Orijinalini görmek için tıklayınız : Şahin - Kontak Kapatıp Açma?
Tofaşçıların Dünyasına Giriş (Küfür İçerir) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/166475/tofascilarin-dunyasina-giris-kufur-icerir)
Tofaşçıların Dünyasına Giriş 2 - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/177314/tofascilarin-dunyasina-giris-2)
Bu videolara denk geldim bugün de, bi şeyi anlamadım. Arada kontakla oynuyor, kapatıp açıyor mu, ne yapıyor? Amaç ne? Fikri olan var mı? :soru:
Arabayı devırlendırıp gazı bırakırken kontagı kapatıp acıyor
individual
02-03-2014, 12:43
Egzoz patlatmak için yapıyor...
Teşekkürler. Kafama takılmıştı baya. :)
mert_can 41
02-03-2014, 12:47
Bir buluşmaya gitmiştim orda görmüştüm egzoz patlatmak için yapıyolardı silah gibi patlıyodu egzozları :D
ClioRs182
02-03-2014, 13:17
sadece 1.6 şahinlerde oluyo bu kontak kapatıp acınca egzoz patlıyo bizim arkadaşda var ordan biliyorum :D
Sahin ve doganda eksoz patlatmak icin tabanca gibide patlar namussuz:D
Yorumlara bak ya :D
02 Ocak 2014 - 09:13
boşuna sonuna kadar hevesle beklemeyin ölmüyorlar
[ispiyonla]
+56
şıkır şıkırşıkır şıkır
02 Ocak 2014 - 10:25
En azından 15 ay askerlik yapınca ortada 15 ay gözükmüyorlardı sen gel o süreyi 12 aya düşür.
Teknik olarak aciklamasi nedir peki illaki bilen vardir
Dctrlprn
03-03-2014, 00:21
Teknik olarak aciklamasi nedir peki illaki bilen vardir
Sadece tahmin yürütüyorum :D Araba seyir halindeyken kontagı kapattık. Emiş devam ediyor, kontagı açıp ateşlemeyi verince biriken yakıt ani patlama yapıyor olabilir :D
Sadece tahmin yürütüyorum :D Araba seyir halindeyken kontagı kapattık. Emiş devam ediyor, kontagı açıp ateşlemeyi verince biriken yakıt ani patlama yapıyor olabilir :D
bende öyle tahmin ettim öyledir heralde :D
MARJINAL_SUFI
03-03-2014, 02:34
kendi paralel evrenlerinde yaşıyor bu arkadaşlar.. :)
Karbüratörlü araçlarda egzoz ateş atsın diye yapılır.
Kontak kapatıldığı zaman araba doğal olarak ateşlemeyi keser ancak gaz pedalını pompaladığınız zaman karbüratör yanma odasına yakıtı doldurur çünkü karbüratör elektrik ile değil diyafram sistemi ile çalışır daha sonra kontak açıldığı zaman ateşleme gelir yanma odasında olması gerekenden daha büyük bir patlama meydana gelir ve egzozdan alev felan çıkar işte :)
Hahahah cok guldum, ders niteliginde bir video, her sey tamam da videonun bir yerinde kulak icini cekiyor
dedebeto
03-03-2014, 06:59
pejoylan kafa kafaya gidiyom diyo:) sonra geçilince çekmiyor diyor:) bunları şahinci olarak ayırmak yanlış ama bu elemana bmwde versen gene öyle kullanacak..
Adamlar asmış abi .. E5de pat pat dolaşan adamlar var, altlarında sahin mi var bizim memleketteki pat pat su motoru mu belli degil :D
Küçükken camiye molotof atmış tipler bunlar , Alah'ta bizleri bunlarla sınıyor işte :D
o kol o vites atış aman Allahım
individual
03-03-2014, 11:20
bizden hızlısı mezarda kanka :D
Kendi çapında, kendi zekası doğrultusunda eğlenen bir grup apaçi..
Bunlarla aynı oksijeni yakmak, aynı toprak parçası üzerinde yaşamak utanç sebebi..
131mirafiori
03-03-2014, 12:31
Artik devir degisti kontak acip kapamaya gerek yok ateslemeye korna rolesi baglaniyor iceri bir dugme ve oldu size ruhsatli tapanca :D devir saati olmayanlara da bir sır vereyim :D shift light li bir devir saati alin baglayin ve istediginiz devire ayarlayin ordan da ateslemeye bir kablo cekiliyor sonra her vites arasi catara patara :D :D :D
bunlar insan eti yiyen tipler:D
GökhanAkdeniz
03-03-2014, 12:50
Nos açıyor kontağa dokunarak.
bunlar insan eti yiyen tipler:D
Ahahahahah :D :D İmza yaptım izninle :D
Ahahahahah :D :D İmza yaptım izninle :D
ne demek :D
"Turboyu açıymı bak bak" :D:D
uno bile patlatıyolar,,genellikle kaldırımda kız yada spor otomobil gördüklerinde yapıyolar,,onlarda iletişimi öyle saglıyor demekki,
SekoLive
05-03-2014, 14:59
Artik devir degisti kontak acip kapamaya gerek yok ateslemeye korna rolesi baglaniyor iceri bir dugme ve oldu size ruhsatli tapanca :D devir saati olmayanlara da bir sır vereyim :D shift light li bir devir saati alin baglayin ve istediginiz devire ayarlayin ordan da ateslemeye bir kablo cekiliyor sonra her vites arasi catara patara :D :D :D
sonra yanan arabalar evler dimi :)
2 sene bindim 50bin km yaptım bi kere bu aç kapa olayını yapmadan sattık :)
03:55 - 04:15 değnekli abinin yegeni :D
S.Özeren
05-03-2014, 16:56
gelişimleri yarıda kalan tipler böyle oluyor
Dünyayı gezdim böyle eğlence görmedim
morgy_drag
05-03-2014, 18:48
metrekare ye 25 amk düşüyo :D
adamın tripler fena :D
Eğleniyorlar ciddi ciddi :D
Bakiyorum pek bir ilgilisiniz bu konuya. Ben icinizdeki apachi ruha bagliyorum bunu :D dag yoluna cok takiliyosun haci sanirim :)
güleyim mi ağlayım mı bilemedim :) bi ara önde oturan elemanın kulağının içini çekio :D bana bulaşmasın da rambolar kendi başlarını yesinler
Kontak açıp kapatmayı merak edenler bi gün İZmirde pınarbaşında bi drag yarışı organizasyonuna gelip görün her türlüsü var patlama seslerinden yarışı izlettirmiyorlar tribün arkasında :)
Video daki at hırsızları daha önce sitede verilmişti zaten yorum yapmaya değmez çirkin herifler.
Bu tipler yoldada dadaniyo en guzeli ya 10 boy aca aca kacican yada emniyet seridinde durup gitmelerini bekliycen telafisi olmayan seyler yasanabilir cok tehlikeliler cokk
Bu tipler yoldada dadaniyo en guzeli ya 10 boy aca aca kacican yada emniyet seridinde durup gitmelerini bekliycen telafisi olmayan seyler yasanabilir cok tehlikeliler cokk
:icon_tup:
Eheheh kontak olayı.. Gençlik (apaçilik) zamanlarımızdan.
Araba 1.4 R11 GTS Karbüratör :) Sadece son susturucu sanayi işi :)
RENAULT 11 gts alev-3.. TT3224 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=43fZjL8Ok0Q)
zamanında bende ybr ile yapmıştım :)
Yamaha Ybr Egsoz Patlatma - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=OrKsdAk9Cms)
O yanlarken etrafa bakışı...
O vites atarken elin göğe erişi...
O mükemmel gülüşler...
Anlayamazsınız!