Orijinalini görmek için tıklayınız : Avcılar Trafik Kazası
burak_2885
19-03-2014, 08:49
Araç tanıdık mıdır aceba? 34 AL 533 Subaru impreza. Yazık olmuş ailesin sabır versin Allah ne diyelim..
Olay, Esenyurt Haramidere TEM bağlantı yolu Avcılar istikametinde 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yarıştığı öne sürülen araçlardan 34 AL 533 plakalı lüks otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarparak defalarca takla attı. Otomobilden fırlayan araç sürücüsü Özden Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. Taklalar atan otomobil seyir halindeki 34 JP 2207 plakalı cipe de çarptı. Cip hasar görürken sürücüsü şok geçirdi.
Kaza sonucu olay yerinde itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yapan Özden Ö.'nün öldüğü belirlendi. Olayı duyarak kaza yerine gelen Özden Ö.'nün yakınları göz yaşlarına boğuldu. Kazayı gören bir vatandaş: "Ben Kamyonla buradan geçiyordum. Adamın araçtan fırladığını gördüm. Ondan sonra araç takla ata ata belli bir mesafe gitti" dedi. TEM bağlantı yolu, kaza sebebiyle Avcılar istikametinde bir süre trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Özden Ö.'nün cesedi, morga kaldırıldı.
Esenyurt'ta lüks otomobille ölümüne sürat - İhlas Haber Ajansı (İHA) (http://www.iha.com.tr/esenyurtta-luks-otomobille-olumune-surat-videosu-31514)
Allah Rahmet Eylesin forumdan mıdır ? Plaka hıc yabancı gelmedi.
Bende okudum şimdi cok üzücü başımız sagolsuın
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/d_6531_1.jpg
Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin.
Allah rahmet eylesın
dumduz yolda o kaza nasıl olmus anlamadım :(
altugkocer
19-03-2014, 08:57
İçim parçalandı... Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin...
metin_1989
19-03-2014, 09:02
allah rahmet eylesın allah gerıde kalanlara sabır versın
burak_2885
19-03-2014, 09:03
Habere göre yarışıyormuş sanırım. Önce bariyere sonra takla ata ata jipe vurmuş
::ZaFeR::
19-03-2014, 09:05
Rabbim geride kalanlara sabırlar versin.
emin olmadan araba buydu-şuydu diye link vermeyin
plaka ilk mesajda zaten yazıyor
Allah rahmet eylesin, ailesine ve geride kalanlara sabır versin.
berkayGLRN
19-03-2014, 09:16
Allah rahmet eylesın aılesıne sabır versın rabbım ..
Rabbım hepımızı bole kazalardan belalardan korusun..
d.berkay
19-03-2014, 09:17
Allah rahmet eylesin. Çok süratliymiş herhalde. Araba paramparça olmuş.
SEÇKİN172
19-03-2014, 09:18
allah rahmet eylesin çok üzüldüm allah ailesine sabır versin
mehmetelt
19-03-2014, 09:19
çok üzücü bir olay. Allah rahmet eylesin
_driver_
19-03-2014, 09:23
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin,Allah geride kalanlara sabır versin.
Arabayı çok iyi tanıyorum,yeni sahibi alalı 3 ay olmuştu daha çok yazık Allah günahlarını affetsin.
http://i62.tinypic.com/2v8q3ix.jpg
Allah rahmet eylesin, cok uzucu bir olay, umarim ailesi cabuk atlatir.
haramidere tem bağlantısı düz yol diyenler yanılır. o asfaltta tırların kamyonların olusturduğu çok yükseklik farkları var normal süratteyken bile araba yaylanır.
lethaldoze
19-03-2014, 09:57
Allah Rahmet Eylesin. Çok kötü olmuş araç, Allah yakınlarına sabır versin.
burak_2885
19-03-2014, 09:58
haramidere tem bağlantısı düz yol diyenler yanılır. o asfaltta tırların kamyonların olusturduğu çok yükseklik farkları var normal süratteyken bile araba yaylanır.
Aynen öyle sakat bi yol. İşte yollarda 3-5 dakikalık hazlarımız için kendi canımızı veya bi başkasının canını tehlikeye atabiliyor ya da canımızdan olabiliyoruz.. :(
orası cidden sakat bir yol ve millet bayır aşağı allah ne verdiyse kaptırıyor. E-5 her akşam formula 1 pisti gibi Allah aşkına gazlamayın şu e-5 de artık. Allah rahmet eylesin çok acı gerçekten.
denizalpakinci
19-03-2014, 10:03
Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.Çok üzücü.
Skyhawk34
19-03-2014, 10:20
Esenyurt'ta lüks otomobille ölümüne sürat - İhlas Haber Ajansı (İHA) (http://www.iha.com.tr/esenyurtta-luks-otomobille-olumune-surat-videosu-31514)
Allah rahmet eylesin :(
reddewill
19-03-2014, 10:24
allah rahmeteylesin geride kalanlara sabır versin
Allah Rahmet Eylesin. Geride kalanlara baş sağlığı dilemekten başka yapacak bir şey yok.
Çok üzüldüm. :(
Üzücü bir durum Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin..
By_Carizma
19-03-2014, 10:30
ALLAH rahmet eylesin :( başımız sağolsun
MatraX_07
19-03-2014, 10:34
Allah rahmet eylesin çok kötü olmus
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay
kendi açımdan yaşantımı bir daha gözden geçirmeme neden oldu
guwen_ar
19-03-2014, 10:47
Allah rahmet eglesin cok uzucu bi durum :/
GökhanAkdeniz
19-03-2014, 10:47
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay
kendi açımdan yaşantımı bir daha gözden geçirmeme neden oldu
Tam şuan da onu düşünüyordum ben de kendimce.
OFF OFF çok kötü oldum şuan allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok zor bir durum kendimi düşünmüyorum geride ailemi sevdiklerimi düşünürek yavaş araba sürüyorum hepimizin yapması lazım aslında çok üzücü bu olaylar :(
çağlarcoskun
19-03-2014, 11:09
Bizim mahalleden özden abi :( abimin cocukluk arkadasi. Allah rahmet eylesin
BurakUckun
19-03-2014, 11:14
Allah rahmet eylesin her şey iyi hoş ama böyle kötü sonuçlar çok üzüyor :(
furkaaan
19-03-2014, 11:17
allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah
Ozgu_Akcan
19-03-2014, 11:21
Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin... :(
serkan demir
19-03-2014, 11:31
Allah rahmet eylesin.
Allah geride kalanlara sabır versin. :(
SekoLive
19-03-2014, 12:15
allah sabır versin yakınlarına :(
Allah arkada kalanlarına sabır versin mekanı cennet olsun inşallah rabbim kimsenin başına vermesin :(
Allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabir versin :(
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin.
ahmetuzun
19-03-2014, 13:13
allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versın
Allah rahmet eyler umuyoruz bu gibi kazalardan sonra hep şehir içinde ve dışında halka açık yollarda uslu uslu gitmek gerek düşüncesi bende dahada bir güçlü oluyor , eğer varsa bir heyecan isteğin piste git , gerekli önlemleri al , aracına kafes yaptır yoksa ölümle dans etmenin bir mantığı yok........... hepimiz dikkatli olmalıyız
Allah acılı ailesine sabır versin
ilker_yusuf
19-03-2014, 14:11
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.
çok üzüldüm. :((((( Mekanı cennet olsun bu araç kamyon gibi bişeyin altına girmiş taklaya benzemiyor.
çok süratli olduğunu sanmıyorum 100 km bile yoktur belki.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Haramidere TEM bağlantı yolunda meydana gelen kazada araçtan yola fırlayan bir kişi hayatını kaybetti. Görgü tanıkları, kazaya karışan otomobilin olay yerinden kaçan lüks otomobillerle yarış yaptığını öne sürdü.
Kaza, Esenyurt Haramidere TEM bağlantı yolu Avcılar istikametinde 00.30 sıralarında meydana geldi. Yarıştığı öne sürülen araçlardan 34 AL 533 plakalı lüks otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle emniyet kemeri takılı olmayan sürücü Özden Ö., araçtan yola fırladı. Kontrolünü kaybeden otomobil, 34 JP 2207 plakalı otomobile çarpıp bir süre gittikten sonra takla atarak durdu. Çarpmanın etkisiyle adı öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip bariyerlere çarptı. Lüks aracın çarpmanın etkisiyle lastiklerinin patladığı görüldü.
Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde Özden Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi. TEM bağlantı yolu, kaza sebebiyle Avcılar istikametinde bir süre trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Özden Ö.'nün cesedi morga kaldırıldı.
Hiç başımıza gelmeyecek gibi izliyoruz.. Geride kalanların acıları tarifsiz işte.. ve sonunda: Allah rahmet eylesin.. Yazık..
orhan_guney
19-03-2014, 15:27
Allah Rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. O araçtan sağ çıkmak mucize olurmuş paramparça olmuş çok kötü çok :(
Emre Ekrem
19-03-2014, 15:41
Allah rahmet eylesin, ailesine ve geride kalanlara sabır versin.
Görkem.Y
19-03-2014, 15:53
Allah geride kalanlara sabır versin , mekanı cennet olsun.
thedevil
19-03-2014, 19:16
Allah kimsenin başına vermesin, ailesine sabır versin , günahlarını affetsin AMİN...
evolution_9
19-03-2014, 19:27
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
Hiç başımıza gelmeyecek gibi izliyoruz.. Geride kalanların acıları tarifsiz işte.. ve sonunda: Allah rahmet eylesin.. Yazık..
aynen öyle maalesef..
Allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabır versin
Allah rahmet eylesin. Trafikte yaris yapmamak makas atmamak vb. hareketlerde bulunmamak grektigini tekrar aci bi sekilde gorduk
gokhan07
19-03-2014, 22:33
allah rahmet eylesin
halilkarakas
19-03-2014, 22:39
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin .. hepimiz ölücez ama böyle bir ölüm kötü
SPORTING
19-03-2014, 22:45
Allah rahmet eylesin..
of of of allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. :(
Bizim mahalleden özden abi :( abimin cocukluk arkadasi. Allah rahmet eylesin
olm kazayı gordum haberlerde dedımkı kesın tanıdıktır. aksam emınle konsuunca sok oldum :( 15 yıldır tanıdıgımız adam ve saglam arabacıdır... yazık oldu cok...
arsenikli
19-03-2014, 23:43
Allah rahmet eylesın ailesine sabır versin
Allah rahmet eylesin çok üzücü gencecik insanın vefatı Allah geride kalanlara sabır versin
BEEPower
20-03-2014, 00:42
Allah rahmet eylesin Cok üzücü bir olay :(
Allah rahmet eylesin Cok üzücü bir olay :( Sanki bu işin içinde Başka bişeyler var gibi geldi bana .
Nasıl yani ne gibi başka bişey mesela?
BEEPower
20-03-2014, 18:53
Nasıl yani ne gibi başka bişey mesela?
Hacı Haberde Başka araçlardanda bahıs ediliyor görgü tanıklarına göre . Yarış halindelerdi Diye Aklıma o takıldı.
Ne kadar tuhaf bir milletiz,adam ölmüş ailesi orada perişan yarışmı yapıyormuş diye soru soruyor haberci vatandaşa.
Adamlarda arkadan kesin kapışıyordur falan diye saçmalıyor.
Allah ailesine sabır versin.