Orijinalini görmek için tıklayınız : Evsiz adama 1000$ ikramiye kazanmıs bilet vermek
LnchCntrl
08-03-2014, 15:05
Umarım Allah bana da böyle yardımlarda bulunabilmeyi nasip eder. Çok duygulandım, işte bu kadar basit..
watch?v=GxSLEglZWcs
Edit. http://www.youtube.com/watch?v=GxSLEglZWcs
Link yok ama izlemistim gercekten cok duygulandim adam paylasalim filan deyip aglamasi Allah yardim etsin
LnchCntrl
08-03-2014, 15:28
Link ekledim.
turbo&quattro
08-03-2014, 15:37
Bana duzmece gibi geldi.. Eger gercekse yaptigin yardimi videoya cekip tum dunyaya servis etmek bana pek etik gelmiyor yani amacin onune geciyor.
Bu adam siyahlarla ikgili bircok video cekti buda bir digeri.en son araba hirsizi deneyini izlemistim cok guzeldi
Canselmo
08-03-2014, 16:41
Yazık zaten parası yok bide 500 dolarını vermeye ugraşıyor :S
lethaldoze
08-03-2014, 19:21
Bana duzmece gibi geldi.. Eger gercekse yaptigin yardimi videoya cekip tum dunyaya servis etmek bana pek etik gelmiyor yani amacin onune geciyor.
Aslında sosyal medya bu kadar revaçta iken örnek olması sebebiyle bi nebze kabul edilebilir sanki.
Muharrem C.80
11-03-2014, 10:22
Bu adam siyahlarla ikgili bircok video cekti buda bir digeri.en son araba hirsizi deneyini izlemistim cok guzeldi
Aslında sosyal medya bu kadar revaçta iken örnek olması sebebiyle bi nebze kabul edilebilir sanki.
:icon_tup:
emirarslan34
11-03-2014, 18:38
Adaletine koydumun dunyasi.. boyle insanlari gordukce sokaklarda otobus dutaklarinda insan olmak istemiyorum.
Adammis parasiz adamda hala bir kismini vermeye calisiyor
düzmece olmasa bile yaptığı yardımı videoya çekip yayınlamak hoş değil.
helal olsun diyecek bişey yok
Video kayıt yaptıysa nolmuş anlamadım ki ? Örnek olur belki birilerine,belki birileri de o tabloyu görmek ister..
ALLAH kimseyi açlıkla sefaletle sınamasın .. paylasmaya calısması !