PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara yardım

Anıl E.
06-03-2014, 18:04
Yarın gündüz ya da gece kısmetse ankaraya geliyorum . Muhtemelen gece yola çıkıp cumartesi sabah orada olucam otobüsle geliyorum . Gazi üniversitesi iktisadi idari bilimler fakültesinde sınavım var . Daha önce hiç gitmedim gazi üniversitesine .. Tam olarak nerdedir ? Sabah aşti'de indikten sonra metroyla nereye gidip nerede zaman geçireyim ? Sınavım saat 14:00'da

Mikrop_Ali
06-03-2014, 18:08
aşti gazi beşevler bahçeli birbirine cok yakın yerler o cıvarlarda gordugun genclerı takıp et takılacak yerlerıde rahatlıkla bulursun :) ordanda sınava gecersın

Anıl E.
06-03-2014, 18:11
aşti gazi beşevler bahçeli birbirine cok yakın yerler o cıvarlarda gordugun genclerı takıp et takılacak yerlerıde rahatlıkla bulursun :) ordanda sınava gecersın

Sabah o saatlerde açık yer bulur muyum mekan olarak sınava kadar zaman geçireyim ?

evolution_9
06-03-2014, 18:14
aşti de indikten sonra alt geçitten karşıya geç aşğı doğru inen dolmuşlardan birine bin gölbaşı- ulus geçiyor mesela 2 km falan aşağıda sabancı kız yurdunun orda ineceksin dolmuşçu söyler sana zaten.öetroya binersen biraz yürürsün.

drago
06-03-2014, 18:15
aştiden ankaraya bin beşevler durağında in, orada kimi sorsan tarif eder, yürüme mesafesi ibf.

zaten 3. cadde de beşevler durağına yakın, kaçta ineceksin bilmiyorum ama daha 1 olmadan oradaki starbucks kapalı gişe.3. caddeye gir 50 metre ilerde sağda leman var. yakın olsun dersen oralarda takılabilirsin. gelmişken 7yi göreyim dersen de o mesafeden bi 10-15 dakika yürürsün istemediğin kadar mekan var açık.

Anıl E.
06-03-2014, 18:15
aşti de indikten sonra alt geçitten karşıya geç aşğı doğru inen dolmuşlardan birine bin gölbaşı- ulus geçiyor mesela 2 km falan aşağıda sabancı kız yurdunun orda ineceksin dolmuşçu söyler sana zaten

Metroyla ulaşım daha kolay değil mi ? Bahçelievlerde de takılmış olurum biraz .

Anıl E.
06-03-2014, 18:16
Saat sabah 07:00 gibi ankarada olmuş olurum herhalde saat çok erken

EmreS13
06-03-2014, 18:18
Aştide inip ankaray'a geçebilirsiniz. Oradan metroyla beşevler istasyonunda inerseniz en kestirme yol o olur. Ordanda kime sorsanız gösterirler zaten. Yol üstünde zaten bi cafe tarzı yer var orada oturabilirsiniz.

drago
06-03-2014, 18:18
7 gibi ineceksen direkt fakülteye git, en azından o saatte oralar canlı olur, diğer türlü her mekanda tek başına oturursun :D

evolution_9
06-03-2014, 18:19
Saat sabah 07:00 gibi ankarada olmuş olurum herhalde saat çok erken

o zaman metrodan beşevlerde in oralarda boylu boyunca mekanlar var tandoğan tarafına doğru yürüyceksin ama mekanlar için ama o saatte mekanlar boş olur gümüş simit var git oraya baya canlı olurdu eskiden:)

Anıl E.
06-03-2014, 18:23
Mekanın dolu boş olması önemli değil valla ,muhtemelen yağmurlu falan olur sığınayım zaman geçsin takılırım öyle kafama göre :)

Anıl E.
07-03-2014, 10:37
Peki mutlaka yemek yemeden dönmeyeceğim neresi var ? Geçen yaz geldiğimde leman kültür e falan gitmiştim oranın da yemekleri güzeldi ,ancak böyle kebap tarzı güzel yemek yapan yer var mı ?

RsErdi
07-03-2014, 10:41
Peki mutlaka yemek yemeden dönmeyeceğim neresi var ? Geçen yaz geldiğimde leman kültür e falan gitmiştim oranın da yemekleri güzeldi ,ancak böyle kebap tarzı güzel yemek yapan yer var mı ?

aspava var :) esat ta ama biraz uzak kalır beşevlere
gerçi emek 8.cd dede var orayada gidebilirsin sınavdan sonra

CasabLanca
07-03-2014, 10:43
ineceğin yer, takılacağın yer, sınav yeri hepsi birbirine yakın. aştiden fakülteye taksiye binsen 10 tl yazar

Equinox
07-03-2014, 11:21
Çukurağaya git emekte ora da güzeldir.

altugkocer
07-03-2014, 11:33
Esatta Efsane Prof Sadık Usta var. Adam inanılmaz kebap yapıyor. Biraz tuzludur ama verdiğin fiyata kat kat değer bence.