Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara yardım
Yarın gündüz ya da gece kısmetse ankaraya geliyorum . Muhtemelen gece yola çıkıp cumartesi sabah orada olucam otobüsle geliyorum . Gazi üniversitesi iktisadi idari bilimler fakültesinde sınavım var . Daha önce hiç gitmedim gazi üniversitesine .. Tam olarak nerdedir ? Sabah aşti'de indikten sonra metroyla nereye gidip nerede zaman geçireyim ? Sınavım saat 14:00'da
Mikrop_Ali
06-03-2014, 18:08
aşti gazi beşevler bahçeli birbirine cok yakın yerler o cıvarlarda gordugun genclerı takıp et takılacak yerlerıde rahatlıkla bulursun :) ordanda sınava gecersın
aşti gazi beşevler bahçeli birbirine cok yakın yerler o cıvarlarda gordugun genclerı takıp et takılacak yerlerıde rahatlıkla bulursun :) ordanda sınava gecersın
Sabah o saatlerde açık yer bulur muyum mekan olarak sınava kadar zaman geçireyim ?
evolution_9
06-03-2014, 18:14
aşti de indikten sonra alt geçitten karşıya geç aşğı doğru inen dolmuşlardan birine bin gölbaşı- ulus geçiyor mesela 2 km falan aşağıda sabancı kız yurdunun orda ineceksin dolmuşçu söyler sana zaten.öetroya binersen biraz yürürsün.
aştiden ankaraya bin beşevler durağında in, orada kimi sorsan tarif eder, yürüme mesafesi ibf.
zaten 3. cadde de beşevler durağına yakın, kaçta ineceksin bilmiyorum ama daha 1 olmadan oradaki starbucks kapalı gişe.3. caddeye gir 50 metre ilerde sağda leman var. yakın olsun dersen oralarda takılabilirsin. gelmişken 7yi göreyim dersen de o mesafeden bi 10-15 dakika yürürsün istemediğin kadar mekan var açık.
aşti de indikten sonra alt geçitten karşıya geç aşğı doğru inen dolmuşlardan birine bin gölbaşı- ulus geçiyor mesela 2 km falan aşağıda sabancı kız yurdunun orda ineceksin dolmuşçu söyler sana zaten
Metroyla ulaşım daha kolay değil mi ? Bahçelievlerde de takılmış olurum biraz .
Saat sabah 07:00 gibi ankarada olmuş olurum herhalde saat çok erken
Aştide inip ankaray'a geçebilirsiniz. Oradan metroyla beşevler istasyonunda inerseniz en kestirme yol o olur. Ordanda kime sorsanız gösterirler zaten. Yol üstünde zaten bi cafe tarzı yer var orada oturabilirsiniz.
7 gibi ineceksen direkt fakülteye git, en azından o saatte oralar canlı olur, diğer türlü her mekanda tek başına oturursun :D
evolution_9
06-03-2014, 18:19
Saat sabah 07:00 gibi ankarada olmuş olurum herhalde saat çok erken
o zaman metrodan beşevlerde in oralarda boylu boyunca mekanlar var tandoğan tarafına doğru yürüyceksin ama mekanlar için ama o saatte mekanlar boş olur gümüş simit var git oraya baya canlı olurdu eskiden:)
Mekanın dolu boş olması önemli değil valla ,muhtemelen yağmurlu falan olur sığınayım zaman geçsin takılırım öyle kafama göre :)
Peki mutlaka yemek yemeden dönmeyeceğim neresi var ? Geçen yaz geldiğimde leman kültür e falan gitmiştim oranın da yemekleri güzeldi ,ancak böyle kebap tarzı güzel yemek yapan yer var mı ?
Peki mutlaka yemek yemeden dönmeyeceğim neresi var ? Geçen yaz geldiğimde leman kültür e falan gitmiştim oranın da yemekleri güzeldi ,ancak böyle kebap tarzı güzel yemek yapan yer var mı ?
aspava var :) esat ta ama biraz uzak kalır beşevlere
gerçi emek 8.cd dede var orayada gidebilirsin sınavdan sonra
CasabLanca
07-03-2014, 10:43
ineceğin yer, takılacağın yer, sınav yeri hepsi birbirine yakın. aştiden fakülteye taksiye binsen 10 tl yazar
Çukurağaya git emekte ora da güzeldir.
altugkocer
07-03-2014, 11:33
Esatta Efsane Prof Sadık Usta var. Adam inanılmaz kebap yapıyor. Biraz tuzludur ama verdiğin fiyata kat kat değer bence.