Orijinalini görmek için tıklayınız : Afyonda okuyan Çorumlu'dan selamlar :)
aslında bir süredir takip ediyordum ama ''buraya değil üye tanıtım bölümüne geç önce :) '' yazısıyla karşı karşıya kalınca dank etti :) Memleketimde devamlı kalamadığım için , kendi arabam olmadığı için , fazla bütçemde olmadığından vs. gibi sebeplerden dolayı sizler kadar sıkı modifiye tutkunu olamadım :) biz techturkey ailesini çok sevdik onlarda bizi severler umarım herkese iyi forumlar :)
Hoşgeldin :)
eyvallah hoş buldum :)
Risendark
04-03-2014, 14:48
Hoşgeldin keyifli forumlar :)
Hoş buldum teşekkür ederim :)
aslanneron
04-03-2014, 15:00
sevgili kardeşim hoş geldin afyonda olan her sıkıntında gel yanıma her türlü yardımı yaparım iyi forumlar :D
muratburunce
04-03-2014, 15:00
hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar
sinanbaysal
04-03-2014, 15:56
Hosgeldın . :)
sevgili kardeşim hoş geldin afyonda olan her sıkıntında gel yanıma her türlü yardımı yaparım iyi forumlar :D
geliyorum umut odanda yoksun :D
hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar
hoşbuldum teşekkür ederim :)
Hosgeldın . :)
hoşbuldum :)
Aramıza hoşgeldin. Yurttamı kalıyorsun yoksa evdemi :)
ercan26esk
04-03-2014, 22:18
selamlar keyifli forumlar dileğiyle..
16 FR 549
04-03-2014, 23:23
Hoşgeldin kardeşim bende afyonda okuyorum bi ara tanışalım techturkey afyon olarak pek kişi yok :)
Aramıza hoşgeldin. Yurttamı kalıyorsun yoksa evdemi :)
Teşekkür ederim abicim yurtta kalıyorum :)
Teşekkür ederim hoş bulduk :)
Hoşgeldin kardeşim bende afyonda okuyorum bi ara tanışalım techturkey afyon olarak pek kişi yok :)
Hoşbulduk kardeşim bende tanışmak isterim her ne kadar arabamız olmasada techturkey afyon buluşması yaparız :)
selamlar keyifli forumlar dileğiyle..
Teşekkür ederim :)
Afyonda ortak bir yerde buluşulabilir. En az 10 kişi var ama organize olmak lazım :)
Hosgeldiniz.hangi bolumde okuyorsunuz ? :)
aslanneron
05-03-2014, 22:19
Saka maka baya afyonlu var ya bi aksam organizasyon yapmak lazim :)) ouz senin kendini tanitma konun tanisma konusu gibi oldu :D
aslanneron
05-03-2014, 22:21
Hosgeldiniz.hangi bolumde okuyorsunuz ? :)
Onun yerine ben cevap vereyim harita mih okuyor arkadas :D
gokberkeren
05-03-2014, 22:27
Hoşgeldin,ne çokmuşuz A.K.Ü'den.
16 FR 549
05-03-2014, 22:45
A.K.Ü. de okuyan arkadaşlar bir gün belirleyelim vadi kafede buluşalım :)
aslanneron
05-03-2014, 22:54
Cok mantikli oglen saatlerinde herkes bos oluyor ouzla biz beraberiz zaten A.K.Ü. de olan diger arkadaslarda yazsin buraya :D konu pic oldu bi ince ama neyse :) ;)
Hoş geldin keyifli forumlar
Aslanneron seni önce bi afyona bekliyoruz bunu bil eksikliğin dolmuyor güzel kardeşim (hacmen) sonrasında organize olup güzel bir tanışma ayarlayabiliriz aslında :) sizler benden daha eski olduğunuz için forumda bu işi üstadlara bırakmak en doğrusu :D
Hoş geldin keyifli forumlar
Eyv hos bulduk :)
Afyonda ortak bir yerde buluşulabilir. En az 10 kişi var ama organize olmak lazım :)
Ama yaşca büyük abilerimizde var. Biliyorsunuz üniverstenizde artık kartla giriş çıkış yaptığımız için sorun olabilir belki :)