Orijinalini görmek için tıklayınız : Düğün / Nişan / Nikah / Dış ve İç mekan Fotoğrafçısı
Düğün - Nikah gibi organizasyonlarda dış mekan çekim fiyatları ve nişan gibi organizasyonlarda iç mekan çekim fiyatları - albüm baskısı olmaksızın, sadece foto düzenleme ve DVD'ye basım şeklinde - yaklaşık ne seviyededir?
Bizde var mıdır konuda deneyimli, referanslı birileri?
Referans olabileceğim iyi bir arkadaşım var.
İstersen tel no. göndereyim konuşun :)
flexamin
17-03-2014, 14:39
panpa düğün için anlaştım bende 2-3 gün oldu.
dış mekan çekimi+ 3 saat lik video çekimi+ düğünde çekim+ 3 albüm+2 tuhal 1550tl tl ye.
1000'e de var 20.000tl ye de. Genelde büyükşehirlerde kaliteli fotorafçılar herşey dahil 5-6 civarlarına çalışır.
ilbeyyagci
17-03-2014, 15:43
Evren Bey kendiniz için düşünüyorsanız özelden görüşelim. Ben ve birkaç arkadaşım yapıyoruz bu işi. Biraz daha kişiye özel-butik çalışıyoruz.
İstersen yardımcı olurum evren abi
https://www.facebook.com/JaraArtStudio?fref=ts
Arkadaşlar çok teşekkürler;
Carolita; telefon değil de
- İç mekan çekimi, DVD teslim fiyatı alabilirsen sevinirim.
ilbeyagci, Berkin evet kendim için düşünüyorum :) Deneyim, özellikle düğün fotoğrafı ve kareografi deneyimi çok önemli. Yani poz ver çekeyim değil de; kolunu şuraya koy, bacağını şöyle yap gibi yönlendirme ile çekmek daha çok ilgimi çekiyor.
altugkocer
17-03-2014, 16:51
https://tr-tr.facebook.com/pages/Photographer-%C4%B0lker-Yurdabak/109808212402660
Siteye üyedir İlker. Kısmetse benim düğün fotoğraflarını da çekecek. Belki yardımcı olur.
AhmetKadir
17-03-2014, 17:42
Mustafa Soyer ile gorusun derım mutlaka. kalıtesı tartısılmaz. uzun yıllar fotograf ceken bırı olarak kendı dugun fotograflarımı ona emanet edebıldım. bu tarz seylerde paranın bı onemı yok bence. bı gun surer cekımler ama omur boyu bakılır.
ghibli06
17-03-2014, 23:40
Arkadaşlar çok teşekkürler;
Carolita; telefon değil de
- İç mekan çekimi, DVD teslim fiyatı alabilirsen sevinirim.
ilbeyagci, Berkin evet kendim için düşünüyorum :) Deneyim, özellikle düğün fotoğrafı ve kareografi deneyimi çok önemli. Yani poz ver çekeyim değil de; kolunu şuraya koy, bacağını şöyle yap gibi yönlendirme ile çekmek daha çok ilgimi çekiyor.
Allah kolaylık versin :) fotoğrafçı döven arkadaşım var bu yönlendirmeler yüzünden :)
Shadow_Dancer
17-03-2014, 23:56
Kasım ayında dügünüm oldu.. Adana da çok güzel dış mekan çekimi yaptırdım, kristal büyük boy fotograf albümü, aynı albümün küçük versiyonundan iki tane, kamera arkasıyla alakalı ayrıca bir albüm.. bi tane büyük boy çerçeceli fotograf.. Bunların tamamına 1000 lira verdim, tanıdık olması etkili oldu..
evren mert ve tolga ile görüş bence
ikisininde yaptığı işler ortada bi arkadaşım düğününde tolga ile çalışmıştı fiyatıda ekonomikti
Karman çorman oldu kafam :D
skyserhat
18-03-2014, 08:44
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/160208-photographer-ilker-yurdabak.html
bu arkadaş bu bildiğim kadarıyla bu işleri yapıyor en azından fikir olarak yardımcı olabilir.
https://tr-tr.facebook.com/pages/Photographer-%C4%B0lker-Yurdabak/109808212402660
Siteye üyedir İlker. Kısmetse benim düğün fotoğraflarını da çekecek. Belki yardımcı olur.
bana referans olabilir misin?
ben sadece düğün günü video istiyorum sabahtan girişe kadar
ona yardımcı olabilecek arkadaşlarım da var
düğün hikayemiz gibi
Mustafa Soyer Ankara'da ama bir görüşün derim sitenin eski üyelerinden aynı zamanda
Yiğit G.
18-03-2014, 09:43
Dış çekimlerini düğünden sonra yaptır Evren.Kafan rahat dinlenmiş şekilde en güzeli.
SekoLive
18-03-2014, 09:44
Dış çekimlerini düğünden sonra yaptır Evren.Kafan rahat dinlenmiş şekilde en güzeli.
benim düğün günü kar yağdı dış cekim yapamadık stüdyo ile anlasmtıkda allahdan :) . sen gibi arkadaşlar dedi sonra yapalım bidaha ama inan o saç yaptır damatlık gelinlik tekrardan v.s. cok uzun geliyor insana :)
sonraya bırakıp foto cektiremeyen arkadaşlar oldu bence sona bırakmayın
ve oldukca tanıdık bir fotocu bulun yoksa cok saçma sapan fiyatlara cıkıcaksnz.
Abi düğüne daha çok var; kasımda kısmetse.
Şuan önceliğim nişan
Abi düğüne daha çok var; kasımda kısmetse.
Şuan önceliğim nişan
Moruk sen şimdiden çocuk için hastane, yazılacağı anaokulu, ünv. seçimi falan araştırmaya başla bak pek vakit kalmamış hıaamınaa :D:D:D
imprezaWRC
18-03-2014, 10:22
Moruk sen şimdiden çocuk için hastane, yazılacağı anaokulu, ünv. seçimi falan araştırmaya başla bak pek vakit kalmamış hıaamınaa :D:D:D
Hassss :D:D:D:D:D
Yine yaptın yapacağını :D :D :D
Hassss :D:D:D:D:D
Yine yaptın yapacağını :D :D :D
Birazdan saldırır kel :D:D:D
Birazdan saldırır kel :D:D:D
Baytar hastalarınla ilgilen adamı rahat bırak :D
nişan 24 gün sonra, fotoğrafçı ihtiyacım da 24 gün sonrasına
bilmeden konuş anca
s iki k nicki baytar amk