Orijinalini görmek için tıklayınız : Need For Speed world'çüler?
evet arkadaşlar need for speed in online oyunu world u oynayan varmı aramızda buluşalım tech grubu yapalım oyunda :)
apex - eu serverındayım ben
Nickname : mk8800 ekleyelim birbirimizi
EYZR benımkide :) APEX - EU server
edemirbas
07-03-2014, 18:16
Nickimi hatırlamıyorum eve gidince denerim girmeyi, bu arada hangi arabaları kullanıyorsunuz? LFS'den sonra World hiç gerçekçi gelmedi bana ( Arcade oyunundan çok birşey beklememek lazım biliyorum ama en azından GTA kadar olabilirdi :D ) tepkileri gerçeğe yakın bir araba varmı oyunda?
h.guroglu
07-03-2014, 19:30
nfs world yerine
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/132968-oyun-acrauto-club-revolution.html
bunu tavsiye ederim nfs yide oynadım ama bu daha iyi gibi geldi
Nickimi hatırlamıyorum eve gidince denerim girmeyi, bu arada hangi arabaları kullanıyorsunuz? LFS'den sonra World hiç gerçekçi gelmedi bana ( Arcade oyunundan çok birşey beklememek lazım biliyorum ama en azından GTA kadar olabilirdi :D ) tepkileri gerçeğe yakın bir araba varmı oyunda?
valla bende mz4 var skyline var vette var rocco var mazda3 var e30 m3 var çoğu tatmin ediyo oyunda :)
Worldde her türlü gider :D
nick : techturkey
[ACR]Auto Club Revolution oynadım corsadan başka bişi alamadım sarmadı :)
edemirbas
08-03-2014, 15:20
ACR'de LFS'de olduğu gibi direksiyonu hızlı yada yavaş döndürmesi için tuş atayabiliyormuyuz? :D
ACR'de LFS'de olduğu gibi direksiyonu hızlı yada yavaş döndürmesi için tuş atayabiliyormuyuz? :D
Galiba olmuyor ama ben musayetim isteyen varsa oynayabiliriz
Mehmet Opc
01-09-2014, 17:23
Ekleyin arkadaşlar (Turkeymehmet92) kullanici adim