Orijinalini görmek için tıklayınız : TDCİ için son susturucu
Arkadaşlar Focus tdci aracımın son susturucusunu iptal ettirdim tok bi ses aldık hem görüntü hemde motor sağlığı açısından hangi susturucuyu tavsiye edersiniz:beuj: kullananlar fikir verirse sevinirim
megan 2 de son susturucuyu iptal edip 60 lık boru koyduk her hangi bi son susturucu kullanmadım :)
Megane 2 dci egsoz sesi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=n_pU_QkrNPg)
ses baya tok çıkıyor bnmki bukadar değil :D son susturucu takınca daha güzel durcak sanki ama karar vermedim hks tarzı taksak bi zararı olurmu bilmiyorum
Aracın specleri nelerdir? Belli bi çapın üzerine çıkılmadığı sürece hks tarzının sorun olacağını düşünmüyorum, bu çapı daha bilgi sahibi arkadaşlar söyleyecektir.
şuan sadece son susturucu iptali var bikaç haftaya yazılım yaptırıcam artık
Mpower murat abi var o yapcak Evotech yazilim daha oncede yaptirdm cok memnun kalmistik
Mpower murat abi var o yapcak Evotech yazilim daha oncede yaptirdm cok memnun kalmistik
focusun yazilimli haliyle dynoya ciktinizmi hic peki
207 1,4 dizele yaptrmistk dynoya hic cikarmadk ama baya farketmisti can gelmisti arabaya :-)
focusta taninmicak hale geliyo yazilimla :)hemde o kilosuna ragmen
Bi arkadasina yapms gittim bindim oda focus 2 2de 3 de sariyor o kiloyla cok guzel yuruyor
Adam bi hafta sora yazilimi iptal ettirdi cok hizli oldu cok sariyor diye bide 18 st jant var arabada :-)
benim baski kacirdigi halde guzel gidiyodu ama yinede cok agir focus
Vala bi yaptriyimde bakcaz agir baya bi agir araba ama yaptiklarina karsilik veren bi motor
seviyirm focusu :-) parca bulamiyirm mersinde tek sikinti o
shdowstuner
15-03-2014, 19:04
Bende hiç egzoz yok mahalle dozer geliyor diye ayağa kalkıyor.silencerli egzoz aldım bakalım nasıl olacak video eklerim.motor 6 silindir 2.5 dizel.