Orijinalini görmek için tıklayınız : honda 1.4 vs bora 1.6 16v
Keyifli zaman geçirmek için video çekilmiştir,hırs yoktur.
Drag yapıldı borada 18'' jant var.
Honda 15'' jant var. Diğer bilgiler videoda var zaten.
8ZO-x9hEVbU
YbRIBh1nZig
burakcan
02-03-2014, 14:26
araçların ikisine maşallah ama japonlar ayrı bi güzell
Her iki aracada masallah fakat bora 18" muhtemelende replika ve agir jantlara ragmen cok guzel yürümüş orj. 15 jantlari olsa fark en az 1 er boy artarmis.
araç içindeki hareket iyiymiş :D maşallah araçlara
Araç sanırım eski MLC. Maşallah internette bir fotoğrafını gördüm çok iyi olmuş son hali. Hazır konusu geçiyorken yazayım. Araçların ikisine de Maşallah.
masallah deneyen araclara
Link olsaydı da telefondan girenlerde izleseydi :)
honda 1.4 is vs vw bora drag 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8ZO-x9hEVbU)
honda 1.4 is vs vw bora 1.6 16v drag 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YbRIBh1nZig)
linkler burada.
birde 3.20 cabro drag var;
0RSJZ_eh2_Q&feature=youtu.be
bmw 3.20 cabrio vs bora 1.6 16v drag - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0RSJZ_eh2_Q&feature=youtu.be)
Video için teşekkürler. Bora için ayrı bi maşallah hem kalkışı hem yürüyüşü gayet iyi olmuş. Bmw ile olan çok iyi. Maşallah hepsine.
Bora favori aracımdır ama nasıl 3.20 yi geçiyor:D
Arkadaşımda Bora var 2.vites 50-60'da rolling denedik Polo hep bi boy önde oluyor. Honda 1.4is'lede denedim Polo yine bi boy önde oluyo :S Buradaki videolarda da Bora önde oluyo kafam karıştı :D
Bmw cabrio olduğu için biraz ağır kalıyor sanırım ondan 1 bucuk boy sabit kalıyor 4. vitesin sonuna kadar bastım 2 kere. 1.4 hondanın sedan ve bu arkadaşlada denemelerimde sonuc buna benzer oluyor sedanı daha rahat alıyorum 1.6 astra bertoneler ile denedik onlarada rahat 2 boy vurdum fakat bu sarı honda kadar zorlayan olmuyor :)) ben 1.6 poloya pek şans vermiyorum belki senin arkadaşın borada bir sorun olabilir :)) ayni sekilde 1.6 16 valf golf ve 8 valf golf ile drag yaptım rol yaptım jantlı halimle onlarda 15 orj. 8vlf e vurdugum boyu sölemicem herkeze teşekkür ederim :)
Bmw cabrio olduğu için biraz ağır kalıyor sanırım ondan 1 bucuk boy sabit kalıyor 4. vitesin sonuna kadar bastım 2 kere. 1.4 hondanın sedan ve bu arkadaşlada denemelerimde sonuc buna benzer oluyor sedanı daha rahat alıyorum 1.6 astra bertoneler ile denedik onlarada rahat 2 boy vurdum fakat bu sarı honda kadar zorlayan olmuyor :)) ben 1.6 poloya pek şans vermiyorum belki senin arkadaşın borada bir sorun olabilir :)) ayni sekilde 1.6 16 valf golf ve 8 valf golf ile drag yaptım rol yaptım jantlı halimle onlarda 15 orj. 8vlf e vurdugum boyu sölemicem herkeze teşekkür ederim :)
Bendeki Polo 1.4 16 valf BUD motor kodlu :) Valla arkadaştaki Bora'da lpg yoktu. 16 comfort jantları vardı. İstanbul'da olsan denerdik :) Maaşallah araçlara :)
bora 8valf dir sor arkadaşına eminim yani ben defalarca denedim senin bahsettiğin arabalarla:) boluda buluşalım istersen:P karabükteyim ben :)