Orijinalini görmek için tıklayınız : Iktisadi İdari bilimler fakultesi mezunları yardım
Arkadaşlar merhaba
Bu sene bölümümden mezun olacağım fakat okulum benden 3 haftada tez yazmamı beklediği için mezuniyetim zorda görünüyor. Hem okul hemde 2 işte çalıştığım için bir türlü vakit ayıramıyorum tez e.Elinde herhangi bir şekilde daha önce yazmış olduğu finans,pazarlama,işletme üzerine tez i bulunan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Bu kalablıkta yok mu kimse yahu
yüzde oranı ne düşükmüş bizim fakültenin yahu :D 100 de 1 okuyan var o da benim
işletmenin yüzde oranı yüksektir de kardeş bizim site biraz tembel tez li okulları seçmiyoz o yüzden :D
yilmazcatalbas
18-03-2014, 14:31
nasıl bir tez işini görür?
SerkanYazgan.
18-03-2014, 14:38
Google da iyi bir araştırma yaparak istediğin her türlü teze ulaşabilirsin. Tabi hoca konunu önceden verdiyse biraz daha zor olabilir.
Simdi elinde yazilmis kullanilmamis tezi olan biri bence çok zor bir ihtimal...Ayrıca savunmasını nasıl yapacaksın tezin ? Ben şimdi işletme yüksek lisans yapıyorum ve inan tez konusu belirlemek bile başlı başına zor bir durum.Sahibinden.com da satılık tez bulma ihtimalin olabilir parayla tez yazanlar var çünkü.
Tez açıklaması yapmak sorun değil,daha önce kullanılmış bir tez de olabilir.O prosedürler ben dahil kimsenin başını ağrıtmayacak.Bizdeki tez anlayışı şu,60 sayfa tez formatında yazıp veriyorsun,bu konulardan seni vize ve final yapıyorlar.
nasıl bir tez işini görür?
Farketmez desem.İçerik editini taslağını uydurabilirim.Yeterki finans,işletme,marketing konularından bir tanesine dahil edilebilsin.
Yasal olarak başın ağrımayacaksa, yök ün sitesine girip tarama yap.
https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/tarama.jsp
http://www.onlinedergi.com/MakaleDosyalari/51/PDF2008_2_13.pdf
biraz geliştirilip kullanılabilir.
Ya da yüksek lisans mali analiz dersinde tofaş ve ford un 5 yıllık bilançolarını incelediğim ödevim var link ekte onu da kullanabilirsin.
Kapsam olarak aşar mı bilmiyorum.
Detaylı inceleme ve analiz içerir. 57 Sf. Kapak vs eklersen 60 ı aşarsın :)
http://s3.dosya.tc/server20/51nlvB/1-_MAL_ANAL_Z_FORD-TOFA__.docx.html
eve gidince bakarım arkadasımın yazdıgı tezini formata uygun düzenlemiştim seneler önce duruyosa yollarım
birde dikkat et her üni.nin hatta uni içindeki fakültenin bile tez formatında farklılık olabiliyor onları düzeltmeyi atlama :)
wrcsinan
18-03-2014, 16:14
3 haftada tez yazabilmen için yapabileceğin en kısa yol şudur.
yok teze sayfasına giriyorsun genel olarak tezleri kontrol ediyorsun. günde 15 tane tez indirme hakkın var bunun için konu başlıklarına bakarak 10 a yakın yazılan herhangi bir tez konusunu seçiyorsun. bu konuyu danışmanına kabul ettiyorsun. sonra atıyorum 10 tane tezi indiriyorsun. en çok bahsedilen konu başıklarını belirleyip içeriğini oluşturup tezi yazmaya başlıyorsun. bölüme başlayınca ilk paragrafı bir tezden ikinci paragrafı diğer tezden üçüncü paragrafı öbür tezden alıyorsun. böylelikle bir tezin kopyasını yapmış olmuyorsun. :)
yilmazcatalbas
18-03-2014, 16:29
Risk yönetimi üzerine hazırlamıştım tezimi işini görürmü bilmiyorum word dosyası halinde yok elimde ama kitapçık olarak var
Ben doktora tezimi yazıyorum aynı zamandada bir Üniversitede Araştırma Görevlisiyim, okulundaki yazım kurallarını vs öğrenirsen APA vs. sana yardımcı olabilirim belki
PM atabilirsin
Güncel diyelim tez aramaya devam
vay arkadaş güncel bir daha