PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : b16 egzoz sistemi hakkında ...

orkuteren
14-03-2014, 21:58
Delsol vti araç aldım yeni orj katalizörü üzerindeydi ve tüp susturucu mevcuttu üzerinde bükümleri podlu idi ve araç isteksizdi haliyle ... Sonrasında kat iptali ve 51 lik boru ile podsuz dirseklerle beraber son susturucuya kadar yeniledik.

http://i.hizliresim.com/eNQ7aQ.jpg (http://hizliresim.com/eNQ7aQ)

Şuan araçta ortadaki egzozdan mevcut ve bu bize hks , greedy , buddy club tarzı free flow egzoza nazaran eksi yönde etkiler mi ?

Ustamız orta susturucuyu aracın altını ortalamadan ilk dönüme doğru takmış bunda bir sorun olurmu ? veya orta susturucunun konumu önemli midir ?

Oem headers var aracımda öyle yüksek devirlerde gazlayan ve roll kovalayan biri değilim 4-1 ve 4-2-1 headers konusunda kararsızım tecrübelerinizi paylaşırsanı sevinirim ... saygılar ...

overblack
14-03-2014, 22:02
hangi delsolu aldın

orkuteren
14-03-2014, 22:15
hangi delsolu aldın

satılık ilanı yoktu eş dost vasıtasıyla bulduk aracı

STP
14-03-2014, 22:15
cok darıldım sana :D

orkuteren
14-03-2014, 22:20
cok darıldım sana :D

hayırdır selçuk kardeşim :) satamadık ki accordu yoksa typer almak için kafanı şişirecektim ztn :)

Talih.b16
14-03-2014, 22:27
öncelikle hayırlı olsun aracınız.51 düz boru demişsiniz sonra orta susturucu yazmışsınız onu anlamadım.günlük kullanıyorsanız 4 2 1 headers 2lik ve 51 düz boru kullandığınız susturucuyla gayet keyifli olur.bence free flow 60 ve üstü çaplarda daha iyi olur,tabii araç yüklüyse

orkuteren
14-03-2014, 22:35
öncelikle hayırlı olsun aracınız.51 düz boru demişsiniz sonra orta susturucu yazmışsınız onu anlamadım.günlük kullanıyorsanız 4 2 1 headers 2lik ve 51 düz boru kullandığınız susturucuyla gayet keyifli olur.bence free flow 60 ve üstü çaplarda daha iyi olur,tabii araç yüklüyse

öncelikle cvp için tşkler ; şöyle açıklayayım orda bi yazım hatası oldu sanırım boruları 51 lik yaptık ve motorda ekstra hiç bişey yok hava filtre kazanına kadar orj şuanda

Talih.b16
14-03-2014, 22:41
öncelikle cvp için tşkler ; şöyle açıklayayım orda bi yazım hatası oldu sanırım boruları 51 lik yaptık ve motorda ekstra hiç bişey yok hava filtre kazanına kadar orj şuanda

ozaman gayet güzel bir sistem yaptığınız.hiç bozmadan kullanın.benim pek denemediğim kalmadı bu işte,sonuç pek farklı olmuyor ama hiç olmassa günlük kullanımınızı etkilemiyor bu sistem.bence en ideali.filtrede takmayın gerek yok böyle kullanın.tekrar hayırlı olsun

canozgur106
14-03-2014, 23:19
Orkut hayirlisi olsun sana çok guzel bi önerim var filtreyi hic elleme kat iptali 51sona kadar düz boruyu potsuz şekilde yapmışsın zaten sona 60lık bı free flow koy seni gayet mutlu eder roll drag kovalamiyorum demissin headersa hic girme bence bu sekilde gayet sesli tatminkar olur eger kat iptali olmazsada ses iyice düşer..