PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nano hazırlık.

Masterpiece
16-03-2014, 22:52
Aracımdaki ön tamponda bulanan siyah plastik bölüm , fitiller , yan aynalar , tavan çıtaları hatta imkan olursa davlumbazlar :) kısaca aracın dışındaki tüm trimlere Gtechniq C4 uygulayacağım.

Uygulama yapacağım yerlerin temizliğini LOC ile yapacağım , oranı ne olmalı ?
Ardından İPA kullanacağım , oranı ne olmalı ?

Biraz çekimserim plastik yerler olunca ipanın , loc un oranını fazla kaçırım zarar vermeyelim plastikler için zarar vermicek şekilde oranları ne olmalı ?

Burak
16-03-2014, 23:18
Normal sampuanla temizledikten sonra ipa geçsen yeterli olur. Ipayi 1/1 karıştırdım ben. Davlumbazlara harcama bence :D Kıymetli bir urun. Oralara hyperdressing tarzı birsey sikarsin. Kaç ml'lik aldın? 15ml vardı bende yeter mı yetmez mı diyordum her yere sürdüm dis plastiklerde, yarısı duruyor. Cok bereketli.

ruudvan
17-03-2014, 00:45
Ipa yuzde 50 . Loc zarar vermez .

Masterpiece
17-03-2014, 02:41
Normal sampuanla temizledikten sonra ipa geçsen yeterli olur. Ipayi 1/1 karıştırdım ben. Davlumbazlara harcama bence :D Kıymetli bir urun. Oralara hyperdressing tarzı birsey sikarsin. Kaç ml'lik aldın? 15ml vardı bende yeter mı yetmez mı diyordum her yere sürdüm dis plastiklerde, yarısı duruyor. Cok bereketli.

Henüz almadım c4 ü , neler gerekecek diye öğreneyim dedim tek seferde alıcam.

Ipa yuzde 50 . Loc zarar vermez .

Ipa yerine sirke gibi bir şey uygulasak aynı işlevi görürmü ?
Yani el altında kolay bulunabilecek birşey

imprezaWRC
17-03-2014, 10:52
Henüz almadım c4 ü , neler gerekecek diye öğreneyim dedim tek seferde alıcam.

Ipa yerine sirke gibi bir şey uygulasak aynı işlevi görürmü ?
Yani el altında kolay bulunabilecek birşey

Olmaz, ama turşu yapacaksan olur tabi :D :D :D

Masterpiece
17-03-2014, 12:55
Olmaz, ama turşu yapacaksan olur tabi :D :D :D

Ahahaha tamamdır :D ipa farz

ayhanas
17-03-2014, 13:04
İpa şart yüzeye iyi tutunmasi acisindan urunun .

d.berkay
17-03-2014, 18:58
IPA sulandırmasanızda sıkıntı yaratmaz. IPA'nın sulandırılmasının amacı hemen uçmamasını sağlamak. Uygulama yapacağınız yer sıcaksa 1:1, 20 derece civarıysa 2:1 oranında sulandırabilirsiniz erken uçmaması için.