Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara da olan bir arkadaş lazım acil
Arkadaşlar Ankara 10. icra dairesine gidebilecek bir babayiğit aranıyor. Bir borç var kapatılması lazım yardım eden olursa çok mutlu olurum.
maxpower
10-03-2014, 09:44
duruma göre yarın da olabilir ama yarın olmazsa çarşamba ben halledebilirim
Yeri çankaya bugün yada yarın halledecek birisi lazım. Çok hora geçer. Harcayacağı minibüs, yeme içme vesayit vs parası karşılanacaktır.
Abi adresi aliyim bugun vergi dairesine gitcem halletmeye calisirim
ferhat-a
10-03-2014, 09:56
Abi 10. icra dairesi iban numarası işini görürmü
Link aşağıda
http://www.ankarabarosu.org.tr/Dosyalar/ankara-icra-iban.pdf
Abi adresi aliyim bugun vergi dairesine gitcem halletmeye calisirim
Ankara adalet sarayının içerisindeymiş kardeşim.
Abi 10. icra dairesi iban numarası işini görürmü
Link aşağıda
http://www.ankarabarosu.org.tr/Dosyalar/ankara-icra-iban.pdf
O işimi görmüyor icra dairesinden bir dosya alınıp o dosyanın içeriğindeki borcun kapatılması lazım.
ghibli06
10-03-2014, 10:03
Olgar vekaletsiz halledilebileceğinden emin misin? ben İstanbu'da aynı durum için oradaki bir avukat arkadaşıma vekalet vermek zorunda kalmıştım...
Incek'teyim dersim var erken biterse yazarim
Olgar vekaletsiz halledilebileceğinden emin misin? ben İstanbu'da aynı durum için oradaki bir avukat arkadaşıma vekalet vermek zorunda kalmıştım...
Hallediliyor bir arkadaşınkini istanbuldan halletmiştim ben 15 gün önce.
Abi manyak yagmur var adim atilmiyor disarda o yuzden kimse yazmiyiordur ;( hic kimseyi bulamazsan yardimci olmaya calisirim
Abi manyak yagmur var adim atilmiyor disarda o yuzden kimse yazmiyiordur ;( hic kimseyi bulamazsan yardimci olmaya calisirim
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim.
///M RIDER
10-03-2014, 12:29
10 icra dairesi ve bütün icra müdürlükleri ankara adliyesinden taşınmış olup yenimahalle toptancı halinin yanına taşınmıştır.İcra dosyası ancak orada görülebilir.