Orijinalini görmek için tıklayınız : kara para aşk
şimdi zaping yaparken takıldım ,polisin kullandıgı civic yeni bi slogan olacak
diziden çıkma civic :D
ProdriveSTI
12-03-2014, 21:09
Haci abi bu konu cip olacak. :D
bune laa bidaha yeniden baştan başladı :D
yanlız dizi kadrosu çok saglam :D
Kac para gursel amca son fiyat almadınmı :D
Reklamlarini gordum sanki hangi kanalda ?
gursel amcayı yakında dızıde gorursenız sakın sasırmayın
atv de tekrarı gösteriliyo ,polis abi gergin şuan güzel fiyat vermez :D
dizi sardı bizide :) ama arabayı görmedim, bilgisayarla uğraşıyodum bi taraftan :)
Aynen dizi iyiymis harbiden
Vodafone hesabi yapmasinlar sana Gursel Aga :)
SerkanYazgan.
13-03-2014, 00:03
Dizinin konusuda kadrosuda sağlam:) Önümüzdeki bölümlerde ilk bölüm gibi olursa bu dizi tutar. :)
Vodafone hesabi yapmasinlar sana Gursel Aga :)
seda sayan da varmış dizide ilerleyen bölümlerinde misafir oyuncu olarak :D
tuba büyüküstün bu bölüm vtec aççak gibi duruyo :D tayyar tipi erkan can a bibeden büyük olmuş sanki ??
elif bu gece ömere elini verdi yaa,bundan sonra ömer vtec açar artık :D
SerkanYazgan.
09-04-2014, 22:17
elif bu gece ömere elini verdi yaa,bundan sonra ömer vtec açar artık :D
Ömer Pınar denen hatuna iyi koydu lafı :D Güzel dizi keyifle izletiyor kendini :) Sadece senaryoda eksiklikler var, örneğin teknoloji devrindeyiz ama nedense telefondan gizli video çekip ya da gizli kamera koyup Metini görmeleri lazım.
tayyarın karıda fena yakaladı ömeri ,ama golü ömer attı :D
SerkanYazgan.
09-04-2014, 22:25
Aynen Ömer 90 a taktı bu sefer, çok zeki Elif de ayak uyduruyor yavaş yavaş oturmaya başladı dizi. Ömer i o arabayla görünce şok oldu :D
sibel gerçek kızı degilmiş biraz daha belirginleşiyo ,üvey anası da paraları ufak ufak yemeye başladı ,57 bin yatıyo hesapta :D
SerkanYazgan.
09-04-2014, 22:33
Evet orda herkes şaşırdı, gittikçe olaylar değişiyor bu şekilde devam ederse güzel fakat sonradan Karadayı gibi bozarsa biter bu dizi. :)
yanlız tuba büyüküstün bu akşam çok iyiydii çok :D gerçi geçen bölümkü duş sahneside fena degildi ama :D
SerkanYazgan.
09-04-2014, 22:38
hahaahah Abi bahar seni canlandırmış :D
bahar bu hafta eliften daha iyii :D
lethaldoze
16-04-2014, 23:00
Çok iyi diziymiş, bu konu sayesinde haberim oldu.
işler çokkarışıyo tayyar oglunuda mı harcıycak laa :D
Yalan değil espri yapmıyorum deli yürekten sonraki izlediğim ilk dizi, biraz boku çıkıyor gibi ama 1-2 bölüm sonra çıkar kalitesi. Ya cortlar yada izlemeye devam ederiz. Tayyar isminin hakkını veriyor kesici kesici gidiyor dizide :D
Tuğbacım yine döktürdü dün akşam :D dizi güzel ben kadrosunu da konusunu da beğendim.
serkanaygün
17-04-2014, 09:58
Dizinin konusu benim çok hoşuma gitti. Fazla Türk yapımı dizi izlemem ama bunu sevdim :D İlerleyen bölümlerde daha da güzel olacak gibi.
nilüfer sert erkek öpüşünden çok etkilendi,haftaya dahada sıcak öpüşmeler gelirgibime geliyo :D
serkanaygün
17-04-2014, 11:33
nilüfer sert erkek öpüşünden çok etkilendi,haftaya dahada sıcak öpüşmeler gelirgibime geliyo :D
Ben daha izlemedim ama :D Öpen o kaçıran adam mı? Adını unuttum şimdi :D
Ben daha izlemedim ama :D Öpen o kaçıran adam mı? Adını unuttum şimdi :D
aynen metin aşık oldu nilüfere :D işler çok karışacak çok metinin babasıda süpriz biri çıkacak bakgör :D
serkanaygün
17-04-2014, 11:42
aynen metin aşık oldu nilüfere :D işler çok karışacak çok metinin babasıda süpriz biri çıkacak bakgör :D
Metinin babasını öğrendik ya :D Geçen bölümde Tayyar annesinin dilini kesmişti. Babasının benim olduğumu öğrenmeyecek bu çocuk diye :D Babası Tayyar diye düşündüm ben :D
maç var diye izleyemedim erkenden uyudum :(
aynen tayyar temizleyici :D haftaya cansu dere de kesiciye gircek gibi gelişiyo olaylar
izmirlicem
07-05-2014, 23:21
atv nin allah belasını versin. yeni bölüm maçtan sonraydı tekrarı koymuşlar
hakan_41
07-05-2014, 23:29
kaç para aşk diye okuyorum deminden beri :D
izmirlicem
14-05-2014, 23:12
bu haftada ertelendi allah belalarını versin ya bu kadarda olmaz
Ülke ağlıyor adam dizisinin derdinde ya..