PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 0216 9992200 teknofirsatim DIKKAT!!

ersandeniz
04-03-2014, 09:52
sabah mesaj aldim 'degerli musterimiz 2013 yili parapuanlarinizin toplami 200 tlye ulasmistir. Aktiflestirmek icin 02169992200 'i arayin' seklinde. Gonderen de T.FIRSATIM gözüküyor, dolandiricilik oldugu belli de sirf merak ettigim icin aradim isim soyisim soruyorlar, uydurdum bir isim, hangi banka oldugunu soruyorlar kredi kartimin, onu da uydurdum, sonra da kredi kartimin son kullanma tarihini sordular ona da salladim, sonra da kredi kartimin ilk 4 hanesi disindakileri sordular(ilk 4 haneyi zaten banka adindan cikartiyorlar) sistem!den kontrol ettiler tabi ki onaylanmadi, bankayla görüşün dedim kart önümde dedim, bankayla degil, operatorlerle çalışıyoruz bu kampanyayı gsm operatorleri duzenliyor dedi, yaa dedim operatör niye benimkredi karti harcamam icin kampanya yapsin ki dedim, mail order sistemiyle calisiyoruz, siz arastirin dedi..

Buyuk ihtimal sitede kimse yutmaz da, cevremizdeki insanları da uyaralim, bu dolandiricilarin kurbani olmasin kimse
Eski taktikleri:
Bu Numaralara DİKKAT ! Maksat Yine Yeni Bir Dolandırıcılık ! - SanalAlemci (http://www.sanalalemci.com/bu-numaralara-dikkat-maksat-yine-yeni-bir-dolandiricilik.html)

Emre Ekrem
04-03-2014, 10:17
Mesaj geldikçe arayıp düzenli dalga geçtiğim zavallılar.

burakk.
04-03-2014, 10:24

+1 kazik cakmak lazim bu tiplere mustehaktir

individual
04-03-2014, 11:05

Anlamıyorum ben bu işlerden kredi kartı numaram bu diyip telefonda uğraştırmak lazım onları :D

Maxi
04-03-2014, 11:30
bu tip dolandırıcılar hep olacak
bizim insanımızın BEDAVACILIK fantazisinden yararlanmaya çalışıyorlar
ekmek çıkıyordur illaki :(

altugkocer
04-03-2014, 11:33
Bence de kesinlikle ekmek çıkıyordur. Yoksa yapmazlar bu işi. Çıkar ama biyerlerinden şerefsiz herifler

weST.27
04-03-2014, 12:27
teşekkürler bilgilendirme için bi arada yaptığınız alışverişler üzerine bilmem ne firmasından ücretsiz saat kazandınız diye ararlardı beni 2. aramalarında ana avrat sövmemden sonra bidaha dönmediler :)

lethaldoze
04-03-2014, 12:51
Ben bu tür mesajları daha bildirim çubuğunda başlığnı gördüğüm anda siliyorum okumadan.

gökberk
04-03-2014, 13:26
Babam da aradıklarında üşenmez konuşur sonra da kalayı basar rahatlar :)