Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane3 yay önerisi
Slm arkadaşlar,
4kapı, leylek değil pelikan :D halde olan bi aracımız var. Buna uygun, konfordan min. derecede ödün verecek yay aramaktayız.
Coil var ama pahalı geldi. Bir de 2.el'e ne kadar güvenilir biraz tartışmalı.
3,5 ve 5cm'lik olanlardan hangi marka iyidir, fiyatlar nelerdir ?
Bilgi paylaşırsanız sevinirim..
MehmetOrkun
21-03-2014, 12:11
Eibach kullanıldı daha önce gayet konforluydu. Yalnız eibachların da kendi içinde sertlikleri değişmektedir. Bizim araçta mavi yay ve sarı amortisör vardı, takım eibach .
Yerli megane 3'de eibach fln indirmez normal araba seviyesine ancak gelir. Redeagle coilex en düşük gözükenler şuanda ölçü olarak ama o bile tatmin etmeyebilir
Yerli megane 3'de eibach fln indirmez normal araba seviyesine ancak gelir. Redeagle coilex en düşük gözükenler şuanda ölçü olarak ama o bile tatmin etmeyebilir
Fransız olanlarda ne fark var ?
Kanka araç dızelmı benzınlımı ? Eıbach yumuşaktır ama fazla indirmez ,coil en iyisi ama pahalıdır yayların arasında seçim yapsın o zaman :)
Kanka araç dızelmı benzınlımı ? Eıbach yumuşaktır ama fazla indirmez ,coil en iyisi ama pahalıdır yayların arasında seçim yapsın o zaman :)
Araç dizel. Yakın zamanda belki 17 yada 18" jantta takılabilir.
Onunla birlikte uyum sağlayacak ürün lazım :)
Böyle bişey alsak nasıl olur acaba ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-megane-3-kw-v2-coilover-yay-amortisor-sistemi-157402253/detay)
Nerede Megane sahipleri yav :D
80.000 km kw yay kullanmıştım
Çok düşürmez ama en konforlu yaydır.
Diğer yaylara göre 0.5-1cm daha yüksektir.
Böyle bişey alsak nasıl olur acaba ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-megane-3-kw-v2-coilover-yay-amortisor-sistemi-157402253/detay)
imkan varsa kesinlikle almalisin kafan rahat olur. ama 2. el oldugu icin goturup isinin ehli bi ustaya gostermekte fayda var.
Yerli megane'ler, TR şartlarına uyumlu olsunlar diye çok yüksek üretiliyorlar Bursada.... Yayla tatminkar seviyede inmiyorlar...
Bgn gidelim biraz Maslak'ta dolanalım bakalım.
Kim ne fiyat verip hangi markaya önerecek..
abdullahduymaz
22-03-2014, 22:25
yay almadıysanız bugün,hr alın bence,cok rahatsız değil ama cok rahatta olmuyor. Linkini verdiğiniz coil bizim megane grubumuzdan bir arkadaşımızın güven sıkıntısı olmaz. Bütçe varsa kesinlikle düşünmeden KW v2 leri alın gerçekten kaderi değişiyor yol tutuş bakımından. Ayrıca satılık bir takım daha coil var nam yapımı. Bulabilirsem hr yay takmış yerli megane fotoğrafı koyayım beğenirseniz alın.
serkanaygün
23-03-2014, 18:53
yay almadıysanız bugün,hr alın bence,cok rahatsız değil ama cok rahatta olmuyor. Linkini verdiğiniz coil bizim megane grubumuzdan bir arkadaşımızın güven sıkıntısı olmaz. Bütçe varsa kesinlikle düşünmeden KW v2 leri alın gerçekten kaderi değişiyor yol tutuş bakımından. Ayrıca satılık bir takım daha coil var nam yapımı. Bulabilirsem hr yay takmış yerli megane fotoğrafı koyayım beğenirseniz alın.
Nam yapımı olanın linki var mıdır? Ne kadar istiyo sahibi acaba?
Dün almadık. Araç zaten arkadaşımın.
Maslak Powershop'ta sorduk. HR 5lik montaj dahil 700TL fiyat verdi.
Bikaç Megane süren arkadaşa sorduk çoğunluğu HR'den yana ama coil alacaksan tek marka var o da KW dediler. Bakalım hangisi bütçesine uyarsa onu alacak artık..
abdullahduymaz
30-03-2014, 00:24
Nam yapımı olanın linki var mıdır? Ne kadar istiyo sahibi acaba?
yeni gördüm kusura bakmayın malesef nam yapımı olanlar satıldı..
Konuyu hortlatalım :)
Yay'dan vazgeçildi. Coil almaya karar verdik ama bu sefer de piyasada Megane 3'e uyacak uygun fiyatlı bulamadık. Elinde satılık ya da tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?
Gökhan Bilgin
06-06-2014, 13:08
Abdullah kw v2 aldı memnundu görünce yazar kendiside tecrübelerini.
Abdullah kw v2 aldı memnundu görünce yazar kendiside tecrübelerini.
Keşke foto paylaşsaymış. Profilde göremedim..
Hiç sürünen Megane yok mu yav? :D
serkanaygün
08-06-2014, 08:22
Takipteyim. Benim arabamda da 40/50 mm yaylar var. Coilovera geçmek istiyorum ama uygun fiyatlı göremedim hiç. İkinci el de göremedim. Bakalım :)
abdullahduymaz
08-06-2014, 13:01
fotograf cekemedim aceleden daha dogru durust arabayı bile göremedim o haliyle sınavlardan dolayı,coil eger marka istiyorsanız kw leri kesinlikle tavsiye ederim,ft tuning kemal abinin elinde su an 2 takım hb için v2, 1 takımda coupe için v1 olması lazım,arayıp görüşürseniz mutlaka yardımcı olur,birde geçen mesajda bahsettiğim nam yapımlarını alan abimiz aracını stocka cevireceği için nam yapımı olanlarıda satıcam diyordu isteyen için onunla görüşebilirim,onler nam arkalar 7 cm basık yay ve kısa rot kolu ile beraber..
Yok preslenen yay ile işimiz olmaz. Bizim de aklımız KW'lere takıldı.
Fiyat nedir, bilgin var mı?