Orijinalini görmek için tıklayınız : +Atlayamazsın ! - Atlarım Komutanım :D
Dctrlprn
01-03-2014, 16:03
Verildimi bilmiyorum ama ben çok güldüm :D
J6Jdr63Tp9c
Link: İzmitliler Yumuşak Olur... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=J6Jdr63Tp9c)
Yumuşak olur ne demek ya, çok saçma. Baban izmitlimi nerden biliyosun diycen rütbe diyemiyosun işte.
ProdriveSTI
01-03-2014, 16:15
Video ismi fail...
askere orda gaz vermek için söylenmiş latife yapmış komutanı nereli olsa aynısını söylicekti zaten gidip, o lafı kullanarak video başlığı yapıyorlar utanmazlar illa bir takım şeyleri cımbızla çekip alıcaklar
S.Özeren
01-03-2014, 16:35
aahahahhaha ATLADIMM !! :D:D
orda yumuşak kelimesine takılmamak lazım sonuçta gaz veriyor
gereksiz bir noktaya takılmaya gerek yok, bence de nereli olsa aynısını söyleyecekti komutan zaten latife etmiş gaza getirmek istemiş sadece belli yani.
Atladım demesinin üstüne kopmaları çok iyiydi :D
İnsanin icinde .bnelik olmasin boyle yere ceker konuyu
o durumda yapicak hicbirsey yok hani bzede boyle deseler raziyiz .. ;)
HellRot06
01-03-2014, 17:47
Tam ben paylaşcaktım ha :D Kesin bizden biridir çıksın ortaya kimse diye :D :D :D
Dctrlprn
01-03-2014, 23:38
Bence de başlık fail olmuş ama paylaşmadan duramadım 'Atladııım' dedikten sonra kopardı :D
Atladım demesi müthişti. :D
nerden nereye atlıyo çözemedim ben :D
Dctrlprn
02-03-2014, 01:37
nerden nereye atlıyo çözemedim ben :D
Bir yerde okumuştum yanlış olmasın yinede kule atlayışıymış galiba :D
Atladim deyisi cok iyi. :)
Bir yerde okumuştum yanlış olmasın yinede kule atlayışıymış galiba :D
hımm :D zaten o laftan sonra oraya kimi koysan atlar komutan işi biliyor :D
fatihcakin
02-03-2014, 11:18
Oldu mu şimdi böyle muhterem bir ortamda
Komutan iyi cikle cekmiş.:)
Komutan iyi cikle cekmiş.:)
ahahahahahahahahahhahahahahhaha fazla çekmiş cikleyi ama :D
hava indirme komando kule atlayışı yapıyorlar, ama video sonunda öldüm gülmekten.
salak saçma yerlere takılmayın, o asker oradan öylede böylede atlayacak.
gotune tekmeyi vurupdamı atlatsaydı?
Belliki askerin yükseklik korkusu var atlayamıyor, oda gayet güzel bir şekilde askere gazı vererek kendisine atlattırıyor.
mert_can 41
02-03-2014, 17:05
Peki benim anlamadığım ilerde askerliktede başıma gelirse diye bilgim olsun kule kaç metre güvenlik önlemi olarak ne oluyo direk nereye denk geliyosa diye atlamıyolardır umarım
Peki benim anlamadığım ilerde askerliktede başıma gelirse diye bilgim olsun kule kaç metre güvenlik önlemi olarak ne oluyo direk nereye denk geliyosa diye atlamıyolardır umarım
ne güvenlik önlemi videoyu izle aynen böyle nereye denk gelirse yoksa öğrenemezsin olmaz o iş
kulenin yüksekliğide 800-900m civarı birşey
hHbOyjNWh6U
ahahhahahah şaka şaka güvenlik ipi var korkulacak birşey yok 50-100m fln kule yüksekliğide. her askere giden yapmıyor hava indirme komando olursan atladım komutanım dersin :hahaha:
Atladım demesi bitirdi olayı. :hahaha::hahaha:
O değil de, herhangi bir İzmitliyi böyle gaza getir, ip olmasa da atlar. :p