Orijinalini görmek için tıklayınız : Kenan Işık..
Arkadaşlar şimdi facebookta kaybedenler klubü sayfasında büyük ustanın vefat ettiğini paylaştılarda, internette arattım, 4 saat önce iyiye gittiğini ama çok kritik zaman zarfı içerisinde olduklarını dile getirmişler, vefat ile ilgili başka bir haber bulamadım, hakkında bilgisi olan var mı? Umarım asparagas haberdir.. :( Eğer böyle bir durum yok ise Allah acil şifalar verir inşallah..
Gökhan Bilgin
23-03-2014, 11:36
Spor yaparken düşüp başını vurduğu iddia ediliyodu durumu kötü olarak söylendi üzücü bir haber :(
İbrahim33
23-03-2014, 11:38
hiçbir yazılı ve görsel medyada hiçbir yerde geçmiyor.asparagas haberdir bence.Allah acil şifalar versin.
Spor yaparken düşüp başını vurduğu iddia ediliyodu durumu kötü olarak söylendi üzücü bir haber :(
Aynen yanılmıyorsam cuma günü spor sonu saunadan çıkarken fenalaşıp düşerek başını vurma sonucu beyin kanaması geçirip, apartopar ağır bir beyin ameliyatına alınmıştı. Durumunun iyiye gittiğini, tepki verdiğini falan bildirmişlerdi. Fakat heran herşeyin de olabileceği kritik bi 48 saat içerisindeydi kendisi..
HondatugraL
23-03-2014, 12:10
Umarım iyileşirde aramıza döner. Sevdiğim bi adam çok beyfendi karizmatik biriydi
mert_can 41
23-03-2014, 12:37
Bende facebookta gördüm vefat etmesiyle ilgili bir yazı ama hürriyet habere baktım ordaki habere göre bu sabah yapılmış bir haber yanına ziyarete giden biri durumunun iyi olduğu herhangibi bir komplikasyon olmadığını söylemiş bilinci kısmen yerinde deniyo
ALLAH yardımcısı olsun...
ısallah kurtulur bısı olursa uzulurum
Bende ölüm haberini duydum yazdimda internete iyiye gittigini yazmislar umarim ölmemistir :l
Arkadaşlar böyle haberler duyduğunuzda en azından güvenilir bir haber sitesine hürriyet milliyet vs. girip bir bakın. İlk olarak onlar duyuracaklardır böyle birşey olsa. Zaten genelde hepsinin manşetinde var.
Kenan usta Allah yardımcısı olsun inşallah bir an önce düzelir ve tekrar " Emin misiniz?" sorusunu sorar..
muhtemelen asılsız bi haber.. ***** her dönem böyle kendini bilmez birkaç kişi prim için bu tarz uygulamalar yapıyor
Allah yardımcısı olsun ...
Allah acil şifalar versin