Orijinalini görmek için tıklayınız : Görünmez Kaza :(
Arkadaşlar bugün sağ yolcukoltuğuma kahve döküldü ve sorun olan şey ise koltuklar deri ve delikli artı koltuk ısıtma var neredeyse koca bir kutu kahve döküldü koltuğa...Koltuk ısıtma bozulur mu bu gibi bi durumda? Ayrıca sadece o bölgeye kuaför gibi birşey yapılsa iş görür mü?
Jeandan-R
16-03-2014, 12:09
Tamamen şans işi. Ben su dökmüştüm herhangi bir sıkıntı olmadı ama bir kız arkadaşım icetea dökmeyi başardı onunki bozulmuştu. Servis güzel bir fiyat çıkarmıştı.
En azından koltuk ısıtmayı çalıştırmayın tamamen temizlenene kadar.
aynısı başıma geldi koltukları yıkarken alttaki yolcu koltugu sensörü ve sürücü koltuk ısıtma bozuldu , inşallah sıkıntı olmaz biraz tuzlu fiyatlar
ghibli06
16-03-2014, 15:20
koltuk derileri kılıf gibi çıkabilen şeylerdir, bence döşemeciye gidip deriyi çıkarttırın ve süngeriyle ısıtmalaları temizletin..
koltugun önünde jaklar vardır'altkısımda'.SARI olan airbag,siyah olanı sokün koltuk ısıtmanın kablosudur o(veya söktürün)
ıslak kuru makineyle ıslatmadan sadece çekin bastıra bastıra vakumlasın alsın içindeki suyu.Bir diğer öneride ahtapot soksunlar içeriye kurutsun havayı sonra jak'ı takın oldu bitti gitti başka bişey olmaz.
Mikrop_Ali
16-03-2014, 16:47
caramel macchiato mu yoksa white chocolate mocha mı döküldü ?
Aranel Ciryatan
16-03-2014, 16:50
caramel macchiato mu yoksa white chocolate mocha mı döküldü ?
:hahaha: istemsiz olarak güldüm direk