Orijinalini görmek için tıklayınız : Gereksiz insanlar, gereksiz hareketler
Mutlu Değerli
18-03-2014, 00:11
gkVqW8dKNyQ
Driftçiler Çarptıkları Adamdan Feci Dayak Yedi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gkVqW8dKNyQ)
Bunlar ilgi çekmek için bi süre sonra mallığa baglıyorlar. Ya kardeşim gidin boş bi alanda ne b*k yapıyosanız yapında meydanda dönmek nedir !!! :Deli: Arabalarıda yanlasa bişey demicem, açığa biniyor teker, boş boş dönüyolar...
İyi oldu, az bile... Tofaş'ın adını lekeleyen insanlar bunlar, yaşamaları için bi neden görmüyorum.
Kardeşim konu açmaktan sıkılmadın mı artık?
Risendark
18-03-2014, 00:23
iyi olmuş şu şerefsize milletin içinde böyle harektler yapılmayacağını öğrenmiştir artık.
Sanırım asker eğlencesi sonrası olmus ama o sofore dayak atan adam muhtemelen sağlam sopa yemiştir öteki elemanlardan..
mert_can 41
18-03-2014, 01:16
video dan bir şey anlamadım çekmeseymişte olurmuş adam umarım sağlam bir sopa atmıştır şahinciye zaten ilk başta beliydi yanındaki arabaya patlıcaktı
İbrahim33
18-03-2014, 08:09
sonra bize niye maganda diyorlar diyor şahinciler.bu hayvanlıkları yaparsanız tabi derler amk.birde aklıma corvette'ye patlayan şahin geldi :)
akucukdogan
18-03-2014, 08:14
Mersinde geçen pazar günü şehrin göbeğinde benzer manzara yaşandı. Bi arkadaşımla beraber şaşkınlıkla izledik. Adamlar resmen 4 yol ağzı ışıklarda 8 10 tur belkide fazla döndüler. Yani ben anlamıyorum neden şehrin göbeği?
Keşke babaları dışarı boşalsaymış bu tiplerin
Yine şahinci yine olay.100 tane kullanicidan 99 tanesi boyle mk
i-vtec07
18-03-2014, 09:01
Yine şahinci yine olay.100 tane kullanicidan 99 tanesi boyle mk
+1 kesinlikle şu tofaşlara adam gibi binen sayılıdır..
az bile boyle dangalaklar yuzunden kurunun yanında yaş yanıyo
ProdriveSTI
18-03-2014, 12:15
Video ismine bak,Driftciler... :)
Ulan daha donut,burnout yapamiyorsunuz siz ne drift'i...
Neyseki broadwayler fwd yoksa onlardanda boyle goruntuler izleyecektik :D
Amk hayvanları,size insan diyenin...
5a2faw5PE1k
şaka bi yana bunlar yüzünden kız gibi şahinimi sattım resmen
ikinci araç olarak duruyordu orjinal hatasız 30bindeydi
amiri memuru avm si aynı muameleyi yapar
eskiden bu arabaya işinde gücünde ailesi olan adamlar binerdi
şimdi kimlerin elinde
Adam ne yapsa haklı, umarım videonun ortasında koşmaya başlayanlardan sopa yememiştir.
SerkanYazgan.
19-03-2014, 20:32
Hem haksızlar hemde adamı dövüyorlar. Adam panikle saldırmış ama olan galiba adama olmuş.
adamlar mı şahinciyi kovaladı şahinciler mi adamı kovaladı anlamadım
leoncupra
20-03-2014, 18:39
başlık yanlış olmuş hem çarpıldı hem meydan dayağı yedi olcaktı.