Orijinalini görmek için tıklayınız : cezalar sistemde gozukmuyor
paulharris
07-03-2014, 10:14
2 ay once ceza geldi... 2 tane trafik cezası kagıdım var... hiçbiri sistemde gozukmuyor..sizde de oyle oluyormu arkadaslar...
oluyor.benimki 2 sene sonra sistemde gözükmüştü
Yiğit G.
07-03-2014, 10:20
konusu varken bende sorayım radar yedim geçen 2 arabaydık , benim ceza kagıdıma diğer adamın plakasını yazmış..Ne olur bunun sonucu ?
Sistemde gozukmeyen cezayi nasil.odeyecegiz makbuz yok?
Sistemde gozukmeyen cezayi nasil.odeyecegiz makbuz yok?
makbuz yok derken geldide kayıp mı oldu yoksa hiç gelmedimi
Daha sonra sisteme düşüyor ben aracın satışını vermiştim ondan sonra düşmüştü bende.
Benimde 2 cezam hala sistemde yok. ara ara yokluyorum vergi dairesini :D
Ben makbuza imza atmadim oyuzden polis vermedi
Birkan61
07-03-2014, 16:02
bi sigortaciya sorgulatin cezalarinizi..
güncel 2 tane cezam var kendim hic bir sekilde göremiyorum, makbuzlarim duruyor. Ama sigortacinin baktigi sistemde gözüküyor cezalar..
cezam yok diye sevinmeyin seneler sonra faizden mucklicaklar :D
Birkan sigortacima sordum gorebilecegim bir yer yok dedi.
Bende gib baktim sistemde yok fakat e devletten ehliyetimi sorgulattim orada ceza puani girilmis maddeside yaziyor neyseki az ceza yazmis adam 80 tl:)
Fakat cezayi nasil odeyecegim:)
Banada bu sabah 14 nisan 2012 yılının saat 04:17 saatli cezası gelmiş 166 tl. 195 km/h ile e5 zincirlikuyu istikametinde yemişim. Ama ben ne gecenin o saatinde yoldaydım ne de o hızdaydım. Üstelik daha öncede asla ve asla e5 de 195 yapmadım akıl var mantık var. Havadan parada ödemek istemiyorum haksız yere