Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydın-Söke tarafında yardım aranıyor...
Sefa_vts
15-08-2008, 15:47
Eğer oralarda oturan yada tanıdıkları olan arkadaşlar varsa sitede.. bir araç için ricada bulunucaktım.. Oraya gelsek hangi ustayı tarif edersiniz baktırıcak aracı bilen var mıdır.. Ya da oralarda olupta bakabilicek.. sizce alınır mı? km si yüksek mesela.. ama şaseye gelmeyen her türlü kaza şekline açığım.. Fiyat çok uygun geldi..
http://www.sahibinden.com/cok_acil_satilik_gti_s16_140hpWQQaXQQ6141767WQQpXQ Qdisplayitem
araçta bu..
ARaç sahibine ulaşamıyorum telefonu çekmiyor.. tanıyan çıkarsa iyi olur.. :)
Vts_Power
15-08-2008, 16:02
telefonunu aradım ama bulamadım ido usta die bilir herkes idris usta Ankara Ahmet in selamı var dersen çok yardımcı olur muhtemelen sökede onun müşterisidir bu arabada
ben şu an aydın/merkezdeyim söke bana 30-40 km fakat burada öyle ustalık hiç işim olmadı
o yüzden sanayide tanıdığımda yok
umarım aydında bulunan başka bir arkadaş vardır
aracı peugeot servisine göstermeniz expertiz raporu çıkarmanız yeterli olmaz mı acaba
Sefa_vts
15-08-2008, 16:12
telefonunu aradım ama bulamadım ido usta die bilir herkes idris usta Ankara Ahmet in selamı var dersen çok yardımcı olur muhtemelen sökede onun müşterisidir bu arabada
Eğer iş ciddiye binerse en azından sahibine ulaşabilirsem gidicek olurum zaten.. gidersemde büyük olasılıkla ismini kullanırım abi saol :) ama o ustanın numarasını bulabilirsende çok makbule geçer.. belki müşterisidir dediğin gibi ve araç hakkında bilgisi vardır?
ben şu an aydın/merkezdeyim söke bana 30-40 km fakat burada öyle ustalık hiç işim olmadı
o yüzden sanayide tanıdığımda yok
umarım aydında bulunan başka bir arkadaş vardır
aracı peugeot servisine göstermeniz expertiz raporu çıkarmanız yeterli olmaz mı acaba
Çok saol iyi niyetin için.. expertiz raporu çıkarırsak olur aslında ama 106-saxo gibi araçların genelde yüklenip boşaltıldığını düşünücek olursak ve bunu da bu işi yapan ustanın bildiğini varsayarsak servis dışında işin ehli ustaya göstermekte mantıklı oluyo :)
Low-Rider
15-08-2008, 16:15
Sefa benim baba tarafı herkes aydın-söke tarafında ama arayıp söylesem ilgilenmez kimse:)
Sefa_vts
15-08-2008, 16:17
Özgür arabada payın olucak işte daha ne istiosun :D Şaka bi yana yok mudur ilgilenebilicek kimse sizinkilerden? iyi olurdu yaw.. pat die alabilirim çünkü kısmet olursa.. beğendimde.. kısmet tabi..
Low-Rider
15-08-2008, 16:20
Kuzenimi aradım da ulaşamadım,ulaşınca söylerim ama ümidim yok anlamazlar araba işlerinden pek.Ayaklarını yerden kessin yeter:D
mertcan bılıyodur ona sor yaff
kuşadası tuninge uye ol yada aydın tunınge sokelı arkdaşlarım coks efa yardımcı olayım baksınlar
sefa arabaya bakmadan yazdım kardeşim araba benıms axoyla takas etcektık uymadı bana gelmedı karar senın
Araç sahibinin Adı soyadı Tahsin Destici.Msn adresi to_night_09@hotmail.com.Akşam saat 8-9'dan sonra msni açtığını söyledi.İzmir'de Giztuğ Peugeot servisi diye bir yerde bakımlarını yaptığını söyledi.Detaylarını kendisiyle görüşebilirsiniz.
MUGENPOWE®
16-08-2008, 00:12
ya ucuzmus benmı alsam acaba :)
Sefa_vts
16-08-2008, 00:56
mügen sulanma ben alıcam :D gökhan'ım nie uymadı kardeşim.. ? bişi mi oldu?
Cihatus çok saol.. teşekkür ederim.. ulaşamamıştım cebinden arkadaşa sayende iletişim kurabilrim.. :) Kaan öyle yapıcaktım ki saolsunlar yardımcı oldular..
Sefa_vts
19-08-2008, 13:54
Başlık değişebilir.. Çünkü yarın veya perşembe günü bursaya araba bakmaya gelicem.. ve bursadaki arkadaşlardan tavsiye edebiliceğiniz bir servis bekliyorum.. Expertiz raporu alıcam gerçi ama.. yinede şu usta iyi dediğiniz bir yer varsa iyi olur...
Bursa'daki arkadaşlar.. yardım bekliyorum..
utku_speed
19-08-2008, 14:05
pejout arması stickeri güzel olmuş
basketbolcu
19-08-2008, 17:45
bu yaz aylarında bu fiyata satılmazsa bu araba ne zaman satılır bilmyorum kışın araba fiyatları zaten geri gdyo 1 tane tekirdag da var 8 milyar a vercekmiş mavi niyeki bu kadar ucuzladı bunlar:soru:
expertiz için bilgileri attım özele :)
sefa sana gelmez okadar:)
sefa sana gelmez okadar:)
nasıl ? 10krktr
nasıl ? 10krktr
ne nasıl )?
overblack
19-08-2008, 21:27
Başlık değişebilir.. Çünkü yarın veya perşembe günü bursaya araba bakmaya gelicem.. ve bursadaki arkadaşlardan tavsiye edebiliceğiniz bir servis bekliyorum.. Expertiz raporu alıcam gerçi ama.. yinede şu usta iyi dediğiniz bir yer varsa iyi olur...
Bursa'daki arkadaşlar.. yardım bekliyorum..
karizma oto servis var özdileğin arkasında.yalova yolunda.hondam.com'dan kerem gönderdi dersen yada geldiğinde beni ararsan 541-2772639 seni oraya yönlendirebilirim.oldukça iyi makina parkı ve ustaya sahip olan büyük bir özel servistir.
ne nasıl )?
bana dedin sandım pardon.
Sefa_vts
20-08-2008, 11:55
barbaros çok teşekkürler.. KErem abi sende saol.. ararım geldiğimde en olmadı... ŞAnçelik iyi gibi geldi yorumlardan.. oraya götürücem gibi gözüküo.. ancak gerçekten çok güveniyorsanız.. ki tanıdık ismide verirsek iyi olur.. Araç peugeot ama bakarlar sanırım dediğiniz yerlerde.. barbaros sadece kaportaya baktırmıcam ama verdiğin bilgi işime yarıyacak çok teşekkürler tekrardan.. :) yarın grkm ile bursadayız.. iskender ısmarlamak isteyen olursa ne ala :D
rica ederim ne demek.ben bi konuşayım bizimkilerle.şimdi üniversite kayıt falan filan masraf war die izin wermeyebilirler ama yinede şansımı denicem.bekli gelebilirim.buluşuruz :) çünkü bursa merkez deilimde :(
overblack
20-08-2008, 15:40
barbaros çok teşekkürler.. KErem abi sende saol.. ararım geldiğimde en olmadı... ŞAnçelik iyi gibi geldi yorumlardan.. oraya götürücem gibi gözüküo.. ancak gerçekten çok güveniyorsanız.. ki tanıdık ismide verirsek iyi olur.. Araç peugeot ama bakarlar sanırım dediğiniz yerlerde.. barbaros sadece kaportaya baktırmıcam ama verdiğin bilgi işime yarıyacak çok teşekkürler tekrardan.. :) yarın grkm ile bursadayız.. iskender ısmarlamak isteyen olursa ne ala :D
Şase filan ölçümü yaptırcaksan elbetteki pug yetkili bayi şançelik'e gitmen doğru olur ;)