Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa C ses sistemi
Yeşil R53
19-03-2014, 20:12
İbizayı sattıktan sonra temiz bi corsa C 1.7 dti buldum biraz onunla uğrasıyorum. Uzun zamandır ses sistemlerinden uzak kalmıştım. Şimdiki projem güçlü bir ses sistemi aktif bileşenli focal hop kullanıcam. Sorum şu Corsa c kullanan arkadaşlara arabam tek kapı ve kapı içleri nasıl su alma riski hoparlörlerü daha önce hasar gören oldumu takıcagım midler üst seri hiç olsun istemiyorum. Ben gerekli tedbirleri alıcam ama tek kapı ve büyük cam olması beni korkutuyor. Kapıları ses sistemi için uygun güçlü kaslı agır kapılar güzel ses alırım diye düşünüyorum iyi bir izalasyonla. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Selamlar, 1.7 DTI aracınıza ses sistemi yaptırdınız mı ? :) Bende yaptıracağım. Soru sormak istedim.
bir arkadaşım yaptırdı focal değilde dragster miydi neydi full dü araç bir sıkıntı yaşamadı sizinde yaşayacağınızı sanmıyorum fitillerinizi kontrol ettirin gerisi sıkıntı olmaz bence. focallerde süper bir ürün cabrio 206 ımda bile su almadıysa onda hiç almaz bence :)
su ile hoparlör bozulmaz.
su kağıt koniyi yırtar.
bağlantıları oksitlenmesine sebep olur ama çalışmaya engel olmaz.
crossoveriniz su ile bozulabilir kapı içine koymayınız.