Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracımın İçi Çok Çabuk Tozlanıyor

ilovevti
03-03-2014, 15:42
96 model civic 1.4is araç kazası yok polen filtresi aklımda ama yağı filtresi bakımda değişmişti polen filtresinden tam emin değilim bunun dışında bana önerisi olan var mı ne sebeple olur bu tozlanma :confused: 2 hafta aracı şehir dışına çıktığım için kullanmıyorum ve orta konsol torpido üstü gösterge önü kapılar her yer toz katmanı oluyor normal gelmedi bana :soru: detaylı temizlik yapmadım daha aracı aldığımdan beri yapsam çözülür mü? şimdiden teşekkürler.

Burak
03-03-2014, 18:48
Cam kapı bagaj fitillerini kontrol ettiniz mı? Kendini bırakan bir yer olabilir. Onun haricinde araçta biriken bir toz varsa aracın icini guzelce supurun, koltuklara vura vura :) Baska bir ihtimal gelmiyor aklıma.

ilovevti
03-03-2014, 18:56
elbet eskilerdir ama basınçlı su tuttum kapılar kapalıyken bir damla bile girmedi nem bile olmadı toz da girmez diye düşünüyorum. fitiller yumuşak çatlak yok sadece kapı fitilinin birinde ufak onarım var ama dediğim gibi basınçlı su bile giremedi durduğu yerde toz girmez herhalde? içine çok detaylı dalmayı düşünüyorum sabahtan akşama koltukları kapı içlerini söküp ama kurtarır umarım. başka ihtimal?

pcvirus
03-03-2014, 19:00
kumaş döşemeler zamanla toz çekiyor
koltukları ve taban döşemesini yıkarsan
kalmaz bence