-2014, 11:25
Kadam gel la sıkalım susak
aynen katılıyorum ama hırbolu araçlarda olucak senin kıvamında haberleşiris :icon_tup:
tamam uyar bana
guwen_ar
28-02-2014, 12:13
Kadam gel la sıkalım susak
Gelcem kadam sıkalım tabi be yaa :D
beylikdüzü mü kanka gelemmi :D
f7r stage 1 :D
Senle her zaman deneriz kankii bana fitec lazimm
Nerde bu king ler lort lar şovalyeler :)
aracın dd'de 193 hp cıkmış araç stag1 diyorsun yanlış anlamada tuhaf yani bu dediğin :)
piston egzantrik port polish vs full yapılı değil mi? yoksa stocka mı döndünüz?
Doğrudur stage kaca tekabul eder ?
stage3...
itb daha hard egzantrik piston vs. stage4 olur.
Throttle
28-02-2014, 13:26
Senle her zaman deneriz kankii bana fitec lazimm
Nerde bu king ler lort lar şovalyeler :)
kanka sök öle çık bide tek çık mümkünse aracın gerçek giderini göster herkese ;)
aracın çok çok iyi gidiyor eminol ;)
aracın dd'de 193 hp cıkmış araç stag1 diyorsun yanlış anlamada tuhaf yani bu dediğin :)
Aynnen arac dedigin gibi sokmedik biseyi
Peki stage kaca tekabul eder ?
by_hayali
28-02-2014, 13:29
benim yazacağımı yazmışsın Alican :)
stoc vtec var ama pistonlu egzantrikli egswap ile denemek pekte mantıklı değil varsa f-e-h vtec herzaman deneriz :) VT vtec
kanka sök öle çık bide tek çık mümkünse aracın gerçek giderini göster herkese ;)
aracın çok çok iyi gidiyor eminol ;)
Kanki kimseyi kiramiyorum o yuzden yan koltugu soktum millet tabureyle geliyo simdide ( ;
guwen_ar
28-02-2014, 13:34
Kanki kimseyi kiramiyorum o yuzden yan koltugu soktum millet tabureyle geliyo simdide ( ;
Ahahhahhah cok sesli guldum :D :D
yukarda yazdım :S
Telden giriyorum dostum iki kez yazmisim kusura bakma ( ;
Stage konusunda seninle ayni fikirde deilim ama
benim yazacağımı yazmışsın Alican :)
stoc vtec var ama pistonlu egzantrikli egswap ile denemek pekte mantıklı değil varsa f-e-h vtec herzaman deneriz :) VT vtec
Stoc b16 swap ta var denermisin ?
By hayali stoc eg vtec var denermisin ?
BlackGetz
28-02-2014, 16:34
kanka 3 sayfa oldu herkes birbirini buldu sen bulamadın :D
RONAY ne bu şiddet bu celal
BEEPower
28-02-2014, 18:17
Bu hafta sonunu Ailemle geçirecegime söz verdigim için Gelemiyorum Ronay'ım :(:(
Bu hafta sonunu Ailemle geçirecegime söz verdigim için Gelemiyorum Ronay'ım :(:(
Sıkıntı yok kanki
Zaten by hayaliden ses soluk cikmadi
RONAY ne bu şiddet bu celal
Şiddet yok ( ;
kanka 3 sayfa oldu herkes birbirini buldu sen bulamadın :D
Sorma kanki ( ;
by_hayali
28-02-2014, 21:55
biz her hafta ***** yerdeyiz deneriz tabi sıkıntı yok, peki bizden baska vtec yokmu yav deneyecek sizin arkadaslarınızda vardır illaki onlarda gelsin hep beraber basalım ;)
biz her hafta ***** yerdeyiz deneriz tabi sıkıntı yok, peki bizden baska vtec yokmu yav deneyecek sizin arkadaslarınızda vardır illaki onlarda gelsin hep beraber basalım ;)
Allah izin verirse yarin gece ordayim benle gelecek olan varsa beraber gelir basarız ( ;
güncelldirr giderimiz hala gide R.
guwen_ar
01-03-2014, 12:30
Yaw o deilde istanbulda hava nasil suan.
Yagmur falan ne durumda ?
sabah yağdı biraz kuruyo yollar gelin bu tarafa gelin ( :
Telden giriyorum dostum iki kez yazmisim kusura bakma ( ;
Stage konusunda seninle ayni fikirde deilim ama
stage1 - headers filtre egzos
stage2 - headers filtre egzos emme volan kısa vs.
stage3 - headers filtre egzos emme volan kısa piston egzantrik port polish vs.
stage4 - headers filtre egzos volan kısa piston egzantrik port polish ITB vs.
egzantrik dereceleri filanda başka tabi ki stg3-4 arasında
yani bu benim senin dememle kabul görmüş bişey değil dünyanın dediği şey.
modifiye dünyasında ki bizlerinde kabul ettiği bişey normal olarak.
sana muhalefet olmak amacıyla yazmıyorum kesinlikle, sadece bilgi olarak paylaştım yanlış anlama.:icon_tup:
stage1 - headers filtre egzos
stage2 - headers filtre egzos emme volan kısa vs.
stage3 - headers filtre egzos emme volan kısa piston egzantrik port polish vs.
stage4 - headers filtre egzos volan kısa piston egzantrik port polish ITB vs.
egzantrik dereceleri filanda başka tabi ki stg3-4 arasında
yani bu benim senin dememle kabul görmüş bişey değil dünyanın dediği şey.
modifiye dünyasında ki bizlerinde kabul ettiği bişey normal olarak.
sana muhalefet olmak amacıyla yazmıyorum kesinlikle, sadece bilgi olarak paylaştım yanlış anlama.:icon_tup:
bilgiler için teşekkürler :icon_tup:
listeye göre benimki stage 1,5 sanırım:D şu stage muhabbetine ayar oluyorum neyse spec söylenir stage neymiş yaf :))
BEEPower
01-03-2014, 14:27
Bu listeye Göre Ben Stage olamamışım Hala :D
Bu listeye Göre Ben Stage olamamışım Hala :D
ahahahha :D olma sen siteyç :D
bende stage muhabbetine ayar oılanlardanım ama gerçekler bu :)
yalnız bitane araçta ckııp geliyorum demedi şu eg'ye orasıda ayrı bi konu.piyasadaki en hızlı b16 zaten millette haklı :)
KADİR KIRIŞ
01-03-2014, 17:46
aksam anadolu yakasinda ***** yerde olucam 05414203553 gelenleri beklerimm
ahmetuzun
01-03-2014, 17:56
Bende gelirim aracım colt czt
Filtre eksoz banaloume var
gençler iyi eğlenceler iyi olan kazansın :)
STLEGAL..
Orhan başkan bizi kırmadım denedin tşk
Erdem kardesim hersey îçin tesekkur ederim
Bidaha atasehirmi ( ; 2 kilo verdim polislerden kacarken xd baba siz ne eziyetler cekiyomussunuz bizim bura cennetmis gelin buraya gonul rahatliğıyla basalim polisin p si yok
BlackGetz
02-03-2014, 02:13
Orhan başkan bizi kırmadım denedin tşk
Erdem kardesim hersey îçin tesekkur ederim
Bidaha atasehirmi ( ; 2 kilo verdim polislerden kacarken xd baba siz ne eziyetler cekiyomussunuz bizim bura cennetmis gelin buraya gonul rahatliğıyla basalim polisin p si yok
Ahahahahahah :D
Kankam atarlı güne denk geldin valla
Ayağınıza sağlık kardeşim üşüttük biraz ama kusura bakmayın ;)
Dönüştede güzel denemeler yaptık
Eksikleri halledelim geliriz inşallah
Maaşallah Yellow Scream
1.7 DTİ bu gece en beğendiğim araba oldu maşallah çok güzel yürüyor tebrik ederim.
aLperTunga
02-03-2014, 03:08
ben bu kadar iğrenç bir gece geçirmedim.bu kavacık yolu lanet. o saatlerde gebzeye döndük incin top oynuyordu otobanda.gözünü seveyim gebze otobanının.eskiden bi çıkardık ataşehirden gebzeye herkes dibini göre göre basardı.bu arada bende siyah 106 vardı kırmızı 07 ARP plakalı şeytan kırmızı 106 ile denedim araçta piston egzantrik olduğunu duydum.kısa varmıydı acaba varsa oranı neydi?sahibi buralarda ise yazarsa speclerini tam olarak memnun olurum.
kardeşim arp roll için gelmemişti geceye sıkıntı yaşadık zaten psiton egzantrik var kısa 14 60 arabamız ayarsızdır ve full takılıdır bagaj dahil kutu bass..;)
aLperTunga
02-03-2014, 03:53
kardeşim arp roll için gelmemişti geceye sıkıntı yaşadık zaten psiton egzantrik var kısa 14 60 arabamız ayarsızdır ve full takılıdır bagaj dahil kutu bass..;)
pm dende yazdım sıkıntınız neyse geçmiş olsun.ama aracınızı tam anlamıyla hazırlayın bi deneyip görelim aracımızın giderini hem sizde görmüş olursunuz.ama denemeden önce bir arkadaşla konuştuk bilmiyorum belkide sensindir denemek istediğini söyledi bende hay hay deneriz dedim ve yolda yanına yanaştım.
dostum araba ayardan yenı cıktı gun ıcınde sorun yasadık tekrar ecufasta gıdıcek ayarlardan sonra tekrar bı bakıcaz..
serkan geçmiş olsun tekrar inş fazla bi ceza gelmezz
BlackGetz
02-03-2014, 12:44
1.7 DTİ bu gece en beğendiğim araba oldu maşallah çok güzel yürüyor tebrik ederim.
Eyvallah Merto sağolasın daha gitcek inşallah ;)
guwen_ar
02-03-2014, 13:05
Ronayin egb16 ve erdem kadamin 1.7 dti gecenin yildiziydi :)
Nazar degmesin :)
MertSerhanÖ.
02-03-2014, 14:26
dün gece deneyen bütün araçları tebrik ediyorum.Gelenlerin ayaklarına sağlık.Çok temiz sorunsuz oldu denemeler.Ama erdem abi 1.7 gerçekten çok başarılı maşallah:)
BlackGetz
02-03-2014, 14:59
Ronayin egb16 ve erdem kadamin 1.7 dti gecenin yildiziydi :)
Nazar degmesin :)
dün gece deneyen bütün araçları tebrik ediyorum.Gelenlerin ayaklarına sağlık.Çok temiz sorunsuz oldu denemeler.Ama erdem abi 1.7 gerçekten çok başarılı maşallah:)
Maacırlar sağolun beaa güzel aykırlattık ayağınıza sağlık görüşelim emencecik yine :D
MertSerhanÖ.
02-03-2014, 15:09
Maacırlar sağolun beaa güzel aykırlattık ayağınıza sağlık görüşelim emencecik yine :D
tabi bea epten arayı çok açmayalım :D
dostum araba ayardan yenı cıktı gun ıcınde sorun yasadık tekrar ecufasta gıdıcek ayarlardan sonra tekrar bı bakıcaz..
Serkan siz vtecle denedinizmi ?
serkandevran
03-03-2014, 01:06
serkan geçmiş olsun tekrar inş fazla bi ceza gelmezz
ronayım saolasın polıs cep telınden foto cekmıs ruhsatı fln eve gelcek ceza gelırse bırsey solememıs surprız demıs beklıyoruz bakalım..
serkandevran
03-03-2014, 01:08
kanka vtecle denemedık bızım dıger uf 106 denedı vtecın sahıbı gorurse yazar sonucu tam bılmıyorum..
Aynnen arac dedigin gibi sokmedik biseyi
Peki stage kaca tekabul eder ?
benim eski araçmı bu sarı egvtec mustafadan mı aldınız aracı?
mustafa.
03-03-2014, 03:25
benim eski araçmı bu sarı egvtec mustafadan mı aldınız aracı?
Aynen abi o egvtec . :)
Aynen abi o egvtec . :)
:icon_tup:
by_hayali
03-03-2014, 11:17
denedik kardeşim vtec geçiyor ;)
bu hafta bizdeki 106nın işleri biterse sana ulaşırım deneriz inşallah, geldin buralara kadar deneyemeden gittin :)
egvtec
mal ceviz..:icon_tup:
bu hafta bizdeki 106nın işleri biterse sana ulaşırım deneriz inşallah, geldin buralara kadar deneyemeden gittin :)
tebrik ederim aracınız baya sıkıymış ozaman :icon_tup:
tabi bittiği zaman deniyelim önceden haberim olsun aksi taktirde geceleri pek sık çıkamıyorum he bide bu sefer ben sizi bekliyor olucam butarafta ( :
egvtec
mal ceviz..:icon_tup:
( : eyvallah abii desteklerinizle dahada hızlanıcaz inş
elimizden ne gelirse, herzaman
orhan_guney
03-03-2014, 12:19
eg Maşallah çok begendim tekerine taş gelmesin.
by_hayali
03-03-2014, 12:49
tebrik ederim aracınız baya sıkıymış ozaman :icon_tup:
tabi bittiği zaman deniyelim önceden haberim olsun aksi taktirde geceleri pek sık çıkamıyorum he bide bu sefer ben sizi bekliyor olucam butarafta ( :
eyvallah kardeşim, tamamdır bittiği zaman haber veririm ayarlar deneriz ;)
o aracın stage olayı biraz farklı :D o arabanın polish işlemleri bile çok farklı PPR Kaan'ın yaptığı en özel işlerdendir.
biraz video koyunda izleyelim özledim arabamı...
bide bu by_hayali denen arkadaş ne araba getirirse 5 boydan aşağı atmayın :D
alicanın dediği gibi araç stage3 seviyelerinde.Kazasız belasız binin kardeşim
swap egb16 & swap b16rexs nasıl olur acep :D
swap egb16 & swap b16rexs nasıl olur acep :D
çok güzel olur denemek lazım :D denedikten sonra eg den son bir fiyat almak lazım :D
o aracın stage olayı biraz farklı :D o arabanın polish işlemleri bile çok farklı PPR Kaan'ın yaptığı en özel işlerdendir.
biraz video koyunda izleyelim özledim arabamı...
bide bu by_hayali denen arkadaş ne araba getirirse 5 boydan aşağı atmayın :D
alicanın dediği gibi araç stage3 seviyelerinde.Kazasız belasız binin kardeşim
çok saol Allah razı olsun videolar bilerek koyulmadı hazırlanınca özelden yollarım xd
uzakta değiliz yerimiz sefaköyde gelip özlemini giderebilirsin :) ( kullanabilirsin)
stage konsunda ortak biyerde buluşulmasına sevindim :) ben erol abiyle konuştuğumuzdan stage 1 dedim çünkü o öyle demişti ama hesap edemedim bizim stage 3 onun stage 1 denk gelir :D
çok saol Allah razı olsun videolar bilerek koyulmadı hazırlanınca özelden yollarım xd
uzakta değiliz yerimiz sefaköyde gelip özlemini giderebilirsin :) ( kullanabilirsin)
stage konsunda ortak biyerde buluşulmasına sevindim :) ben erol abiyle konuştuğumuzdan stage 1 dedim çünkü o öyle demişti ama hesap edemedim bizim stage 3 onun stage 1 denk gelir :D
Erol abiden sonra çok değişti eg.sadece renk olarak aynı kaldı :D
stage1 den çok daha hard modifikasyonu..sıkıştırması b16b piston olmasına rağmen yüksektir..
ince conta ve kapaktan biraz almıştık..Herşeyi hesap kitapla yapıldı mekanik belli olmaz ama hiç sorun çıkartmaz öyle bi arabadır.
çok güzel olur denemek lazım :D denedikten sonra eg den son bir fiyat almak lazım :D
denedikten sonra rex satılığa çıkabilir yanlız uyandırıyımm ( :
denedikten sonra rex satılığa çıkabilir yanlız uyandırıyımm ( :
o yüzden dedim hemen bi dip fiyat alabilirmiyim der :D
serkandevran
03-03-2014, 17:42
ronay bu vtec senle denemeyen vtec mı ? valla vtec gecıyor dıyen kardesım ne zmandan berı rollde tek kornayla basılıyo.uf 106 3 korna yaptıgında nıye gelmıyomus soruyorum burdan ayrıca onde baslamanıza ragmen uf 106 mız yetısıyodu sıze ..boyle gectı gecmedı muhabbetıne gerek yok aslantepe ye beklerız roll bızım burda 3 kornayla baslar nokta..)
o yüzden dedim hemen bi dip fiyat alabilirmiyim der :D
:D:D abimizin canı sağolsun
ronay bu vtec senle denemeyen vtec mı ? valla vtec gecıyor dıyen kardesım ne zmandan berı rollde tek kornayla basılıyo.uf 106 3 korna yaptıgında nıye gelmıyomus soruyorum burdan ayrıca onde baslamanıza ragmen uf 106 mız yetısıyodu sıze ..boyle gectı gecmedı muhabbetıne gerek yok aslantepe ye beklerız roll bızım burda 3 kornayla baslar nokta..)
aynen kankii dediğin gibi o vtec.Deneme konusuna gelince görmedim etmedim bişi diemem ama dediğin gibiyse yanlış olmuş.Ama sıkıntı yok arkadaşlar bi 106 hazırlıyolarmış eg vtecle denemeye bizim bu tarafa gelcekler rica ederiz yeniden denenirr :icon_tup:
BEEPower
03-03-2014, 17:50
aynen kankii dediğin gibi o vtec.Deneme konusuna gelince görmedim etmedim bişi diemem ama dediğin gibiyse yanlış olmuş.Ama sıkıntı yok arkadaşlar bi 106 hazırlıyolarmış eg vtecle denemeye bizim bu tarafa gelcekler rica ederiz yeniden denenirr :icon_tup:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
serkandevran
03-03-2014, 17:52
bende sımdı bızım uf nın sahıbıyle konustum deneme adıl olmamıs ve onun ustune vtec gectı demelerı yanlıs..kanka eg vtec e masallah goz dolduruyor.207 ıle denemede yanlıs gormedıysem uzunda sonuc ne oldu tam arkanızdaydım denerken ..)
aynen bende iken araç stage1 di.
şimdi ciddi giderli bir araç halini almış mşllh.
araç üstünde ciddi denicek emek'de var, göznuru diyebiliriz. :)
BlackGetz
03-03-2014, 18:07
Kornayı geçtim devir hangi aracın devriydi peki
serkandevran
03-03-2014, 18:15
Kornayı geçtim devir hangi aracın devriydi peki
bız sonucta aracın ıcınde degıldık devrı bılmem ıkı arac sahıbı bulusur tekrar deneme yapılır saglıklı bır sekılde o zman gecer ve gectım der..
KADİR KIRIŞ
03-03-2014, 18:56
eg Maşallah çok begendim tekerine taş gelmesin.
Başkan bi ara deneyelim.. müsait olduğun zaman