Orijinalini görmek için tıklayınız : Arac calindi !!!! 34-UK-6845, Clio3 , sedef li beyaz.
Arkadaşlar bi arkadaşımın otoparkında arac calindi en son görünen yer ızmit batı kisminda görülmüş plakası 34 UK 6845 clio 3 rengi sedef li beyaz gören duyan telden ulaşırsa belki daha hızlı haraket edebiliriz. Teskk irtibat
selçuk 05072134200
geçmiş olsun öncelikle . Bahsettiğiniz aracı geçen e5 te gördüm sanki ön konsolda ek olarak double yeri yapılmıştı o araç sanırım umarım en kısa zamanda bulunur.
Arac clio 3 dün akşam calindi
Emre Ekrem
12-03-2014, 12:24
Fotoğrafı var mı? Daha yardımcı olur bence. Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun insallah en kısa zamanda bulunur.
chatlaxs
12-03-2014, 12:50
fotoğrafı varsa eklerseniz daha iyi olur, umarım kısa zamanda bulunur geçmiş olsun
Arac sedef li beyaz görüldüğü anda belli ediyor kendini resim şimdilik yok arac sahibi koşturmak içinde ulasir ise bana resim paylaşıcam ..
geçmiş olsun inşallah bulunur kısa zamanda
gecmıs olsun foto sart ...
emreaydın
12-03-2014, 22:17
Foto var mı abi birde tam hangi semtinde çalındı izmittin
Çok geçmiş olsun umarın en kısa zamanda bulunur..
İimmobilizer'lı araç nasıl olurda çalınır ? çekici ile falan mı götürdüler acaba ?
İimmobilizer'lı araç nasıl olurda çalınır ? çekici ile falan mı götürdüler acaba ?
Artik immobilizer a falan guven kalmadi onun da yontemini bulmuslar cok rahat çalışıyorlar.
eniştemin çalıştığı şirketin 2011 clio'sunu 10 sn'den kısa sürede alıp götürdü. kamera kayıtlarını görünce şok oldum.
Arkadaşlar arac bulundu ızmit basiskele mevkisinde uygulamaya takılmış herkese ilgisi icin teşekkürler
ONURRBAKI
13-03-2014, 16:22
tutuklamışlarmı hırsızları geçmiş olsun...
geçmiş olsun. umarım zarar vermemişlerdir.