Orijinalini görmek için tıklayınız : Digitürk play hakkında bilgi
Mivec_4G63
10-03-2014, 12:44
Arkadaşlar digitürk üyeliğimiz ile ev ortamı dışında internetten ligtv v.s izlenebiliyormuş. Digitürkü aradım birisi diyor aylık 10 tl'ye istediğiniz yerden izlersiniz. Diğer taraftan digitürkün sitesinde aylık 1 tl ya da aylık 5 tl ile premium üyelik ile izlenebileceğini söylüyor. Şimdi bu paketlerden hangisini almak daha mantıklı kafam karıştı? Kullanan arkadaşlar varsa görüntü kalitesi v.s nasıldır?
mr.korhan
10-03-2014, 12:52
Uzak durun DH dede yazmıştım, kesinlikle digiturkplay alacağınıza maçın özetlerini izleyin, yayın geç geliyor şöyleki. Üstüste iki komşu aynı maçı izliyorsunuz, alttaki GooooL diye bağırıyor, daha sizde atak başlamamış yada başlayacak, veya siz evde maçı izliyorum sanıyorsunuz, karşı takım taraftarı telefonu açıyor olum nasıl koyduk diyor daha sizin görüntüde korner yeni kullanılacak :D
Bu iki söylediğimde arkadaşlarımın başına gelen şeyler , komik ama gerçek :)
Mivec_4G63
10-03-2014, 13:04
1 dakika çok mühim değil yav, fiyatları uygun değil mi? Pederin evde ligtv var ancak izlemiyor bende bu yolla kendim izleyeyim bari diyorum. Aylık 10 lira bişey değil gibi.
İbrahim33
10-03-2014, 13:14
üniye. giderken kullanıyordum.internet hızınız yüksek olsa bile kesinlikle hd yayıın veya kalite falan beklemeyin.haa birde koray abininde dediği gibi yayın biraz geç geliyor.
Biz yurtdışında hep digiturk play 'i kullandık. Burada da arada maç satın alıyorum. Geç geldiği doğru fakat, internetten yayın yani stream'in çalışma prensibi gereği bu çok normal. Uydu gibi doğrudan aktarım yok çünkü.
Yıllık 200 tl civarı bi rakama aldık dükkanda izleyebilmek için.
Yayının geç geldiği doğrudur. Yanımdaki arkadaşımın telefonuna bildirim geldi, gol yedik dedi. Arkasından golü izledim ve elemana patladım. Sinir bozucu bi durum tabii ki.
mr.korhan
10-03-2014, 13:48
evet işte bu nedenlede canlı yayın izleme mantığı sekteye uğruyor, tabiki streaming bir olayın canlı yayınla eş zamanda gelmesi beklenemez. lakin Futbol maçı gibi 1 dk lık uzatmanın bile kalp durduracak heyecana sahip olduğu yerde size geç gelen yayın işin tadını tamamen kaçırır.
he dediğim gibi çevrenizde sizden hızlı izleyen yoks sorun yok. ama FB-GS maçı içinde gol yediğinize dair bir telefon alırsanız ve daha sizin haberiniz yoksa, siz düşünün edeceğiniz küfürü :D :D
evet işte bu nedenlede canlı yayın izleme mantığı sekteye uğruyor, tabiki streaming bir olayın canlı yayınla eş zamanda gelmesi beklenemez. lakin Futbol maçı gibi 1 dk lık uzatmanın bile kalp durduracak heyecana sahip olduğu yerde size geç gelen yayın işin tadını tamamen kaçırır.
he dediğim gibi çevrenizde sizden hızlı izleyen yoks sorun yok. ama FB-GS maçı içinde gol yediğinize dair bir telefon alırsanız ve daha sizin haberiniz yoksa, siz düşünün edeceğiniz küfürü :D :D
en kötü 90 dk telefonu kapatırsın olur biter :D ben sessize alıp şarja takıyordum maç esnasında :)
rebeloghy
10-03-2014, 15:17
2 senedir kullanıyorum. Geçen sezon hd paket aldım , 127 ekranda 720 - 1080p olarak bütün sezon izledim hiç rahatsız etmedi. 30 saniye - 1 dk gibi farkı var normal yayınla , dert etmiyorum :)
Bu sene hd almadım fiyat farkından dolayı , laptop ekranında görüntü süper. 127 ekrana aktarınca ya yayından ya HDMI kablomun dandikliğinden bozuluyor görüntü.
Mivec_4G63
10-03-2014, 15:31
iyi o zaman alıyorum ben de :) ancak 1, 5, 10 liralık hangisini alalım? biri tablet için biri internet için falan bişeyler dediler anlamadım.
kullanıyorum, yıllık paket almıştım 230 lira görüntü kalitesi kötü değil pc den tv ye aktarıyorum sorun yok 1 dk geç geliyor hepsi bu, takılma çok nadir oluyor biz iki arkadaş ortak aldık o fb nin ben gs maçlarını izliyorum yıllık 115 lira para değil
Thracian
10-03-2014, 19:28
Yıllık 190 tl gibi bir rakkama Hd olanı pc tablet telefon lu olanı alıyorum. Heryerde izliyorum. Genelde adsl de veHD yayın alıyorum 3 yıldır. Memnunum.
1beşiktas, 1gs, 1fb li. Ortak alınabilir. Derbilerde ev sahibi takım izler. Ekonomik olur
ben kullanıyrm hatta suan trabzon-fb macına bakyrm gayet ıyı 1 tl olanı alın bırde lıg tv paketını alın sıze yeter nereye gıtsem bakıyorum cepten tabletten pcden
Geçen sezondan beri kullanıyorum, evet biraz geç geliyor görüntü ama çok önemli değil,aylık 26-27 TL gibi bir rakama tüm maçları izleyebiliyorum,HDMI'dan da Tv'ye bağlıyorum misss :)
3 katı fiyat farkı vermeye gerek yok bence de :)
Hort..arkadaşlar kullanan var mı memnun musunuz ? Çanak,decoder muhabbetiyle uğraşmamak için alayım diyorum eve .
1 dakika çok mühim değil yav, fiyatları uygun değil mi? Pederin evde ligtv var ancak izlemiyor bende bu yolla kendim izleyeyim bari diyorum. Aylık 10 lira bişey değil gibi.
pederin evde ligtv varsa
o kutuya baglı olan cep telefondan bein connect sifresini oluşturun pc ve ya telefondan girin bein connecte izleyin geniş geniş :)
yanlız tek şartı var lig tv için evde peder acarsa, sen bein connetten acamassın veya sen acarsan peder acamaz lig tv yi maç süresi boyunca onun dışında herşeyi seyredebilirsin bir kısıtlama yok
oha konu eskiymiş neyse işe yarar bilgi vermiştim :D
Hort..arkadaşlar kullanan var mı memnun musunuz ? Çanak,decoder muhabbetiyle uğraşmamak için alayım diyorum eve .
Son 6 senedir kullandım sıfır sıkıntı :)
İnternet hızına bağlı olarak yayın kalitesi değişiyor. Evde, arabada, havalimanın'da, otobüste hiç maç kaçırmadım o yönden çok başarılı.
Diğer takımların taraftarı olan arkadaşlarınla anlaşıp maliyeti düşürebilirsin. Ama derbilerde yan yana gelmek gerekiyor. Aynı anda aynı kullanıcıyı 2 farklı lokasyonda açınca birini atıyor haliye :)
En hızlı internette bile 30-40 saniye geriden geliyor. Oturduğun yerde golde bağıran çağıran varsa sıkıntı :D
Son 6 senedir kullandım sıfır sıkıntı :)
İnternet hızına bağlı olarak yayın kalitesi değişiyor. Evde, arabada, havalimanın'da, otobüste hiç maç kaçırmadım o yönden çok başarılı.
Diğer takımların taraftarı olan arkadaşlarınla anlaşıp maliyeti düşürebilirsin. Ama derbilerde yan yana gelmek gerekiyor. Aynı anda aynı kullanıcıyı 2 farklı lokasyonda açınca birini atıyor haliye :)
En hızlı internette bile 30-40 saniye geriden geliyor. Oturduğun yerde golde bağıran çağıran varsa sıkıntı :D
abi hem de decoderliye göre fiyatı uygun. Netflix tavsiye eder misin ? :)
abi hem de decoderliye göre fiyatı uygun. Netflix tavsiye eder misin ? :)
Netflix bizim evde demirbaş :D
PiscocuK
30-07-2018, 08:50
eskiden yani araplar almadan önce hem tlfdan hemde decoderden izleniyordu.şimdi tlfdan açarsan tv gidiyor.Alınırmı alınır ama abonelik var ise ücretsiz 6 ay hediye yapabiliyorlar biraz zorlayınca.
maçları izlerken yanınızdaki iddacıları çıkaracaksınız :D maçkolik açık gooaaaaaaaaa sesi geliyor heyecanı kaçıyor :D
eskiden yani araplar almadan önce hem tlfdan hemde decoderden izleniyordu.şimdi tlfdan açarsan tv gidiyor.Alınırmı alınır ama abonelik var ise ücretsiz 6 ay hediye yapabiliyorlar biraz zorlayınca.
maçları izlerken yanınızdaki iddacıları çıkaracaksınız :D maçkolik açık gooaaaaaaaaa sesi geliyor heyecanı kaçıyor :D
O ses bana uğursuz geliyor hiç açmam :D
PiscocuK
30-07-2018, 10:21
O ses bana uğursuz geliyor hiç açmam :D
Bu gözler neler gördü :) 3,5 alt oynadım son maç para sayma makinası almaya gidiyorum 90+ 2 oyuncu değişiyor maç 1-0 :) 3-1 bitiyor :D
tövbekar delikanlı yaptılar beni o gece
Bu gözler neler gördü :) 3,5 alt oynadım son maç para sayma makinası almaya gidiyorum 90+ 2 oyuncu değişiyor maç 1-0 :) 3-1 bitiyor :D
tövbekar delikanlı yaptılar beni o gece
Kg var oynuyorum maç 5-6-7 / 0 bitiyor deliriyorum :D
CloudGrey
30-07-2018, 12:27
bende 4k kutusu var (sagemcom) digitürk'ün.
ayda 100 lira maç belgesel alayı dahil.
play / connect için ayrı fiyatlama yok. mobil olarakta istediğin gibi kullanma mevcut.
ayrıca portalında bir çok popüler dizinin tam bölümleri dublaj seçeneği ile var. ( game of thrones , friends , big bang teory gibi )
her hafta en az 1 maç 4k yayınlanıyor.
memnunum.
individual
30-07-2018, 12:44
ben internet'den takılmadan reklamsız ulusal kanalları izlemek için almıştım.Önceden kanal'd yoktu.Satılmadan önce yani.Şimdi eklenmiş yeni fark ettim.
tek sıkıntı spor kanalları yok.S sports mesela onun için ekstra bir paket daha alman gerekiyor diyor.