Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigarayı Bırakmak İstiyorum-Fragman
çoğunluğumuz ne yazık ki bu lanete bağımlıyız veya biz öyle avutuyoruz kendimizi..
fragmanı izledim değişik bir anlatım şekliyle izah etmeye çalışmışlar..
4 nisanda vizyona giriyormuş..bakalım bir film bu kadar tiryakinin ufak bir kısmını bile bıraktırmayı başarırsa başarıdır..
x6wM8LziDYI
düşündürücü olabilir izlemedim onun için :D
Faruk_Vtec
09-03-2014, 00:24
fılm arasında herkes bı sıgara yakar ahhaah :D şaka bı yana gıdelm bakalm, nasl bı fılmmış..
cabriolet
09-03-2014, 00:26
Konuyu açan arkadaş sen sigarayı içmiyosun yiyiyosun boşa gitme işe yaramaz :) hahahahaha
Bende geçen sinemaya gittiğimde izledim. Yanlız izlemeye topluca gitmek lazım içenler olarak. Tek başına insan kötü hisseder :D
vertigo sebebi ile en son geçen pazartesi içtim bende, bıraktım demiyorum da içmemeye çalışıyorum diyorum. içersem vertigoya ters :S
kokusu her zaman beni rahatsız ediyor(du) :D
MaNiSaLı
09-03-2014, 12:40
reklam olurmu bilmiyorum ama champix adli hapi 2 kutu 225x2 kutu TL kullanip ortalama 3 ay oldu birakali,cok faydali oldu bana
calistigim is yeri on ayak oldu 25 de 21 e yakin suanlik birakma orani var ...
hapin bana gore en buyuk etkisi sigara icemeyincedeki kafa tirmalamalari yok.tedavi suresi 3 ay .
ne biliyim cok mutluyum , belki birilerine yardimci olurum dedim ..
avrupada en kabul edilmis en az yan etkisi olan hapmis...bana hic yan etki yapmadi ...
arada sadece HD kalitede ruyalar...
bilginiz olsun dusunen arkadaslar
Konuyu açan arkadaş sen sigarayı içmiyosun yiyiyosun boşa gitme işe yaramaz :) hahahahaha
bir yerden başlamak lazım arkadaşım :D azaltsak bile iyidir :)
Taha Fedai
09-03-2014, 16:20
Kesinlikle gidicem
Bende fragmanı sinemada izlemiştim, çok farklı bir yöntem ile reklam yapmışlar benim bayaa bir ilgimi çekti açıkçası, eleman tersten okumaya başlayınca biranda hasssikomante olmadım desem yalan olur :D