PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Roll Night `

Mr.K
11-08-2008, 20:30
Iyi seyirler k.gazdaki arkadaslara buguzel geceyi yasattiklari icin tesekkurler . . Tum araclarada tekrardan maasallah ;). . . :icon_tup:

Benzinlik cikisi . . .

http://i239.photobucket.com/albums/ff306/10ur_K/th_rollnightbaslangic.jpg (http://s239.photobucket.com/albums/ff306/10ur_K/?action=view&current=rollnightbaslangic.flv)

Roll`a hazirlik Clio Rs(VB) vs Astra Coupe Turbo

http://i239.photobucket.com/albums/ff306/10ur_K/th_rollhazirlikcliorsvsastracoupeturbo.jpg (http://s239.photobucket.com/albums/ff306/10ur_K/?action=view&current=rollhazirlikcliorsvsastracoupeturbo.flv)

Punto Dizel vs Astra Dizel

http://i239.photobucket.com/albums/ff306/10ur_K/th_puntovsastradizel.jpg (http://s239.photobucket.com/albums/ff306/10ur_K/?action=view&current=puntovsastradizel.flv)

MCS(BT) vs Type-r vs Clio Rs(VB) + Bonus Astra Gsi Turbo(NVL)

http://i239.photobucket.com/albums/ff306/10ur_K/th_mcsvstype-rvscliorsvsnvl.jpg (http://s239.photobucket.com/albums/ff306/10ur_K/?action=view&current=mcsvstype-rvscliorsvsnvl.flv)

Astra Coupe Turbo vs Clio Rs(VB) , Type-r vs MCS(BT)

http://i239.photobucket.com/albums/ff306/10ur_K/th_astracoupeturbovscliorsvstypervsmcs.jpg (http://s239.photobucket.com/albums/ff306/10ur_K/?action=view&current=astracoupeturbovscliorsvstypervsmcs.flv)

NOT:Her aracta 1`er kisi vardir. . .

Bu guzel geceyi bizlere yasatan K.gaz tayfasina tekrardan tesekkur etmeyi borc biliriz :icon_tup:

Clio Rs(VB)

Supersprint Son Susturucu
Simota Cai
17'' jant +bagaj tesisat

MCS(BT)

Hava filtresi
Iskender Egzoz

Type-R (bildigimiz kadariyla)

Komple header dahil borla egzoz sistemi
Cai (markasi bilinmiyor)
V-tec daha once aciliomus,timing yapilmis . . .

Punto Dizel

Upsolute Chip
Simota kutu ici hava filtresi
Kat iptali
Magnex Son susturucu

Opel Astra Coupe

Bov
Egzoz
(baska +si varsa bilmiyoruz. . .)

Eriador
11-08-2008, 20:32
lean benm videom nerde alnimi teri ile ercan a gecildigim :D

Mr.K
11-08-2008, 20:33
lean benm videom nerde alnimi teri ile ercan a gecildigim :D

:) apache meetin` konusuna koyariz onu dur simdi :)

Eriador
11-08-2008, 20:34
ama onemli bi detay var her gecilen gibi bi bahanem var ... cunku biram bitmisti giderken parali yolda da bira satan bi bakkal bulamadım kaldik ole :D

bu arada astra coupe turbo da ciddi bi problem var benim arabayi bile gecemiyor

Tholl-ga
11-08-2008, 20:36
o deilde bana yavuzu geçtik dedi astra cdti ci
lan kaan okana söle atmosferden insin aşşağı :)

yearone
11-08-2008, 20:38
Sonuçlar ne kim kimi geçti? :D Biraz karanlık

Eriador
11-08-2008, 20:39
NVL 80 ciddi eksiklerine ragmen herkesi gecti ... 2. type-r oldu 3. yekta nin mcs 4. ercan Rs le 5. ve gururlu ben :D

abi bizim site o gece biraz gazdi herkes ucuyordu :D

Cem.B
11-08-2008, 20:40
vidrolardan bişi anlamasamda siz eğlenmişsiniz problem yok :)

-ER-
11-08-2008, 20:41
Valla videolar kim kime nerde nasıl hiç bişi anlamadım. Yürü beee die bağırmasaydında korkmasaydım :D

Mr.K
11-08-2008, 20:42
Sonuçlar ne kim kimi geçti? :D Biraz karanlık

Keske sende donmeseydin :) Cakmagimda sende kaldi zaten :p :D

Punto astrayi gecti
MCS type`ri gecti
Clio Rs type`r i gecti
NVL alayini gecti :p

Elimde olan videolar bunlar

Mcs typeri geciyo galiba sonlara dogru
Rs yarim boy onde gecio type-r`i
Punto ztn geciyo :)
Clio rs astra turbo`yu geciyo sonuclar boyle. . .

Dipnot;

Elimde olmayan videolar`da var(yalanci durumuna dusmeyelim)

Genelde Type-r Hep 2boy onde oldu ancak araclarin icinde 2ser kisi vardi yolda giderken isinma turlari diyelim . . Daha elinde video olan varsa eklerse sevinirim. . .Benden bu kadar . . :)

Dragger
11-08-2008, 20:43

Astra CDTI kac boy yemis haftaya hatırlatırım ben :D

Kalkıstan sona kadar gectim, videoda gecildi bilgisi yanlıs :)

Kalktım finise kadar boy boy :D

Tholl-ga
11-08-2008, 20:44
Astra CDTI kac boy yemis haftaya hatırlatırım ben :D

Kalkıstan sona kadar gectim, videoda gecildi bilgisi yanlıs :)

Kalktım finise kadar boy boy :D

cocuğun kafa 10 numaraydı zaten benzinli astra ile de geçmeyi planlıodu :)

Berkan
11-08-2008, 20:45
Yavuz Focus sever :D

pek belli olmasada napalım tebrikler Ercan

Eriador
11-08-2008, 20:48
bi dahaki sefere ben cam getircem adam gibi cekim yapalim :)

Dragger
11-08-2008, 20:49
cocuğun kafa 10 numaraydı zaten benzinli astra ile de geçmeyi planlıodu :)

Haftaya benzinliyi de geceriz kanka ayıp ediyosun :D

34NVL80
11-08-2008, 20:52
haftaya bakalım eksiklerim bitiyor geldi debilerim ve chiplerim eksoz kiti ile beraber enjektör ve pompayıda takıyorum bu hafta 0.5 bar yetmiyor artık 1.2 basalım birazda ayrıca type-r 2 ile kalktım dedi diğer videoların hepsinde ype-r geçiyor miniyi onlarıda koyun beyler ayıp olmasın...

Dragger
11-08-2008, 20:56
Onur yazmıs zaten, typer geciyor rollinglerde diye...

Cliodan cektiklerini koyarsa iyi olur tabi...

Ama Yekta gec bastı hep, bi 3 kornada beraber yürüyemediler, hatta cliors gaz kesti kac yerde mini zamanında hızlanmayınca...

Haftaya tekrar denemek lazım :)

Mr.K
11-08-2008, 20:57
haftaya bakalım eksiklerim bitiyor geldi debilerim ve chiplerim eksoz kiti ile beraber enjektör ve pompayıda takıyorum bu hafta 0.5 bar yetmiyor artık 1.2 basalım birazda ayrıca type-r 2 ile kalktım dedi diğer videoların hepsinde ype-r geçiyor miniyi onlarıda koyun beyler ayıp olmasın...

Yazdim ztn abi ben :) Bu arada rs`i kullanan arkadas eger 2`de kalksaydi bu kadar bile gelemezdi cok geri`de kalirdi dedi:) Bende olanlar bunlar . . .

Aracinin masallahi var: efsane devam ediyor :)icon_tup:

Haftaya gorusmek uzere :) ;) :o:):D

Eriador
11-08-2008, 21:00
haftaya ben herkesi gecicem :) bu sefer ilk nargileciye degil maliye kampina gidicez ordan roll e :D

Dragger
11-08-2008, 21:01
haftaya ben herkesi gecicem :) bu sefer ilk nargileciye degil maliye kampina gidicez ordan roll e :D

Sen depoya bira da dökersin :D

Berkan
11-08-2008, 21:01

:hahaha:
Sora roll die senin gibi çöp kutusuna yazılma tehlikesi atlatalım dimi :hahaha:

Eriador
11-08-2008, 21:02
Sen depoya bira da dökersin :D

abi ayip oluyor sırımızı acık yerlerde söleme ! :D

:hahaha:
Sora roll die senin gibi çöp kutusuna yazılma tehlikesi atlatalım dimi :hahaha:

olur arada öle action lar :D

KMR2-GT
11-08-2008, 21:11
olmuor bole oraya taşınacam yemın ederım yaw:(
ıyı eglenmıssınız.araç içi cekımde ısterız:D

ibrahim
11-08-2008, 21:24

metin hadi allah utanırmasın çıkarmışsın arabayı sonunda yollara anadolu yakasınada bekleriz seni özledik nvl 80 :)

EMG
11-08-2008, 21:30
Maşallah hepsine :)

Dragger
11-08-2008, 22:19
Tesekkürler :)

KIVANÇ
11-08-2008, 22:24
hıc bısey anlasılmıyokı ama aladıgım tek sey astrayı gecıyolar sanaırım ondan da emın degılım :S

Dragger
11-08-2008, 22:27
4lü videoda;

1 - Astra SFI Turbo

2 - MCS

3 - Clio RS

4 - TypeR

Clio RS ve Astra Coupe Turbo arasında da Clio RS geciyor.

Dizellerde de ben Puntoyla Astra CDTI geciyorum.

OmerRS
11-08-2008, 22:29
cdti stock ve manuel mi?

Mr.K
11-08-2008, 22:34
cdti stock ve manuel mi?

evet aynen o dediklerinden . .

iynn-RS
11-08-2008, 22:37
Alayınıza teşekkürler:D

Dragger
11-08-2008, 22:38
cdti stock ve manuel mi?

Evet stock ve 16'' var üzerinde...

Benim arabada 17'' + gaz yeme ile ilgili bir problem var, yoksa fark daha fazla olurdu.

3 tane 1.6 TDCI focus ile denedim, onlar daha fazla fark yemisti, düsününce focus astrayı rahatlıkla gecer.

Dynoya cıkacagım bakalım biyerlerde bi kayıp seziyorum.

OmerRS
11-08-2008, 22:41
anladım abi. dediğin gibi focus astrayı rahatlıkla geçer. hatta ben 1.4 otomatik fiesta ile astrayla aynı gitmiştim o yüzden merak ettim. benim arabanın durumu ne diye :D

34NVL80
11-08-2008, 23:22
metin hadi allah utanırmasın çıkarmışsın arabayı sonunda yollara anadolu yakasınada bekleriz seni özledik nvl 80 :)

Allah razı olsun çıkardık debi metrem yoktu yarın geliyor chipleri ve diğer ürünleri takamadım hem rodaj yeni bitti ilkkez bastık o akşam ayrıca stock chipler var 204 ps debi ve enjektör yok üzerinde max 180 190ps veriyor ama bu hafta 300 üzeri olacak :D

Yekta
11-08-2008, 23:23
güzel geceydi :) nvl iyi yürüyodu daha da baya yolu varmış denilene göre :)
type r da güzeldi üstünde ne olduğunu tam bilmiyorum ama iyi gidiyodu eğer o kadar az şey varsa :) 4 te 1.5 boy filan önümde oluyordu 1 kere geçtim ama orda da bi karışıklık olmuş sanırım :) kornalarda anlaşamadık ama pek onun için bende genelde geç çıktım.. ben çaldığımda kornayı hemen hemen yan yanaydık :)

onur benim ercanla denerkenki videom var mı? kamyoncu spec ağızda sigarayla :D:D

34NVL80
11-08-2008, 23:23

Benim arabada 17'' + gaz yeme ile ilgili bir problem var, yoksa fark daha fazla olurdu.

3 tane 1.6 TDCI focus ile denedim, onlar daha fazla fark yemisti, düsününce focus astrayı rahatlıkla gecer.

Gungören bağcılar sanai sitesine git prof. bi alman aldı ordaki bosch servisi hatta büyük hava pervaneleri getirdi Opel Dostlar yolladı de baya bi ilgilenir

M3CSL
11-08-2008, 23:35
ercanla mcsnin ayrintili sonuclarla beraber guzel bi videosunu izlesek iyi olurdu:)

Yekta
11-08-2008, 23:40
net bi deneme değildi ercanın arabası daha ağırdı 3 kişiydi (ikisi onur k :D ) benim motor cayır cayır ısınmıştı filan :)

M3CSL
11-08-2008, 23:58
eheheehe:)
bi dahakine aliriz o zmn.:).

levent
12-08-2008, 00:06
maşallah tüm araçlara, yavuz abi gururumuz :) gaz kelebeğinden olabilirmi abi yememe problemi?

alanyaya geldin görüşemedik, hele bide puntoyla gelicektinki roll yapardık :D

Vtec-SEDAN
12-08-2008, 00:14
güzel bi h.sonu idi yedik içtik gazladık güldük ve eğlendik :)

serkan, yekta ile denerken benim yanımda onur vardı ve yaklaşık olarak mcs beni 1,5 boy falan geçti hemen hemen yektanın egzoz sesi zaten insanın motivasyonunu bozuyor çok tatlı..:D

geçildikçe herkes bir bahane buluyor hatta aracı sürenlerin yanındaki arkadaşları:) halbuki zevkine ordayız, bende de bi sürü sorun warken 17 jant bagaj ağzına kadar dolu debriyajım bitik vs. vs. vs... hiç sesimi çıkarmadım kim istediyse de herkesle fazla fazla denedim ve zevkimi aldım. inşallah bi dahaki sefere daha güzel olur hem tfsi ile deneriz unutmuşuz onu :)

Tholl-ga
12-08-2008, 00:19
hadi dürümcüe :D

yearone
12-08-2008, 01:16
Onur;

Çakmağın bende :D Ama benim çakmak kara kayıp manevi değeri vardı :)

Keşke gelseydim yav. Siz bayağı bi beklediniz orada. Neyse başka zaman :D Maşallah tüm araçlara....

Mr.K
12-08-2008, 07:21
Onur;

Çakmağın bende :D Ama benim çakmak kara kayıp manevi değeri vardı :)

Keşke gelseydim yav. Siz bayağı bi beklediniz orada. Neyse başka zaman :D Maşallah tüm araçlara....

Haftaya gel iste ;)

iynn-RS
12-08-2008, 07:46
ercanla mcsnin ayrintili sonuclarla beraber guzel bi videosunu izlesek iyi olurdu:)

araştır serkan iyi araştır.
yakında dişine göre bi RS bulacaksın:D

HALUK
12-08-2008, 09:08
ercan clio yürümeye başlamış lpg mi baglattın :D
huzur lpg de:D

Vtec-SEDAN
12-08-2008, 09:10
doğalgaz :)

Mr.K
12-08-2008, 12:43
doğalgaz :)

Birak simdi ercan vitesleri atarken gorduk alttan biseyler bizikliodun bole bi sapitiyodu biseyler oluyodu arabaaya NOS basiorum desene:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::D:D :D:D:D haudhaudahda

Vtec-SEDAN
12-08-2008, 12:49
Birak simdi ercan vitesleri atarken gorduk alttan biseyler bizikliodun bole bi sapitiyodu biseyler oluyodu arabaaya NOS basiorum desene:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::D:D :D:D:D haudhaudahda

hehehe olm oldu olacak tam yerini söyleseydin koltuğun altındaki 500lt nos tankını :D geyik resmi koydurma millete şimdi :)

Eray Yümsel
12-08-2008, 12:51
geliyooooooooooo :)

Vtec-SEDAN
12-08-2008, 12:51
demeye kalmadı eray geldi bile :D :D

FaBeRgE
12-08-2008, 13:14

Yürüdüğün focuslar stockmuydu? Aracın yaklaşık olarak kaç hp, nm ve 1.3 mü

Dragger
12-08-2008, 20:21
hadi dürümcüe :D

Öteki dürümcü tamam da, sabah 6da neco mu nedir ordan bi dürüm yedik...

3 gün midem düzelmedi :Deli:

Dragger
12-08-2008, 20:22
geliyooooooooooo :)

Seni de bekliyoruz bir dahaki bulusmaya :D

Öyle geyik fotosu atıp kacmakla olmaz :)

Dragger
12-08-2008, 20:28
Yürüdüğün focuslar stockmuydu? Aracın yaklaşık olarak kaç hp, nm ve 1.3 mü

Evet stocklardı.

Benim aracım stock 1.3 70hp...

Chip sonrası dynoda 95.2 verdi.

Sonrasında Kat iptali + simota kutuici + egr iptali + magnex takıldı.

Bugunlerde tekrar cıkıcam dynoya, sonucu yazarım.

Su an 100hp 230nm gibi tahmin ediyorum.

Bunun yanında en büyük avantajım 980kg bos agırlıga sahip olmam :)

1.3 hacim rollinglerde 4. vites itibariyle sorun yaratıyor, keske biraz daha hacimli olsaydı :D

PM sorusuna da burdan cevap veriyim;

Kat iptalinin faydasını hissettim ama otto egsoz varken cok igrenc bir sese döndü, magnexi takınca ses sorununu cözdük. Kat iptali sonrası ses degisiyor, bu da risk biraz :) Performansa artısı tabiki kesinlikle var :)

Eray Yümsel
12-08-2008, 20:30
Seni de bekliyoruz bir dahaki bulusmaya :D

Öyle geyik fotosu atıp kacmakla olmaz :)

inş neden olmasın :) haberleşiriz. geyik işin makarası :)

34NVL80
12-08-2008, 20:33
net bi deneme değildi ercanın arabası daha ağırdı 3 kişiydi (ikisi onur k :D ) benim motor cayır cayır ısınmıştı filan :)

astra zaten 105 ile 95 arası çalışıyor deli oldum :))) manuel fana bi kablo çekmem lazım

Dragger
12-08-2008, 20:33
hehehe olm oldu olacak tam yerini söyleseydin koltuğun altındaki 500lt nos tankını :D geyik resmi koydurma millete şimdi :)

Cakmaga nos baglanır 50 YTL :D

opeldostlar
13-08-2008, 12:35
Iyi seyirler k.gazdaki arkadaslara buguzel geceyi yasattiklari icin tesekkurler . . Tum araclarada tekrardan maasallah ;). . . :icon_tup:

Bu guzel geceyi bizlere yasatan K.gaz tayfasina tekrardan tesekkur etmeyi borc biliriz :icon_tup:

Clio Rs(VB)

Supersprint Son Susturucu
Simota Cai
17'' jant +bagaj tesisat

MCS(BT)

Hava filtresi
Iskender Egzoz

Type-R (bildigimiz kadariyla)

Komple header dahil borla egzoz sistemi
Cai (markasi bilinmiyor)
V-tec daha once aciliomus,timing yapilmis . . .

Punto Dizel

Upsolute Chip
Simota kutu ici hava filtresi
Kat iptali
Magnex Son susturucu

Opel Astra Coupe

Bov
Egzoz
(baska +si varsa bilmiyoruz. . .)

Type-r da borla kit yok sadece arka devil var.Coupe da da bov değil irmscher egsoz var ( standart ) + ağrıza ışı yanıyor sölemiştik bu arada astra dizel 4 binde kesiyor onunda arıza ışı yanıyor ... haftaya Kaan ( Eriador ) ın Hadnycam ile çekimleri yapıcaz adam gibi olsun herkesi bekleriz :)

Dragger
13-08-2008, 12:44
Coupede nasıl bov yok cuffluyordu?

FaBeRgE
13-08-2008, 12:49
Evet stocklardı.

Benim aracım stock 1.3 70hp...

Chip sonrası dynoda 95.2 verdi.

Sonrasında Kat iptali + simota kutuici + egr iptali + magnex takıldı.

Bugunlerde tekrar cıkıcam dynoya, sonucu yazarım.

Su an 100hp 230nm gibi tahmin ediyorum.

Bunun yanında en büyük avantajım 980kg bos agırlıga sahip olmam :)

1.3 hacim rollinglerde 4. vites itibariyle sorun yaratıyor, keske biraz daha hacimli olsaydı :D

PM sorusuna da burdan cevap veriyim;

Kat iptalinin faydasını hissettim ama otto egsoz varken cok igrenc bir sese döndü, magnexi takınca ses sorununu cözdük. Kat iptali sonrası ses degisiyor, bu da risk biraz :) Performansa artısı tabiki kesinlikle var :)

Cevabın için teşekkürler bende kat iptali+son susturucu düşünüyorumda o yüzden sormuştum. 4.vites olayı bende de var merak etme 2.ve 3.viteste ayırdığım araçlar beni 4un sonunda geçebiliyor. Beygir bandına bindiği için sanırım böle oluyor.

Dragger
13-08-2008, 12:52
Cevabın için teşekkürler bende kat iptali+son susturucu düşünüyorumda o yüzden sormuştum. 4.vites olayı bende de var merak etme 2.ve 3.viteste ayırdığım araçlar beni 4un sonunda geçebiliyor. Beygir bandına bindiği için sanırım böle oluyor.

4 kabusum oldu, 4e attıgım anda geciliyorum :D

Yazılımlarımızla da alakası var sanırım sadece hacim degil...

Vtec-SEDAN
13-08-2008, 13:00
Type-r da borla kit yok sadece arka devil var.Coupe da da bov değil irmscher egsoz var ( standart ) + ağrıza ışı yanıyor sölemiştik bu arada astra dizel 4 binde kesiyor onunda arıza ışı yanıyor ... haftaya Kaan ( Eriador ) ın Hadnycam ile çekimleri yapıcaz adam gibi olsun herkesi bekleriz :)

işte dediğim gibi herkeste belirli sorunlar war maalesefki benimde saymadığım bi sıkıntılarım war aracımda en başta debriyajım ve gaz telim.. ama gerek coupe turbo, gerek cdti hiç sorunu olmasada sonuçlar da çok fazla bi değişiklik olmaz maalesefki :) bi dahaki sefere sorunlarını halledip gelirlerse daha sağlıklı bir deneme yapma şansımız olacak, önemli olan deneyip görmek tabii ki maksat zevk almak :icon_tup:

Cem.B
13-08-2008, 13:02
işte dediğim gibi herkeste belirli sorunlar war maalesefki benimde saymadığım bi sıkıntılarım war aracımda en başta debriyajım ve gaz telim.. ama gerek coupe turbo, gerek cdti hiç sorunu olmasada sonuçlar da çok fazla bi değişiklik olmaz maalesefki :) bi dahaki sefere sorunlarını halledip gelirlerse daha sağlıklı bir deneme yapma şansımız olacak, önemli olan deneyip görmek tabii ki maksat zevk almak :icon_tup:

kanka onu bunu bırakta bi deneyemedik ne kısmetsizlikmiş:D

Sefa_vts
13-08-2008, 13:12

type-r da borla egzoz vardı.. devil değildi.. en azından yalçın abi öyle söyledi gece sen yanımıza gelmeden önce.. gerçi markası da dert değilm ama header lı timing li bi typer dı.. :)

coupeden ciddi olarak bov sesi geliodu.. allah allah.. sonuçta hp kazandırmıyo.. söylenmicek bişide değil.. filtre olsa hani bir nevi gazı bırakıncada kendi ıslığı hafifde olsa duyulur.. ama standart araba çuflamaz sanki... :)

Dragger
13-08-2008, 13:15
Coupe Turbo bovluydu ya onda herhangi bir süphe yok.

Bovsuz araba cuflarmı? Yok öyle birsey...

CDTI icin de söylenecek birsey yok, sorunsuz olsa da sonuc degismezdi.

Zaten ben de 4000-4300 arası vites atıyorum, dizel arabada 4000 sonrası hikaye...

Sefa_vts
13-08-2008, 13:26
Coupe Turbo bovluydu ya onda herhangi bir süphe yok.

Bovsuz araba cuflarmı? Yok öyle birsey...

CDTI icin de söylenecek birsey yok, sorunsuz olsa da sonuc degismezdi.

Zaten ben de 4000-4300 arası vites atıyorum, dizel arabada 4000 sonrası hikaye...

filtreli 207 gt yada rc dinle abi.. bende pek inanmamıştım :)

Vtec-SEDAN
13-08-2008, 13:27
kanka onu bunu bırakta bi deneyemedik ne kısmetsizlikmiş:D

kanka aynen be kısmet olmadı dediğin gibi yapalım bir orgz deneyelim:)

Dragger
13-08-2008, 13:31
Pazar körfeze gidersek denersiniz yolda :D

Vtec-SEDAN
13-08-2008, 13:33
pazar günü çok heyecanlı olcak ama bende körfez için diesel power yapabilirim senle deneriz yawuz :D

opeldostlar
13-08-2008, 13:37
Keske sende donmeseydin :) Cakmagimda sende kaldi zaten :p :D

Punto astrayi gecti
MCS type`ri gecti
Clio Rs type`r i gecti
NVL alayini gecti :p

Elimde olan videolar bunlar

Mcs typeri geciyo galiba sonlara dogru
Rs yarim boy onde gecio type-r`i
Punto ztn geciyo :)
Clio rs astra turbo`yu geciyo sonuclar boyle. . .

Dipnot;

Elimde olmayan videolar`da var(yalanci durumuna dusmeyelim)

Genelde Type-r Hep 2boy onde oldu ancak araclarin icinde 2ser kisi vardi yolda giderken isinma turlari diyelim . . Daha elinde video olan varsa eklerse sevinirim. . .Benden bu kadar . . :)
astrayı saymayalım ok de
typer 3 kalkıştada miniyi geçti rc ile kalkmadı en son 3 lü kalktılar rc en sonda ikinci mini typer kafada diimiydi yoksa bizim gözlermi bozuk karanlıkta hondayı son görüyor ? ha bu arada 2 de basacakken herkez 1 de basmasına rağmen typer 2 de bastı ve gene sonda aldı ? şimdi nası oluyoda 1 mini 2 rc 3 typer oluyo ban haala anlamış değilim ve benim gibi ordaki 40 küsür kişide bu yazılanları haala anlayamamış neyse bu hafta biz çekeriz vid leri net görünür
geçmek geçilmek bi yere önemli olan milleti eğlendirdik kazasız belasız bi gün yaşadık ve bayaada eğlendik yoksa sen bugün geçersin ben yarın öbürgün daha fazlasını yapan geçen elbet biri olacaktır sonu yok önemli olan .....
O AKŞAM KİM KAZANDI BİLİYORMUSUNUZ DOSTLUK KAZANDI
hepinize teşekkürler .

Sefa_vts
13-08-2008, 13:49
astrayı saymayalım ok de
typer 3 kalkıştada miniyi geçti rc ile kalkmadı en son 3 lü kalktılar rc en sonda ikinci mini typer kafada diimiydi yoksa bizim gözlermi bozuk karanlıkta hondayı son görüyor ? ha bu arada 2 de basacakken herkez 1 de basmasına rağmen typer 2 de bastı ve gene sonda aldı ? şimdi nası oluyoda 1 mini 2 rc 3 typer oluyo ban haala anlamış değilim ve benim gibi ordaki 40 küsür kişide bu yazılanları haala anlayamamış neyse bu hafta biz çekeriz vid leri net görünür
geçmek geçilmek bi yere önemli olan milleti eğlendirdik kazasız belasız bi gün yaşadık ve bayaada eğlendik yoksa sen bugün geçersin ben yarın öbürgün daha fazlasını yapan geçen elbet biri olacaktır sonu yok önemli olan .....
O AKŞAM KİM KAZANDI BİLİYORMUSUNUZ DOSTLUK KAZANDI
hepinize teşekkürler .

gözüken videolara yapılan yorum yalnız bunlar.. rollde type-r 1-2 boy arası geçiyormuş zaten.. Korna olayıda farklı bir tablo tabi.. :) 4 lü videoya gelince.. sahibi iyi biriydi type-r ın ama 2 den itibaren gelse o şekilde gelemezdi.. illa 1'e çekmiştir yada geç basmıştır.. çünkü 2 de gelse fark daha fazla olurdu bir vites küçük çünkü rakiplerinde boş değil.. ama eğlenceli güzel bir gündü.. sonuçta araçlar işin tatlı hırsı zevki.. sen beni geçtin ben seni geçtim muhabbeti olmaz denir ama tatlı rekabette burdadır bence.. yine denenir zaten :) Ama gecesinde mangal yapalım artık :D

opeldostlar
13-08-2008, 13:50
işte dediğim gibi herkeste belirli sorunlar war maalesefki benimde saymadığım bi sıkıntılarım war aracımda en başta debriyajım ve gaz telim.. ama gerek coupe turbo, gerek cdti hiç sorunu olmasada sonuçlar da çok fazla bi değişiklik olmaz maalesefki :) bi dahaki sefere sorunlarını halledip gelirlerse daha sağlıklı bir deneme yapma şansımız olacak, önemli olan deneyip görmek tabii ki maksat zevk almak :icon_tup:ok güzelde ben daha kalkmadan önce size bu sıkıntıları var cup un dedim kaldırmayacaktım fakat o kadar millet gelmiş eğlence var olsun hadi kalk ama geçilirsin dediğim halde arızasına rağmen genede kaldırttım seninle bu bahane diilki daha kalkmadan önce hatırlatmıştım geçilmek geçmek no prob eğlenceye devam araçta turbo chec valf de arıza var 170 ps geçmiyor şu an eriador bile geçti beni :):) 136 ps haala parçası gelmedi deutscheland dan bilgilerinize
ewt snn de arabanda bayaa sıkıntılar varmış anlattığına göre genede güzel alet maşallah fenada yürümüyor yeterde artar bile
desene sıkıntıları bittikten sonra neler yapacak millete hadi hayırlısı

Cem.B
13-08-2008, 13:52
pazar günü çok heyecanlı olcak ama bende körfez için diesel power yapabilirim senle deneriz yawuz :D

aynen bende dizel power :D yazık günah o kdar yol gidilmez bnm arabayla:)

Vtec-SEDAN
13-08-2008, 13:55
aynen bende dizel power :D yazık günah o kdar yol gidilmez bnm arabayla:)

aynen kanka olmadı hep beraber gidelim

Cem.B
13-08-2008, 13:57

haberleşiriz ;)

opeldostlar
13-08-2008, 14:00
astra coupe turbo arkadaşlar karışıklığı düzeltelim şunuda düzeltelim typer de yanlış anlaşılmalar olmuş en neti bu yapan benim çünki :):) daha doğrusunu benden başkası bilemez :) rezenatörü borla taktım sesi kesmek için polis olayından kurtardık egzostuda devil taktım arkadaşlar arkayı ha bu arada heders de var bizim üretim genelde olmayanıda az sanırım heders :) tymnk ayarına gelince v tech zaten yapıyor bunu erken açma programını daha yükleyemedik soketi gelmedi henüz yani olay bundan ibaret :):) bunuda açıklamış olalım
bu arada şu pazar işini bi netleştirelim körfez mi var pazara eğer varsa c.tesiyi boşverin körfeze çuflayalım makarasına
,

Vtec-SEDAN
13-08-2008, 14:01
ok güzelde ben daha kalkmadan önce size bu sıkıntıları var cup un dedim kaldırmayacaktım fakat o kadar millet gelmiş eğlence var olsun hadi kalk ama geçilirsin dediğim halde arızasına rağmen genede kaldırttım seninle bu bahane diilki daha kalkmadan önce hatırlatmıştım geçilmek geçmek no prob eğlenceye devam araçta turbo chec valf de arıza var 170 ps geçmiyor şu an eriador bile geçti beni :):) 136 ps haala parçası gelmedi deutscheland dan bilgilerinize
ewt snn de arabanda bayaa sıkıntılar varmış anlattığına göre genede güzel alet maşallah fenada yürümüyor yeterde artar bile
desene sıkıntıları bittikten sonra neler yapacak millete hadi hayırlısı

herkes sıkıntılıymış sıkıntısız olan adam yok. bu işler sıkıntısız olmuyor zaten :) bu arada bu toplu denemede type-r geçildiği zaman 3 araba startın orda siz öndeydiniz ve sadece ben arkanızdaydım. type-r 2de basmış olabilir ama kesinlikle 2de bastığını anladığında 1e almıştır çünkü onun arayı kapatarak arkadan o şekilde yakınlaşmasına mantık olarak imkan yokki olması gereken viteslerde denendiğinde öyle bir fark olmadı :icon_tup: arkadaş 2de başladığını söylemiş ancak 1e atıp devam ettiğini söylemeyi unuttu sanırım.. yoksa orda herkes birbirini gördü oturduk yedik içtik muhabbet ettik geçilince yada geçince kendine hırs yapacak insanlar aramızda yok, barınamazda. önemli olan söylediğin gibi kazasız belasız huzurlu bir şekilde güle oynaya denemelerimizi yapıp muhabbetimize devam ettik, inşallah tekrarlarızda.. :)

opeldostlar
13-08-2008, 14:05
ben gözle gördüklerimi yazdım görmediklerim 1 gördüklerim 3
yani 3/1 mi oluyor ? ne
neyse canım öyle yada böyle
ŞU KÖRFEZ İŞİNDEN HABERİM YOK Bİ BİLEN AÇSIN KONUYUDA KESİNMİ NETMİ gidilecekse gidelim arkadaşlar

Vtec-SEDAN
13-08-2008, 14:12
göze gözlüğe gerek yokki zaten ona göre oranlama yaparsan herkes ayrı telden çıkar burda sadece yorumluyoruz kimsenin art niyetli olarak baktığını sanmıyorum bende kendi gördüklerimi sayarsam 10/1 çıkarsa lüzumsuz bir tartışmaya dönerki öyle insanlar değil hiçkimse. ilk sayfada video çekimleri var, kim geçiyo yada geçiliyo gören görsün. geçmeninde tadı ayrıdır, geçilmeninde. iyicene klişe oldu ama işte geldik denedik ter attık.

opeldostlar
13-08-2008, 16:15
:)))şu video işini eriadora bırakmak lazım ya oda 2 çeker adam sünger mübarek efese ortak olacak yakında :):)

Vtec-SEDAN
13-08-2008, 16:17
efespilsen sponsor olcak Kaan'a yakında :D birayla çalışan araba yapcaklar :hahaha: :D

Baran^
13-08-2008, 16:35
Sizleri kınıyorum sokaklarda olmaz bu işler :D:D:D:hahaha:

34NVL80
13-08-2008, 22:53
Sizleri kınıyorum sokaklarda olmaz bu işler :D:D:D:hahaha:

Sen hayatında hiç gazlamadın dimi hep trafik rakkamlarının doğrultusunda kullanıyorsun arabanı sanırım bravo :bravo:puhahahahahahahaha
şu izmit olayı nedir bi allahın kuluda yazsın yaaa,yada bi org. yapalım ????

KMR2-GT
13-08-2008, 23:00

sen ve bı yerden bı yere gıtmekk??:D:D

Berkan
13-08-2008, 23:19
Sen hayatında hiç gazlamadın dimi hep trafik rakkamlarının doğrultusunda kullanıyorsun arabanı sanırım bravo :bravo:puhahahahahahahaha
şu izmit olayı nedir bi allahın kuluda yazsın yaaa,yada bi org. yapalım ????

tüm detaylar ;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=17752

Vtec-SEDAN
13-08-2008, 23:51
sen ve bı yerden bı yere gıtmekk??:D:D

biz söyledikmi gideriz, geliriz kamer :) öyle gelicem diyip 2gün önceden söz verip gelipte uğramadan hikayeden bahaneler üretip gelmemezlik yada gitmemezlik yapmayız sen merak etme :icon_tup::D

Absinthé
13-08-2008, 23:58
Astra coupe turbonun plakası 34 NSR xx mi... :D

Eriador
14-08-2008, 09:14
Sado nun arabası işte tanımıyorsun sanki :)

KMR2-GT
14-08-2008, 09:28
biz söyledikmi gideriz, geliriz kamer :) öyle gelicem diyip 2gün önceden söz verip gelipte uğramadan hikayeden bahaneler üretip gelmemezlik yada gitmemezlik yapmayız sen merak etme :icon_tup::D

böyle düşündüğünü bildiğim iyi oldu saol kardeş..

Vtec-SEDAN
14-08-2008, 10:36
böyle düşündüğünü bildiğim iyi oldu saol kardeş..

ne demek canım benim ;)

Absinthé
14-08-2008, 11:15
Sado nun arabası işte tanımıyorsun sanki :)

Yaw ben afiş olmasın diye demiştim :D yürümüyo dıyınce tahmin ettim gerçi

opeldostlar
14-08-2008, 12:36
genelde arabalar parayı verince yada arıza ışıkları sönünce yürürler :):) 3 kulhüwallah la araba yürürmü eri :):)

Dragger
14-08-2008, 19:28
Benim arabanın gaz yememe sorunu da bugun cözüldü :)

250 YTL sıkısmıs araya :D

Enjektörler temizlendi, carbon clean yapıldı, hava debimetresi degisti :D

Masallah kısrak gibi oldu :D

M3CSL
14-08-2008, 20:29

hadı bakalım dısel powerr:D

OmerRS
14-08-2008, 20:56

sorunu hallettiğine sevindim abi. egr yi de iptal etmiştin gerçi ama onu da bi temizletseydin.

Dragger
14-08-2008, 21:12
Sagol kardesim :)

Temizlendi hepsi, mis gibi oldu :D

typeRace
14-08-2008, 21:51
herkes sıkıntılıymış sıkıntısız olan adam yok. bu işler sıkıntısız olmuyor zaten :) bu arada bu toplu denemede type-r geçildiği zaman 3 araba startın orda siz öndeydiniz ve sadece ben arkanızdaydım. type-r 2de basmış olabilir ama kesinlikle 2de bastığını anladığında 1e almıştır çünkü onun arayı kapatarak arkadan o şekilde yakınlaşmasına mantık olarak imkan yokki olması gereken viteslerde denendiğinde öyle bir fark olmadı :icon_tup: arkadaş 2de başladığını söylemiş ancak 1e atıp devam ettiğini söylemeyi unuttu sanırım.. yoksa orda herkes birbirini gördü oturduk yedik içtik muhabbet ettik geçilince yada geçince kendine hırs yapacak insanlar aramızda yok, barınamazda. önemli olan söylediğin gibi kazasız belasız huzurlu bir şekilde güle oynaya denemelerimizi yapıp muhabbetimize devam ettik, inşallah tekrarlarızda.. :)

merhaba arkadaşlar;

kırmızı type-r ın sahibi benim yeni geldim aranıza.. baştan sona okudum videolar da biraz karışıklık olmuş sanırım.. cooper s ile sanırım 3 kere kalktık diğer üçlü video da ise cooper s deki arkadaşla 1. ci 2.ci vites mi diye bir iletişim sorunu oldu..15-20 km hızda 2.viteste kalkınca doğal olarak 3 boy geriye düştüm ama 1.vites e atmadım aynen 2 ile devam ettim .. zaten 2 de dip gaz yapıp arabanın devirlenmesi ile tekrar 1 e atıp gazlamam ararsında pek fark olmuyacaktı çünkü ciddi farkı yedim ilk başta.4.vites sonuna doğru cooper s e çok yaklaşdım ama meseafe bittiği için geçemedim..(bir yorumda type-r geçti diye yazılmış o yüzden söylemek istedim ).. araçta headers,borla orta devil son susturucu ve cai var..(yalçın abi de bahsetmiş zaten )

bu arada herkese teşekkürler eğlenceli ve hırs olmayan güzel bir gece oldu..

palios
14-08-2008, 22:01
typer:
pıpercross cai
dc headers
devil eksoz sıstemı

typer da olanlar bunlar arkadaslar...dha prof. vıdeolar beklıoruz..

34NVL80
11-01-2009, 21:55
Güzeldiiii evttt